- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
blade zte #26 üzenetére
Nem, ne haragudj, de tényleg baromira nincs értelme.
(#38) HawerKing
Ne csoldáld, Bog khm... Sose kedvelte a Nokiát (szerintem finom voltam most).(#48) azopi74
A lejátszók terén baromi szar a WP. Még jó, hogy mobilon nem nézek filmet (sose néztem, droidon se, pedig fent volt mindig a BS Player, hátha, de nem szeretek egy 10" alatti kijelzőn filmezni), zenére meg van külön céleszközöm (itt viszont pozitív példa a droid, imádtam ezt a Nexus S-emben, Voodoo Sound támogatással és Neutron Music Playerrel gyönyörűen szólt, sajnos a Lumia 800 elég tré). Viszont böngésző van, nem az átskinezett IE klónokra gondolok, ott van például a Nokia Xpress, az egy elég jó adattömörítéses böngésző (többieknek meg a UC Browser, de mondjuk az elég fos), ez el tud menteni is weboldalakat az későbbi offline olvasáshoz. Viber Nokiákra szintén van, meg még egy csomó hasznos dolog, ami a többieknek nem érhető el. Ezért is mondom, ha WP, akkor csak Nokia.
Persze a natív appok engedélyezésével baromi nagyot tud fejlődni a platform ilyen téren, nem is értem, hogy mi értelme volt ezt nem támogatni már a legelső verzióltól... -
margithid
veterán
válasz
blade zte #26 üzenetére
Ez nem igy müködik, hogy bekopogtatnak és jővő héttől gyártanak ott is...
Saját maguknak fognak majd gyártani, nem hülyék, hogy fele annyi profitot tegyenek zsebre és mással gyártassanak amit ők is meg tudnak csinálni.
Egyszerűen arról van szó, hogy a nokia elővigyázatos, ami érthető is.
Kiváncsi leszek amúgy, hogy a 900at milyen árvágással adják majd, főleg t-mobil szokott ilyeneket csinálni. Érdemes figyelgetni az oldalukat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest