- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Nem a memória mérettel van a gondom, az lehetne akár 16GB is, hanem a mSD bővíthetőséggel. Arra menteném a képeket, videókat aztán amikor kell egy pillanat alatt kiveszem a kártyát és helyben azonnal felhasználom az elmentett tartalmat ott és ahol én akarom és nem a Microsoft, ahogy most is ugyanígy teszem... Nekem igenis fontos hogy azonnal ki tudjam venni a memóriakártyát és nem holmi kábelekkel, szoftverekkel meg párosítgatásokkal kelljen már tökölnöm minden egyes áldott alkalommal amikor kell azonnal egy elkészített kép.
De ha ez megint egy ilyen "only Skydrive" megoldás ráadásul műanyag házban akkor továbbra maradnak az N8-aim arra amire nekem és szerintem kellenek.Régebben volt cikk szálcsiszolt házakról. Ott volt natúr alu és anodizált fekete is. Időközben hova lettek vajon?
Egyébként az is lehet hogy először jön a műanyag kivitel aztán később a fémburkolatos kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest