Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Na, sikerrel dev unlockoltam a Lumia 920-amat, tudok xap-okat telepíteni PC-ről. Ha valaki, akinek WP7.5-ös Nokia telefonja van, meg tudná osztani velem a Nokia-féle Viber app xap-ját, nagyon megköszönném.
Bár csodát nem várok, ahogy olvastam, a Nokia-féle Viber is ugyanazoktól a betegségektől szenved, mint a Skype. Tehát ez valami általános WP-s voip probléma... -
azopi74
addikt
válasz
Kolondrum #191 üzenetére
Na, nekem már kialakult, meg is van a Dev Center Accountom teljesen ingyen, igaz vagy 4-5 órás guglizásba meg spoofolásba meg szarakodásba került, lehet, hogy egyszerűbb lett volna kicsengetnem azt a 100 dolcsit
De úgy döntöttem, ha már megvan, akkor már beleásom kicsit magam a WP8 appok fejlesztésébe, hisz már tölthetek is fel store-ba, ha akarok
-
azopi74
addikt
A szégyen, hogy most jelenleg így nincs egy normálisan használható voip kliens se WP8-ra...
A Skype is igen szakadékul műxik, pedig az ugyebár az MS tulajdonában van.
Hívni tudok bárkit, de a háttérben való futással gondok vannak, ha PC-s kliensről hívnak, csak akkor tudom fogadni, a státuszom available, de akkor is elég érdekesen műxik, néha kijelzi, ki hív, néha ismereten hívó, néha csak 5 perc után jön be a hívás, amikor a másik fél már rég megszakította a hívást, iszonyat kiszámíthatatlan az egész. Ha meg Androidos skype kliensről hívnak, akkor csak akkor tudom fogadni, épp ha előtérben futtatom a Skype-ot. Ez azért übergáz, nem ezt vártam
Poén, hogy droid-droid közt tökéletesen műxik a MS skype-ja a háttérben is, szervesen beépülve a rendszerbe és címlistába, WP8 alatt meg nagy kalap trágya az egész.Szóval se normálisan működő Skype, se Viber jelenleg WP8-on...
Pedig amúgy elégedett vagyok a rendszerrel, de ezek a dolgok borzasztó módon fel tudnak bosszantani.
-
azopi74
addikt
"telefonon irany a store alkalmazas --> nokia collection --> viber"
Nincs ott.
csak 19 appot látok a Nokia Collection alatt:
Photobeamer, Nokia Maps, Mirrors Edge, Nokia Creative Studio, Nokia Trailers, Cinemagraph, Angry Birds Roost, TuneIn, Top Apps., Cnn, Nokia Climate Mission, Transfer my Data, Panorama, Smart Shoot, City Lens, Nokia Care, The Game of Life, Jet Set Go és Parking Mania
Mi lehet az oka?
-
azopi74
addikt
"A krait az nem A9?"
Nem, a Krait az Krait
A Cortex-ek ARM CPU-k, a Scorpion és a Krait pedig Qualcomm CPU.
A Qualcomm már jó pár éve csak az alsókategóriában licenszel az ARM-tól CPU-t (Cortex A5-öt, ilyenek vannak pl Desire C, V, X, Lumia 510 és 610, Galaxy Mini 2, Defy, XPeria Miro, Typo, J, ZTE Blade II, stb. ja és persze az igényesebb kínai dzsunka készülékekben)
A közép- és felső kategóriás SoC-okba már lassan 3 éve a saját fejlesztésű CPU-ját teszi. Tehát se Cortex A8, se A9, se A15-ös Qualcomm SoC nem létezik, az utolsó ARM-tól licenszelt CPU az ARM 11 , meg a Cortex A5, de az kizárólag a low-endben)
De a hírek szerint hamarosan áttér az alsó kategóriában is a saját megoldásaira.
Amúgy, ha mindenképpen az ARM CPU-ihoz akarjuk viszonyítani a Qualcomm CPU-kat, akkor képességekben és teljesítményben a Scorpion az A9-el van egy súlycsoportban, a Krait pedig az A15-el.
-
azopi74
addikt
válasz
lexter00 #132 üzenetére
"De komolyan,amá' hülye.Mármint a cikkíró,mert azt írja hogy a mezőnyben nem a legerősebb vas van alatta mert a SIII meg a HOX 4magos a Lumia meg 2.Ha mind3 telón droid futna akkor megérteném hogy ezen rugózik de így? ."
Arról nem is szólva, hogy az SIII és a HOX amerikai változataiban is ugyanaz a MSM8960-as Snapdragon s4 ketyeg, mint a 820-as és 920-as Lumiakban... És a tesztek szerint nem gyengébbek nemzetközi piacra szánt társaiknál. Tehát még adroidon is pariban van a kétmagos Krait a nénymagos Exynos 4412-vel és Tegra 3-mal ugyanazzal a szoftverkörnyezettel. Azért egy Cortex A15 szintű Krait mag nem egy kategória a Cortex A9-es Exynosokkal és Tegrakkal
-
azopi74
addikt
Hát az a baj, hogy nem csak fingós appok tömege hiányzik, hanem a hasznos ás alapvető funkciókat ellátó appok is.
Nincs torrentkliens, nincs egy olyan videolejátszó, amivel le lehet játszani .srt-s felirattal videokat. Nincs működő viber kliens. (amivel nem csak szöveges üzeneteket lehet küldeni)
Nincs böngésző alternatíva. Nincs Pocket (Read it later) és semmilyen más offline browser,
És még sorolhatnám. (és ezek csak azok, amiket én nap mint nap használtam korábban droidon, és most igencsak hiányoznak, másnak valszleg mások hiányoznak)Appok szempontjából még messze a felzárkózás sajnos. Pedig arra számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest