- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #140 üzenetére
Én is igy tudtam, csak a #136-os postra reagáltam.
-
pushalias
addikt
válasz
Quasi_modo #140 üzenetére
Persze, hogy ugyanaz.
-
BiP
nagyúr
És tényleg 1020 (ten-twenty) lett.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #134 üzenetére
lol
-
BobTail
őstag
válasz
tomkom1969 #132 üzenetére
magömlés
-
MATEO6600
őstag
válasz
tomkom1969 #129 üzenetére
Nem gond, csak nekem ez ilyen villogásnak tűnik, amit főként az Android telóknál lépnek meg (4 mag, full hd kijelző)
Egyébként szerintem a Symbian sokkal hardverigényesebb mint a WP... Ha megnéztek egy 512 mega ramos Symbiant és egy ugyanolyan WP-s telefont, akkor a Windowsos sokkal gyorsabb. -
tomkom1969
tag
válasz
MATEO6600 #127 üzenetére
most sok a ram? most ez a baj?
hihetetlen, hogy a sokba is bele lehet kötniaz aksik elérték a felső határt ebben a méretben, nagyobb kapacitáshoz nagyobb méret kéne, akkor meg a teló lenne nagyobb, és nehezebb, és már lehetne is újra nyihogni, hogy milyen qrva nehéz egy dög
-
MATEO6600
őstag
Tipp, hogy mi értelme, létszükséglete van a 2 giga ramnak?
Az eddigi WP-s telók vígan mentek 512 rammal, csak 1-2 játék követelte meg az 1 giga ramot de azok se jogosan... A 41 mpixeles képekhez meg a 808-nál elég volt 512 ram, szóval az sem indok. -
=Mentor=
őstag
Kiszivárgott a Lumia 1020 teljes specifikációja:
Windows Phone 8
Networks:-
GSM: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz
WCDMA: 2100 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
LTE network bands 1, 3, 7, 20, 8
HSPA+ DL Cat 24, Dual Carrier 42.1 Mbps/UL Cat5.76 Mbps
Here Location and Mapping Service: Free global HERE Maps and HERE Drive+, free HERE transit available in the storeMemory:
2GB RAM, 32GB internal user memory, 7GB Skydrive cloud storageDisplay:
4.5 inch AMOLED WXGA (1280 x 768) 2.5D sculpted glass Gorilla Glass 3, PureMotion HD+ ClearBlack, High Brightness Mode, Sunlight readability, Super sensitive touch for nail and glove usageProcessor:
1.5 Ghz dual-core Snapdragon (no word on which snapdragon processor though)Camera:
PureView 41 MP sensor with Optical Image Stabilization (OIS), Backside-illuminated image sensor, 6 lens optics, High resolution zoom 3x, Autofocus, Xenon Flash, LED for video, 1080p video at 30 fps, Includes Nokia Pro Camera mode and Nokia Smart Camera Mode.Secondary Camera:
HD 1.2 Megapixel wide angleSize:
130.4 x 71.4 x 10.4 mmWeight:
158 gramsConnectivity:
USB 2.0, BT 3.0, NFC with SIM based security, WLAN a/b/g/n, A-GPS and Glonass, 3.5 mm audio connectorBattery:
2000 mAh battery, Wireless Charging supported via accessory coverAudio:
IHF speakers, 2 microphones, HD voice compliant, 3.5mm AV connector -
Z-o-t-y
tag
Csak nekem furcsa, egy fotózásra kihegyezett mobil, amire nem lehet feltenni az instagrammot ?
-
BiP
nagyúr
válasz
Petyyyyy #111 üzenetére
Valóban szerencsésebb lett volna egy 9xx-es szám, viszont ez a választás is érthető. És talán nem lesz megtévesztő.
Az előd nine-twenty, ez meg ten-twenty. Magyarul is értelmezhető a kilenc(száz)húsz helyett ezerhúsz.
Nem nagyon kell magyarázkodni. (max. annak, aki leragad azon, hogy eddig 3 számjegy volt, most meg négy.) -
Petyyyyy
addikt
Az elnevezéssel borult a követhetőség a népnek, most majd magyarázhatom mi az az 1020. Ha pl. 9xx-nek hívnák, mindenki tudná, hogy húú ez itt a 950 pl. vagy akármi, akkor ez az "end of." Sebaj, így is jó lesz.
Ezzel a sárga színnel szemből alig látszik a kamera kiemelkedése. -
HuMarc
veterán
"Azonos tipusú készülékek azonos felbontású videói között is óriási különbségek vannak" Ja, mert a YT-n kívül csak 3000 másik dolog befolyásolja, hogy milyen a két videó
Egyébéként elárulom, nincs két egyforma videó. Nincs két egyforma kamera. És nincs két egyforma pillanat.
-
hito
nagyúr
Én akkor se vonnék le messzemenő következtetéseket ezekből az állitólagos sample videókból. Ha még igaz is, akkor se alkotnék véleményt a nyers produkció nélkül, csupán youtube videó alapján. YT kb. arra jó, hogy vicces videókat nézzek. Azonos tipusú készülékek azonos felbontású videói között is óriási különbségek vannak a yt-on, innentől kezdve meg nálam hitelét vesztette.
Szerk: gsmarena sem véletlenül teszi fel szerintem a nyersanyagokat különböző szerverekre letöltés céljából. Én ha videó minőségre vagyok kiváncsi, mindig megkeresem a letölthető eredeti fájlt.
-
BobTail
őstag
Tesztvideó... sztereó hang?!
A youtube csatornán több tucat is elérhető.
-
Márkosz
tag
Ha igaz akkor nagyon jó kis teló lessz!
-
AMD Power
titán
Komoly kis cucc lesz ez!!
-
Silverr
aktív tag
Nem értem miért térnek vissza a négy számjegyre amikor azt egyszer eldobták...
Ráadásul 1el kezdődő -
=Mentor=
őstag
Joe Belfiore Flickr oldalán már megosztott egy Nokia Lumia 1020-al készült (5 megapixeles) képet, a nem éppen ideális fényviszonyok ellenére szerintem üt:
-
loop80
csendes tag
Augusztusban (hacsak nem csúszik az értékesítés kezdő időpontja) Nagy-Britanniában már kapható lesz. 64 GB-os belső memóriával rendelkező változat is várható.
-
culas25
tag
Jól nézne ki, csak bazi nagy a ház, a kijelzőhöz képest. Ha ezen javítanának, akkor számomra ez lenne a világ legszebb telefonja, így viszont abszolút nem jön be. Ettől még elfogadnám, ha hozzám vágnának egyet.
Egy fényképezésre kihegyezett telefonnál meg igen is legyen büvíthető memória.
-
razzorr
őstag
Azzal a sárgával igazi egyéniség lehet az ember ebben a "galaxy"-sban
-
Tomcat
őstag
Kisebbnek tűnik valóban a PW kamera körüli rész a képeken, de a szövegben az áll hogy mindkét kiadás várhatóan megjelenik. Én türelmes vagyok és kivárom amíg a fémházas kiadás is piacra kerül.
Az én értelmezésem szerint a "fotós" telefon fogalma = AF + nagy méretű képérzékelő + xenon vaku. Bármelyik hiányzik ezek közül akkor már nem "fotós" az a telefon, hanem "lehet vele digitális képeket is készíteni" kategória, azaz a telefonok 99,99%-a.
-
Wa2x_
veterán
Ha visszakeresed azt a cikket és megnézed a képeket, akkor láthatod, hogy a fémháza egy másik készülék hátlapja lesz, ami azzal az új kamerafejlesztéssel fog érkezni.
(#68) loop80: Legyen igazatok!
-
loop80
csendes tag
-
Azie
őstag
S4 alá kell, hogy árazzák, szóval a 600 euro sztem reális kezdő ár.
-
Tomcat
őstag
Nem a memória mérettel van a gondom, az lehetne akár 16GB is, hanem a mSD bővíthetőséggel. Arra menteném a képeket, videókat aztán amikor kell egy pillanat alatt kiveszem a kártyát és helyben azonnal felhasználom az elmentett tartalmat ott és ahol én akarom és nem a Microsoft, ahogy most is ugyanígy teszem... Nekem igenis fontos hogy azonnal ki tudjam venni a memóriakártyát és nem holmi kábelekkel, szoftverekkel meg párosítgatásokkal kelljen már tökölnöm minden egyes áldott alkalommal amikor kell azonnal egy elkészített kép.
De ha ez megint egy ilyen "only Skydrive" megoldás ráadásul műanyag házban akkor továbbra maradnak az N8-aim arra amire nekem és szerintem kellenek.Régebben volt cikk szálcsiszolt házakról. Ott volt natúr alu és anodizált fekete is. Időközben hova lettek vajon?
Egyébként az is lehet hogy először jön a műanyag kivitel aztán később a fémburkolatos kiadás.
-
Azie
őstag
Mindenképp a megbontás nélkül másolod, mert unibody.
)
Am. meg kábelről, NFC-ről, Bluetoothról, Wifiről, Cloudról, hallottál már 2013 derekán?
Akinek nem elég a 29GB, annál kíváncsi lennék ugyan mit tárol a telefonon. Nálam alap, hogy mindent átdobok gépre/netre hetente, amit nem használok aktívan.
-
loop80
csendes tag
További részletek itt:
http://www.wpcentral.com/new-render-41mp-nokia-lumia-1020-more-details
600 dollár körüli nyitóárat láttam több helyen is. Annyiért eléggé jó vétel (jó telefon + jó kompakt, egyben)!
-
d meg kell hagyni jól mutat a Pure View felirat rajta meg a Carl Zeiss, de reméljük nem csak dísz
appleéknek lépni kéne valamit márvlmi iCamera jöhetne
-
nicu71
addikt
válasz
danikollar #28 üzenetére
dehogynem szép
azzal a fekete kamera modullal egyenesen vadító.
-
blade zte
őstag
Szerintem egy s800 proci, fullhd még ezek mellé, és akkor csatarendbe állhat. (Egy olyan telefonhoz már csak a dual OS hiányzik
). Ha sikerül 200ezerért árulni, akkor nem rosszabb ilyen téren sem a konkurenciánál. Elég idötálló telefon lenne nemigaz?
-
Tomcat
őstag
Ejj, akkor ez most megint a mSD bővíthetőség hiányában fog elsikkadni nálam?
Hiába van 32GB beépített, (lehetne akár 128GB is) nem az a lényeg hanem hogy ha kell ki tudom venni az SD kártyát a készülékház megbontása nélkül és a képeket, videókat appok telepítőit tudom oda-vissza másolgatni a számítógépről a memóriakártyára....
Ezüstben (szálcsiszolt aluban) nincs? Én inkább arra lennék vevő nem ezekre a ropogós műanyagokra. -
DeathBat666
aktív tag
Imádom ezt aa Nokia design t.
-
MATEO6600
őstag
Most akkor 909 vagy 1020?
Még mindig nem dőlt el?
-
El Gringo
senior tag
-
várós.
én azért fenntartással kezelem a dolgokat, s4-nél is minden le volt leplezve hetekkel előtte, aztán jött a meglepetés ...reméljük itt azért pozitívak lesznek a dolgok és a kameráról fog szólni minden .D
-
hito
nagyúr
Kb. kezdőárról tudunk már valamit?Hülye kérdés, 200k környékén.Ugyanitt Nokia Pureview 808 eladó
-
BiP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #36 üzenetére
X mint 10.
