Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Elolvastam amit írtál és az a ha jól értem, akkor csak az üzenet tartalma kerül titkosításra, metaadat ugyanúgy látszódni fog. Vagy rosszul gondolom?
#74: posteo. De átnyálaztam a listát, volt pár kritériumom. De ez szerintem teljesen egyéni preferencia, van aki domaint akar, van aki tárhelyet, szóval az, hogy nekem mi felelt meg és működött, az számodra nem jelent semmit.
#80: én mindenre a proton-t használom, odafigyelek mindenhol, hogy nem pipálom be, hogy hozzájárulok a marketinges vackokhoz és egész rendben vagyok. Aliexpress aki csont le*** mit akarok, de megy a spambe és nem zavar.
Általánosságban:
Nekem anno a gmail->protonmail kb fél évet vett igénybe, ezután már nem léptem be. De nem olyan félelmetes dolog az email váltás. Mész végig a bejövő leveleiden és írod át mindenhol. Van ahol nem lehet (pl. jófogás), de szolgáltatóknál simán, ügyfélkapun is kb 2perc volt.
Igen, rá kell szánni az időt. -
tomazin
veterán
már nincs energiám végigolvasni, hogy mit írtak, de rettentően örülök, hogy végre fel lett dobva itt ez a labda. komolyan nem is értem, hogy ph-n hogyhogy nincs privacy topic....
nade, hogy a konkrét topicra válaszoljak:
több problémám is volt a protonmail-lel, konkrétan a mai nap váltottam róla. (már jó ideje használtam amúgy)
1. nem lehet keresni (lehet a nem freeben igen, de a freeben csak subject vagy fejléc elemekre keresett)
2. zárt forráskód
3. csak saját mobilkliens. ami akár jó is lehet, de a notificationt a google push szolgáltatáson keresztül adja, ergo ha nincs a telefonodon google service, akkor nincs notif sem. (nekem baj).
4. 500mb szűkös, de elég amúgy, néha (évente) rá kell szánni az időt és takarítani. upgradet viszont én drágállom, most ahogy körbenéztem 12eurért éves szinten kapsz postafiókot, plusz tárhely is gigánként 10-30cent/hó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest