- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó köszi, egy bajom van nekem a PM-el, mégpedig nem lehet a free-be korlátlan számú Label-t létrehozni csak 2db-ot.
Itt viszont nincs olyan, mint a Tutatnotánál, hogy ha 6 hónapig nem használod, akkor törlik, ugye?! Kérdés ott mi számít "nem használatnak" a nem belépés, vagy, hogy nem küldesz/érkezik levél. Service fióknak használnám.
-
Cathfaern
nagyúr
Múltkor egy beszélgetés során felmerült, hogy mai tizenéveseknek sokszor nincs is e-mail címe, vagy legalábbis nem használják kapcsolattartásra. Aztán elgondolkoztam és rájöttem, hogy én se
Régen kínlódás volt pl. fájlokat átküldeni máshogy, de manapság már messenger típusú alkalmazások is nagyon jól kezelik a fájlokat, plusz ezer más megoldás van. Szerencsére kikopott az a fajta mentalitás is, hogy ha valami real time platformon megy a kommunikáció, akkor ténylegesen real time várnak választ az emberek. Szóval személyes kapcsolattartásra manapság nem sok értelme van e-mailt használni már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest