- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
néha annyira hihetően adod az SNI-s effektet, hogy elhiszem, tényleg kihívásokkal küszködsz.
1: azt írtam, weblap/ablak, vagyis weblap ÉS ablak esetén is igaz. pl PS-ben az ablak akkora lesz, mint a benne szerkesztett kép aktuális nagyítású mérete. WDIM? azt jelenti, hogy ha a kép kisebb, mint a képernyő felbontása, akkor 100% méretű kép akkora kereteben, mint a kép. ezt minek rakod ki full screen? szép a szürke háttér? tedd ki akkor úgy
ha nagyobb a kép, akkor akkora ablakot kapsz, amekkora hely csak van, benne auto kicsinyített kép, amit kirakhatsz 100%-a és görgetheted.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tudom, hogy valószinüleg túlhaladta a téma ezt a hsz.-edet, de azt is tudom, hogy pont nem érdekel téged, mit gondolok rólad,de ne csináld már direkt basszus... Eddig egy tök normális palinak tartottalak,de erősen dolgozol rajta, hogy ne igy legyen. Tudom... leszarod.
Ja, és látszik, hogy rengeteget dolgozhatsz PS-ben, vagy tényleg fene egy izlésed van, mert ott pont k..vára nem hiányzik a fullscreen.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
biker
nagyúr
mi az, hogy amekkorara "erdemes". baszki, hat ne a gep dontse mar el, mit tartok erdemesnek. ha jo kedve van, akkor pont jo meretu lesz... hidegen hagy. ha teljes meret, akkor teljes meret.
nem a gép dönti el, a program/weblap/ablak készítője.
a "+"-al elérhető maximális méret = az ablak tartalmának méretével.
ha weblap, és abban a body(vagy a legnagyobb container) 1000px, akkor 10px+görgetősáv széles lesz a max méret. mert fölösleges szoláriumozni a fehér világító kép előtt.
ha 1500px, akkor akkora lesz.
miért baj ez?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
djozsi
senior tag
Szerintem semmi baj nincs az osx elképzelésével. Most itt van nekem a mobilarena ablaka firefoxban winen, teljes képernyőn van a program, de a képernyő egyharmada is elég lenne neki szélességét tekintve, mert a két szélén két vaskos szürke sáv van csupán.
Az osx is ugyan úgy teljes képernyőre teszi, csak neki nem a monitorod jelenti az etalont, hanem az adott alkalmazás. Ilyen szempontból talán még logikusabb is, mint a windowsos megoldás.
Más kérdés, hogy nekem is nagyon sok évnyi windows megszokás után nehéz volt átszoknom az osx-es a rendszerre, igazából a mai napig nem sikerült.
Jobban szeretem, ha a dolgok kitöltik a képernyőt. Talán túl sok M. C. Eschert nézegettem fiatalkoromban? -
doc
nagyúr
regebben azt irtad hogy hasznaltal mar Mac-et, viszont az ilyen benyogeseidbol nagyon ugy tunik hogy meg csak tavolrol sem lattal
szoval vagy fingod sincs az egeszrol, vagy szandekosan trollkodsza tobbieknek:
a zold gomb OSX alatt akkorara nyujtja az ablak meretet, amekkorara 'erdemes'
most pl. ebben az ablakban megnyomva a kozepso oszlop mellett kb. masfel centi helyet hagy mindket oldalon, igazodva a DIV beallitott szelessegehez
de pl. az uTorrentet maximalizalva kitolti a teljes kepernyot, mivel ott 'van ertelme' akkorara nyujtani
annyiban igaza van kedves wintroll baratunknak, hogy nem artana egy 'teljes fullscreen' gomb is, ha jol emlekszem van vmi kis segedprogram, vagy talan bekapcsolhato valahol az OSX-ben hogy jobbklikkre 'nagyon fullscreen' legyen az ablak, sajna fejbol nem tudom, sosem lattam szukseget (nem, nem 27-es monitorom van, sima 15-os MBP, illetve desktopon 20") -
Xero
nagyúr
Természetesen értem, de azért szerintem erős egyenes ágon származtatni a longhorn-ból. Én mint main time OS X user első blikk-re bizony a kis quick launch-ból lett nagy ikonokat Dock ikonokként láttam.
De mint mondtam számomra a Win7 kezelői felület nagy lépés az eddigiekhez képest, annak ellenére hogy sok helyen kissé rendezetlennek ne adj isten logikátlannak tartom. -
Xero
nagyúr
Láttam anno longhorn videokat. Most is megnéztem. Nem látom át hol lenne benne a superbarra vagy a dock-ra hajazó dolog. Ettől függetlenül a Dock már réges régen létezik a NextStep-ben (ha jól rémlik 1990-ben jött ki de lehet tévedek 1-2 évet) és az OS X is innen kapta a Dockot. Az OS X ugyebár 2001-ben jelent meg a nagyközönség előtt. Akkor miért is ne lenne sima rip off egy 2003-as gui? Nem zöldség amit mondtam ezek tükrében szerintem.
-
törölt tag
bizonyos dolgokra használ az ember külsős megoldást. de azért szerintem az ablakok renderelését végző szoftverből csak jobb lenne a házi próbálgattam én annó sok ilyesmit (litestep, astonshell, windowsblinds, stb), de valahogy egyik sem tudott igazán stabil és megbízható helyettesíŧő lenni.
-
-
Xero
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest