- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Kisebbnek tűnik valóban a PW kamera körüli rész a képeken, de a szövegben az áll hogy mindkét kiadás várhatóan megjelenik. Én türelmes vagyok és kivárom amíg a fémházas kiadás is piacra kerül.
Az én értelmezésem szerint a "fotós" telefon fogalma = AF + nagy méretű képérzékelő + xenon vaku. Bármelyik hiányzik ezek közül akkor már nem "fotós" az a telefon, hanem "lehet vele digitális képeket is készíteni" kategória, azaz a telefonok 99,99%-a.
-
Tomcat
őstag
Nem a memória mérettel van a gondom, az lehetne akár 16GB is, hanem a mSD bővíthetőséggel. Arra menteném a képeket, videókat aztán amikor kell egy pillanat alatt kiveszem a kártyát és helyben azonnal felhasználom az elmentett tartalmat ott és ahol én akarom és nem a Microsoft, ahogy most is ugyanígy teszem... Nekem igenis fontos hogy azonnal ki tudjam venni a memóriakártyát és nem holmi kábelekkel, szoftverekkel meg párosítgatásokkal kelljen már tökölnöm minden egyes áldott alkalommal amikor kell azonnal egy elkészített kép.
De ha ez megint egy ilyen "only Skydrive" megoldás ráadásul műanyag házban akkor továbbra maradnak az N8-aim arra amire nekem és szerintem kellenek.Régebben volt cikk szálcsiszolt házakról. Ott volt natúr alu és anodizált fekete is. Időközben hova lettek vajon?
Egyébként az is lehet hogy először jön a műanyag kivitel aztán később a fémburkolatos kiadás.
-
Tomcat
őstag
Ejj, akkor ez most megint a mSD bővíthetőség hiányában fog elsikkadni nálam?
Hiába van 32GB beépített, (lehetne akár 128GB is) nem az a lényeg hanem hogy ha kell ki tudom venni az SD kártyát a készülékház megbontása nélkül és a képeket, videókat appok telepítőit tudom oda-vissza másolgatni a számítógépről a memóriakártyára....
Ezüstben (szálcsiszolt aluban) nincs? Én inkább arra lennék vevő nem ezekre a ropogós műanyagokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest