Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikuland
tag
válasz
Bferibörs #204 üzenetére
Tegnap megkaptam, ma meg már úton van vissza!
Alaplap csere volt, megkaptam, bekapcsolás után hallom, hogy furcsa a hangja, recsegve, alig szólt!
Próbáltam a pc-re dugva felrakni a mentést, de az " USB Debbug " módot bekapcsolva is azt írta, hogy nincs bekapcsolva!
Gyári visszaállítás többször, semmi változás! Telefon, délután már az UPS vitte!
Nem gondoltam, hogy ilyen csalódást fog okozni a telefon és az ACER is!!
Asszem harmadszor már nem küldöm, hanem cserés megoldást kérek tőlük..... -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #138 üzenetére
megvettem a fóliát és a flippet
Ami érdekes :
-fólia , adnak hozzá folyadékot amit a felrakáshoz kell használni, nem száraz öntapis hanem ez a folyadék használatos hozzá, ezen kívül törlőkendő, gumi lapocska a simításhoz , 1 db fóliát tartalmaz a csomag.
felhelyezés után 12 óráig nem szabad tapizni a telefont száradnia kell, az esetleges hibák 24 órán belül eltűnnek,kisimulnak,érdemes este felhelyezni,hogy éjjel tudjon száradni 12 órát legalább.-flip , gyári hátlappal adják, cserélni kell a teló hátlapját a flippesre, u.úgy néz ki mint ami rajta van gyári csak rá van szerelve (rögzítve ) gyárilag a flip.
Nem olcsók (fél éve kb. 500 Ft-ért vásároltam alcatel scribe telómhoz szállítással 10 db egyszerű minőségű fóliát külföldön, angliai szállítással) de úgy gondolom egy próbát megér, mennyit bírnak, mennyire állják az igénybevételt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #117 üzenetére
67%-al hoztam haza melóból 16:20-kor ,akkor kapcsoltam ki a netet , 1 után még volt 2 kb. 10-10 perces telefon és netezés a tabon.
3 kártya van a telefonban-azt hiszem ezt nem írtam, viszont olvastam itt a topikban olyat,hogy 3 kártyára 3500 mAh-ás akksi gyenge mert,hogy kártyánként 3500:3 , szóval ez így nem igaz.
-
_Gyedavid_
csendes tag
válasz
Bferibörs #107 üzenetére
Nekem fotós szemmel a kamera nagyon mérvadó, de persze emiatt nem fogok ájfon-t venni. Dslr-t használok, így eléggé érzékeny vagyok a képminőségre, de hát nyilván nem telóval fogok lesből madarat fotózni
A másik fontos dolog az akku üzemidő, és ahogy olvastam ebben remekel a teló.
Nokia 5130 után lenne a váltás...lesz egy kis különbség -
dropopi
aktív tag
válasz
Bferibörs #97 üzenetére
Köszi a linkeket.
Ilyesféle felhőszerű képződményt én is nemrég tapasztaltam először, a Lenovo S660 -omon.
De itt nálam semmiféleképpen sem hiba, hamar rájöttem, hogy mi is ---> amikor már nem lehet tovább görgetni bizonyos helyeken(menükben), akkor csinálja ezt a "felhősödést". Valami olyasféle jelentése van, hogy itt a vége, ne próbálkozz tovább. Ja és ezen a telefonon narancssárga, nem zöld. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #96 üzenetére
folyt: már nem vagyok olyan álmos
megpróbálom 1-10-ig pontozni a tapasztalatokat-más készülékhez viszonyítva (alcatel ot 8008D scribe) .
-10 :GPS szabad ég alatt elég gyorsan talált jelet 8-ból 8 műholdat jelzett ,sajna nem vettem össze másik kütyüvel az időt és ez ugye első indítás volt ami lasabb, majd ezt is megteszem-számomra ez jónak tűnik.
-10 : a wifi és mobilnet sebessége rendben van teljesen, kihasználja jól kezeli az általam használt sebességeket
-5 : képernyő érzékenysége érintésre , sajna ez a lassú számomra, lassan reagál az érintésre mind a képernyő mind a kezelő gombok.
-6 : vakus fénykép , ez is mint a másik készülék pocsék képet készít vakuval, vagy kék vagy pirosas és életlen ráadásul roppant szemcsés, ezzel még játszok persze majd.
- itt nincs pont : az akksi 68%-ról 58 %-ra esett kb. 03 órától 10 óráig bekapcsolt wifi mellett , persze fent van a viber, f.mesenger, whatsap tehát elég sok minden fut a háttérben.Első töltés után nem mérvadó az akku fogyása amúgy sem.
- kezelőgombok tényleg nem világítanak,nem erre gondoltam
meg kell szokni , hogy mi hol van , ezen sajnos appal sem lehet változtatni ha alapvetően nincs szerelve világítás, szokni kell.Aki nem használt még okost annak biztos gondot fog okozni mire megszokja.
Ma tovább játszok majd , írom a tapasztalatokat.
Ja ami kissé megijesztett : a tárcsázó megnyitásánál ha az ujjamat az alsó hangszórótól ( összes névjegy-től felfelé )felfelé húztam zöld ( acer szín
) jelent meg a kijelzőn felhő szerű foltban ,először megijedtem de úgy látom ez nem kijelző hiba mert máshol nem tapasztaltam eddig a jelenséget.( illetve de ,most a vibernél aminek fehér a felülete beállításnál, ha az alsó mikrf.-tól felfele húzom az ujjam zöldes felhőszerűt húz maga után, erről esetleg valakinek tapasztalata ?
-
Bferibörs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest