- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
kolosanyi #34 üzenetére
A rohadt nagy szettagoltsag nem fog megszunni (lehet, hogy meg jobban noni fog), ugyanis az Androidnak (Linux, ugye) pont a nyiltsag az alapelve. Akinek ez nem tetszik, valasszon zart rendszert (pl. iOS), ott nincs semmi szettagoltsag. Kozeput (ilyen tekintetben) pedig a WP, es pont emiatt egesz jo valasztas lehet az is.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Khm...igenzes zenehallgatas? Mobilon??
Ez pont olyan, mint a fotok minosege mobilon. Laikusnak jo, sot 'szuper', de az _igenyes_ egy magasabb szintet feltetelez, amit (egyelore) CSAK dedikalt eszkozokkel lehet elerni. Pont.
Es ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy mindenkinek szuper cuccokat kell hasznalni ,amert egyreszt jo dragak (nem veletlenul), masreszt egyebkent sem vennek eszre a kulonbseget, egy szint felett.
A lossless zenek hallgatasa onmagaban igen tavol all az igenyes zenehallgatastol (ha az igenyesen jo minosegu hangzast ertesz) -
erdoke
titán
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
"az igényes zenehallgatás nem divat a manapság"
Telefonon soha nem is volt az, max. az igényeskedő/áligényes... Különösen a szargagyi agybadugós fülsekkel. Igazán igényes ember rádugná a hangrendszerére a te telefonod, fél perc hallagatózás után gyorsan földhöz csapná, és utána pár percig ugrálna rajta. -
hkari
őstag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Láttam, nyomkodtam, és igazad van, hogy a Nexus JB-el már problémamentes lett. Én inkább még az előző verziókra értettem, mivel a JB kb. 1 év múlva lesz a telefonok nagy részén, vagy akkor se..
A zenelejátszás dologban is igazad van, bár ez szűk rétegre vonatkozik eléggé. A legtöbb embernek teljesen mindegy, hogy hogy szól egy telefon. Én is szeretem a jó minőséget, ezért kell vennem valami jó lejátszót. Sajnos még mindig csak az a járható út szerintem ha erre külön eszközöd van. Lumia is nagyon gyengén szól. Semmi dinamika, ráadásul halk nagyon..., plusz ha azzal hallgatnék zenét, akkor fél nap alatt lemerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest