- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikuland
tag
Helló!
Most ( kop-kop ) szépen teszu a dolgát.
Talán a másofik cserélt alaplap jó lett végre. Én a Bestbyte- tól vettem.Mikor nem kell három sim, akkor egy M4 Aquat használok, mert érdekelt a vízalatti képessége, meg fotóban is jobb, de a három simesek közt az Acer a csúcs! -
Bferibörs
addikt
Eddig én sem ,m.net kárzyákat teszteltem,lefesettség sebbesség terén,így jött a képbe, sajna a 2 éves alcatelem ( VAGY IS NEM SAJNA ,jó készülék) sokkal többet tud e téren az aceremnél.Valszeg a készülékkel van a gond, 2-3 hónapja vettem észre,hogy lassul a net,szidtam a szolgáltatót és nem ő a hunyó.
-
FOX888
tag
Köszönöm szépen!
Én is az expasys-től rendeltem, így ebben sincs magyar nyelv. Én is el vagyok vele, de hogyan lehetne magyar nyelvű? Az aksiról még nincs tartós tapasztalat, de idáig igéretes a kapacitása.
Egyenlőre nincs szükség az usb-s hibakeresésre, de sose lehet tudni.
A hívások kezelését azt már én is megtaláltam!
Nekem is megy eddig minden gond nélkül. Remélem így is marad!
Köszi az eddigi segítséget! Remélem még sok tapasztalatot oszthatunk meg egymással!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged