- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Én hasonlót léptem meg, és nem a teljes levelezésem de legalább a szolgálatásaim átvittem a fastmail-re. Ugye supersecret dolgot nem csinálok, sem olyat amivel zsarolni lehetne engem, de engem inkább az zavart, hogy a gmail nem csak arról tud, hogy mit levelezek, de arról is, hogy mit vásárlok, hol foglaltam szállást, mikor melyik rendszerbe jelentkeztem be, hol mit rendeltem, ha arról folyton jön egy visszaigazoló email a gmail accomra.
Vettem egy domaint (családnév.net )(ami nem szükséges igazabol), regisztráltam egy fastmail usert (keresztnev@csaladnev.net), és befizettem a havi pár dollárt, egy egész évre. Szerintem ez egy köztes és érdemes megoldás. A privát levelezés továbbra is marad gmail. Abban semmi eladható nincs, ellentétben azzal, hogy mikor mit hol vettem, stb...
És bár a fastmail nem adja el a dolgaim, de annyiban is előrelépés, hogy legalább nem csak egy szolgáltatótól függök.
Néztem én is a protonmailt, de nem tartottam szükségesnek, úgy éreztem, hogy túl macera.
Fastmailről itt olvastam először. http://plastik.hu/2013/11/10/switch-9-ev-utan/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest