- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #100 üzenetére
ez igaz, de ha nem akarja lecserélni, mert jól működik, elég a teljesítménye, akkor miért fektessen bele pénzt? sok embernek vannak még ilyen P3-P4 szintű gépei otthon, mert teljesen megfelelnek a célnak (mondjuk netezés, szövegszerkesztés). ezeken áltlaában simán megy egy vadi új linux kiadás, vagy megfelelő memória esetén win7 is szépen. igazából az a FAIL a dologban, hogy csináltak hozzá frissíŧést (10.5-re), de elrontották, és nem is hajlandóak kezelni a hibát.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Nyugdíjas #14 üzenetére
Nekem is sajnos kukazni kellett a Transmissiont (pedig a GUI-ja egyelore sokkal jobb). Ismert BUG a strandlabdazas, es az egesz rendszer belassitasa, memoria felzabalasa, sok torrentnel (sok kapcsolattal).
Halozati kernelszintu parancsfile irogatos hack beallitasokkal elvileg lehet javitani rajta, de en nem akartam ilyen szinten belepiszkalni a globalis beallitasokba.
Raadasul mostanaban jelent meg az 1.0 beta-s uTorrent OS X-re, ez mar joval tobbet tud, joval csiszoltabb a GUI, mint a 0.9 beta szeria.
-
doc
nagyúr
en pont par napja hajitottam ki a Transmission az uTorrent kedveert
voltak gondjaim a Transmissionnel, gyakran 100%-ot irva is meg percekig toltogetett, csomoszor csak strandlabdazott ha rakattintottam (ismert hiba), az utorrent megy tokeletesen
egy dolog hianyzik belole nagyon: nem irja ki a fel/le sebessegeket a dokkikonjara mint a Transmission tette (hopp, ontopic-ka valtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest