- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
A szégyen, hogy most jelenleg így nincs egy normálisan használható voip kliens se WP8-ra...
A Skype is igen szakadékul műxik, pedig az ugyebár az MS tulajdonában van.
Hívni tudok bárkit, de a háttérben való futással gondok vannak, ha PC-s kliensről hívnak, csak akkor tudom fogadni, a státuszom available, de akkor is elég érdekesen műxik, néha kijelzi, ki hív, néha ismereten hívó, néha csak 5 perc után jön be a hívás, amikor a másik fél már rég megszakította a hívást, iszonyat kiszámíthatatlan az egész. Ha meg Androidos skype kliensről hívnak, akkor csak akkor tudom fogadni, épp ha előtérben futtatom a Skype-ot. Ez azért übergáz, nem ezt vártam
Poén, hogy droid-droid közt tökéletesen műxik a MS skype-ja a háttérben is, szervesen beépülve a rendszerbe és címlistába, WP8 alatt meg nagy kalap trágya az egész.Szóval se normálisan működő Skype, se Viber jelenleg WP8-on...
Pedig amúgy elégedett vagyok a rendszerrel, de ezek a dolgok borzasztó módon fel tudnak bosszantani.
-
azopi74
addikt
"telefonon irany a store alkalmazas --> nokia collection --> viber"
Nincs ott.
csak 19 appot látok a Nokia Collection alatt:
Photobeamer, Nokia Maps, Mirrors Edge, Nokia Creative Studio, Nokia Trailers, Cinemagraph, Angry Birds Roost, TuneIn, Top Apps., Cnn, Nokia Climate Mission, Transfer my Data, Panorama, Smart Shoot, City Lens, Nokia Care, The Game of Life, Jet Set Go és Parking Mania
Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Háztartási gépek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple MacBook
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest