Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Otthon nekünk is van 120-as UPC, de nem is itthon van a gond. Mert itt gépről is menne a dolog gond nélkül. De például anyósoméknál nincs Wifi, net sem nagyon. Még mielőtt a Warezre gondolnál .apk küldözgetéssel, nem feltétlenül erről van szó. Getjar-t gondolom ismered... illetve ingyenes alkalmazásokból is elküldhetem a frissebb verziót olyannak akinek mondjuk nincs/nem kell mobilnet. De mondom attól még valaki nem lesz hülye, mert nem úgy használja az okostelefonját mint te.
-
Xaels
félisten
Én például mindig elhagyom a pendrive-jaim. SD-t külön nem használok csak az MP3 lejátszómban, de az mindig tele van. Sokszor volt már, hogy telefonnal vittem ezt-azt vagy éppen BT-n küldtem el 1-1 .apk-t családon belül amikor nem akartunk szenvedni. Persze párom Lumiájára egy rohadt fotót nem lehet csak úgy átküldeni. Az, hogy nálatok nem jelentkezik a hiánya nem jelenti azt, hogy másoknál sem.
Páromnál a L800 például 2-szer is kicsapta a biztosítékot. Közel sem olyan "hibamentes" a WP mint az beállítják.
-
kolosanyi
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Azért kikérem magamnak, hogy minden készülék xar. SGS1, Nexus S simán felső kategória zeneileg. Náluknál 2x-3x drágább hordozható lejátszók hozzák csak azt a szintet, ha a használt piaci árukat nézem. Természetesen Voodoo-val.
És természetesen nekem van összehasonlítási alapom, mivel én zene meleg vagyok.
Zenét meg nem csak erősítőre dugva lehet élvezni ezt is kikérem magamnak. Vannak zárt fejhallgatók is. És in-ear fülhallgatókban is vannak elég komolyak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Elektromos autók - motorok
- Mozilla Firefox
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , midnight blue
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Zenét meg nem csak erősítőre dugva lehet élvezni ezt is kikérem magamnak. Vannak zárt fejhallgatók is. És in-ear fülhallgatókban is vannak elég komolyak.