(volt már ilyen a történelemben, pl. az Ati videokártyáknál a 9800-asokat az X800-as követte. Igaz, ott a PCI-Expressre áttérrésre is utal az X) -
El Gringo
senior tag
na egy 4k-s videófelvételt még csapjanak hozzá, aztán mindenki erről fog beszélni, nesze neked ingyen marketing
-
leviske
veterán
1020? Miért nem inkább X20, vagy 9000?
Na mind1, Ők tudják.
-
AS
félisten
Sárgában Lumnia 920 is nagyon szép.
-
Cyberpunk
félisten
Nem feltűnő.
-
Ádám16
addikt
A sárga sem rossz, de a fehérnek és a ciánnak fognak szerintem igazán jól fognak állni a fekete gombok, és a kamerát körülvevő fekete történet. Lehetne már csütörtök...
-
BiP
nagyúr
válasz
danikollar #28 üzenetére
A fotók mindig csalnak, nem jól adják vissza. Igaziból szép az.
(no persze szubjektív is) -
danikollar
őstag
Nem szép ez a sárga!
-
BiP
nagyúr
32Giga szerintem is elég. Ott a Skydrive, oda fel lehet tolni mindent, időnként meg csak jut wifihez az ember, és akkor nincs adatforgalmi díj sem. (vagy sz.gép/laptopra kábelen, akkor Skydrive sem kell).
A 820 8gigája, na az a kevés.Egyébként nagyon szép sárgában is, és képek alapján feketében még durvább lehet.
-
HuMarc
veterán
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
Fúj, mi ez?
-
-
HuMarc
veterán
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
Hát, ez sajnálatos
A cián a király.
-
peestee83
aktív tag
Na, ez a sárga nagyon nem tetszik
Fekete (fehér) okés, szeretnék android fronton is látni hasonló gépeket (nem feltétlen 41 MP-el). Bár egy droidos Nokiát - akár ezt is szívesen megnézném
@dreamdancer: a felhő tény, hogy jó dolog, de amíg az adatforgalmakat ilyen áron adják - a jó drága - addig nem sok mindenről van beszélni szerintem. Használom én is, de egy kis fel-le töltés, és elszáll az adatforgalom. Hát még ilyen képméreteknél
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
dreamdancer #12 üzenetére
Nekem felhő nélkül is elég a 32 (29).
-
Воланд
titán
válasz
dreamdancer #12 üzenetére
az a 32 csak 29.
-
dreamdancer
őstag
Mondjuk a felhő-korban azért a júzerek nagy részének elégnek kellene lenni a 32 GB-nak is. Persze teli lehet rakni minden szarral a 32 GB-t is, de ez igaz a +32 GB-ra is.
-
kengyel
nagyúr
Feketében eszméletlen jól nézhet ki .
-
HuMarc
veterán
De ez legalább egyedi.
Samsung dizájn = szappantartó (S3-tól felfele) / iPhone-dizájn.
@woland_y2k (#9): Itt a piros
-
Воланд
titán
hol a piros?
-
h3lios
addikt
És még a Samura mondják, hogy ugyan úgy néz ki az összes telefonjuk.
Ezt szemből, 10-ből 9 ember összetéveszti a 920-al. -
Blyan
félisten
Andante már megint szereti az írói szabadságot.
A cikk forrásában nem is szerepel a bővíthetőség, az Engadget cikk forrása meg egyenesen azt állítja, hogy nem bővíthető.
32GB of internal storage, no SD
-
walko
tag
Akkor most mégsem 909?
-
Wa2x_
veterán
Inkább a fehér vagy a fekete.
-
wertigo1984
őstag
Akkor itt nemcsak 5 megapixelig lesz a reszletvesztes nelkuli nagyitas lehetoseg, hanem akar 30 megapixelig?
-
xmaas
őstag
Nocsak vegre eszhez tertek es bovitheto lesz a memoria?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest