- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
A 3G-m még mindig kaki, nem is használom a telót csak wifi/mifiről.
Az újabb jelensége, hogy hívásnál vagy a hívott fél vagy én nem hallom a hívót.Recseg ,ropog a beszéd,érthetetlen.
Másik telón gondolkodom de az acertől kezd elmenni a kedvem. -
Mikuland
tag
Helló!
Most ( kop-kop ) szépen teszu a dolgát.
Talán a másofik cserélt alaplap jó lett végre. Én a Bestbyte- tól vettem.Mikor nem kell három sim, akkor egy M4 Aquat használok, mert érdekelt a vízalatti képessége, meg fotóban is jobb, de a három simesek közt az Acer a csúcs! -
Joba006
csendes tag
válasz
Mikuland #227 üzenetére
Sajnálattal olvasom soraidat. Én 2014. nyár vége óta használom, eddig perfekt.
A tied hazai forgalmazás? Én az Expansys-nál rendeltem (esetleg más széria).
Nekem is a szívemhez nőtt. A kijelző szép, a progik nem akadnak, a tárhely memória kártyával nekem elég, s az üzemidő sem csökkent még: két-három nap (igaz "csak" két kártyával használom). Egyedül a jack aljzat bénázik, de sokszor hallgattam a farmerzsebben lévő telefonról zenét, így nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem én ..tam el a többszöri megfeszített vezetékkel (guggolok, ülök, állok, sétálok munka közben).
Remélem sikerül megcsináltatnod!
Talán -méretigénytől függően- a Xiaomi Redmi Note 2 / Note 2 Prime, vagy Redmi 3 (4100 mAh
) lenne helyette 49900-ért (Prime 59900) az Eustocktól.
-
gadam10
csendes tag
Valaki letudná írni/elküldeni hogy antutun mennyi pontot kapott a 2GB ramos verzió? Előre is köszönöm
-
Mikuland
tag
Az enyém újra szervizben van.
Itt látható, hogy kakukk...Talán megint alaplap, vagy akármi, nem tudom mit tegyek, pedig annyira megszerettem.
Semmi hasonló alternatíva nincs még. -
Bferibörs
addikt
Talán emlékeztek még, hogy m.net sebesség gondom vol/van. Sajna semmit nem változott.A mobil netes fórumon addig jutottunk,hogy valszeg a Telekom új tipusú sim kártyáját nem kezeli megfelelően 3g-n , 2x cseréltettem sim kártyát.Ma is több mérést végeztem és sajnos ezt mutatják a mérések. A Telenor kártyát kezeli.Már csak azt nem tudom,hogy miért nem jó neki a Telekom sim kártya.
-
Mikuland
tag
Nálam meg volt, azóta kicsit furcsa a viselkedése, mintha lassult volna, meg fagyott a face( lehet az saját volt...).
Volt, hogy az "álmodozást" nem tudta csinálni töltéskor, nem kapcsolt ki a kijelző, csak újraindítás után.
Mióta behalt az alaplap, azóta aggódás van minden ilyenkor... -
hjoci69
csendes tag
Hali van frissítés tud valaki valmit róla?
-
Mikuland
tag
Az enyém talán jövőhét elején érkezik vissza szervízből, majd utána tudok újra belefolyni a társalgásba.
Reménykedem, hogy sikerül működő gépet kapnom! -
Bferibörs
addikt
Nem tudok rájönni a net hibájára, a telenoros 5 Mbit/s csomagom fullon fut itthon 5 Mbit/s sebességgel, a t-mobile 30 Mbit/s 4G csomagom 3G-n meg 3 Mbit/s sebességgel hasít,3G-n az E700-on, más készülékkel meg fullon fut 3G-n is, valakinek esetleg ötlete ? Kártyát 2x cseréltettem eddig, szervizben 2x volt ez ügyben, megállapították,hogy a készülék hibátlan, nem értem.
-
Bferibörs
addikt
ma feltelepült a frissítés, 74 alkalmazást optimalizált, azt nem tudom mit. 6.12 MB az egész cucc amit letöltött a teló.
-
Bferibörs
addikt
jött ma egy kb. 6,5 MB-os frissítés a telóra,letöltötte de nem tudja telepíteni.
Valakinek e téren tapasztalata esetleg ? -
Bferibörs
addikt
Megérkezett a telóm,ismét javítás nélkül,nem találtak hibát.
Úgy látszik ez a készülék nem szeret hazánkban ha Cseh országban jól működik itthon meg nem.
Hirtelen tesztelgettem, sajnos ugyan az az internet lassúság, a lakásomon 3-6 Mbit/s sebességgel száguld most is, azzal a kártyával amivel más készülékek simán mennek 25-30 Mbit/s sebességgel.Furcsa. -
Mikuland
tag
válasz
Bferibörs #204 üzenetére
Tegnap megkaptam, ma meg már úton van vissza!
Alaplap csere volt, megkaptam, bekapcsolás után hallom, hogy furcsa a hangja, recsegve, alig szólt!
Próbáltam a pc-re dugva felrakni a mentést, de az " USB Debbug " módot bekapcsolva is azt írta, hogy nincs bekapcsolva!
Gyári visszaállítás többször, semmi változás! Telefon, délután már az UPS vitte!
Nem gondoltam, hogy ilyen csalódást fog okozni a telefon és az ACER is!!
Asszem harmadszor már nem küldöm, hanem cserés megoldást kérek tőlük..... -
Mikuland
tag
Na, elért az végzet! Az enyém is Csehországban landolt!
Nálam azt tette, hogy töltés végén jelzett " akku túlhevült " , kihúztam majd megint jelzett, de akkor már kikapcsolt.
Próbáltam bekapcsolni, semmire nem reagál, a töltést nem veszi, csak az első indítóképig jut, majd kikapcsol.
Délután már vitte is a szállító!
Eddig egyszer panaszkodott túlmelegedésre, de akkor se éreztem olyan forrónak. Talán a töltésvezérlő adta fel? Majd kiderül.... Sajnálom, pedig tényleg az eddigi legjobb volt ebben a kategóriában! -
Bferibörs
addikt
videó felvételt kell készítenem az acer szerviznek a "panaszról", gondolom újra utazik majd a készülék.most ott tartok,hogy a lakásomnál 3-6 Mbit sebességgel hasít a 3G , míg más kütyün 27-30 Mbit.Nem is lenne gond ha lehetne ilyen sebességgel netezni de nem lehet ,sokszor szaggat,lassú a net.Új korában a 10 Mbites csomagommal simán ment 9-10 Mbittel szinte mindig.
-
Bferibörs
addikt
Eddig én sem ,m.net kárzyákat teszteltem,lefesettség sebbesség terén,így jött a képbe, sajna a 2 éves alcatelem ( VAGY IS NEM SAJNA ,jó készülék) sokkal többet tud e téren az aceremnél.Valszeg a készülékkel van a gond, 2-3 hónapja vettem észre,hogy lassul a net,szidtam a szolgáltatót és nem ő a hunyó.
-
Bferibörs
addikt
Megérkezett a telóm,nem találtak semmi hibát, gyári vissza állítást csináltak-én is mielőtt elküldtem.Nem volt időm foglalkozni vele ma,majd holnap.
-
Bferibörs
addikt
egy érdekesség- Mobil net szolgáltatót váltanék.Tesztelek 3 kártya sebességet.A telómban ua. kártya sebessége nem éri el a 10 Mbit/s-t, másik kütyüben samsung g. tab4 29 Mbit/ s van.Több mérést végeztem több kártyával,minden kártya sebessége lényegesen alacsonyabb mint a samsungban. Ötlete esetleg valakinek ? A telefonban 3 sim van 1 slotban a netes kártya.
-
Mikuland
tag
válasz
turoczi karo #189 üzenetére
Helló!
Akkor szerintem nincs rootolva a géped.
Root Explorer, vagy valamelyik kommanderrel látni kéne. -
Bferibörs
addikt
válasz
turoczi karo #187 üzenetére
-
turoczi karo
csendes tag
sziasztok. a telo megvan kb 6 honapja akkor ki rootoltam de magyar nyelvet nem tudtam rajta allitani ha valaki leirna nekem hogy tudom magyaritani vagy egy link ahonnan tudok romot tolteni azt megköszönném elöre is köszi
-
Bferibörs
addikt
28-29 MB frissítés érkezett, valaki tapasztalt valami újat,javítást a frissítéssel ?
-
Joba006
csendes tag
A teszt lehet, hogy azt írja
Nekem pl. tegnap görkorizáskor futott a RunKeeper (amitől korábbi telóim bejövő hívás során automatikusan lefagytak), közben zajlott egy hosszú telefonbeszélgetés, GPS persze bekapcsolva. Mindez mellé (hívás is 3/4 óra után még folyamatban) hazaérve WiFi-n RunKeepernek feltöltés, mail, közösségi oldal szinkronizációja, időjárás frissítés, szóval a szokásos "Welcome Home". Egy rossz szava sem volt az E700-nak.
Azért a neked ajánlott kevesebb memóriával és sokkal kisebb tárhellyel én nem venném meg. Ez csak így rendesen (2GB/16GB) az igazi. Ha egy nagyon használható telót akarsz, akkor vedd meg az "igazi" kiadását és nem fogsz csalódni! Nekem ez az eddigi legszerethetőbb telefonom: szép kép, böhöm aksi (nekem ez talán a legfontosabb), több SIM, korrekt tárhely és RAM. Amennyit már esett szegény (igaz már flipes műbőr tokban), szinte csoda, hogy még működik.
Amúgy még egy adalék az Acer hozzáállásáról. Egy eheti incidens miatt meg kell néznem, hogy a fülhallgatóm rosszalkodik, vagy esetleg a jack csatlakozóval van-e gond, ezért utána jártam a garinak. Nem kell rohangálni sehova, hívod az Acer-t (06 1) 555-5200, kapsz egy azonosítót. Utána (mailben kapott kinyomtatott papírral) felhívod a UPS-t, mikorra jöjjenek és hova, elviszik, majd a javítás végeztével házhoz szállítják a készüléket. Azért ez elég korrekt! (ha jól tudom a Samué is hasonló)
-
Azeril
csendes tag
Amúgy, sok tesztet olvastam már, és mindegyik azt mondja, hogy ez a proci ami benne van elég gyenge. Ez így mennyire igaz? Ja, közben kiderült, hogy az ismerősömnek az 1gb ramos és 4gb tárhelyes verzió van, így már elég para, így is megérheti a 40ezret?
-
Mikuland
tag
Aktív használattal ezt is egy nap alatt lefogyasztod, de melyiket nem?
Acer jó a laptopokban, jó ebben is.
Én 70-ért vettem, de nem bántam meg és nagyon megéri a pénzét!
Nincs rajta fólia - tudom, rizikó -, de még nem karcolódott meg a kijelző, pedig melós ruha cipzáros zseb, kocsiban letesz stb, nagyon jól teljesít!
Aki menő márkás telót akar venni, vegyen, ha nem kell három sim.
Ha kell - nekem igen - akkor ez az eddigi legjobb termék ebben! -
Azeril
csendes tag
válasz
Mikuland #170 üzenetére
Ja, de eddig akit kérdeztem mindenki próbált lebeszélni róla, mert hogy a samsung meg az lg a menő vegyek azt, az acer nem jó cuccokat csinál stb stb. De én olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik már használják egy ideje és nem ilyenek hogy "fuj ez szar, akad rajta az asphalt 8 meg bugos, folyton lefagy".
-
Azeril
csendes tag
Hali
Ebben a telefonban gondolkozok. Most egy ZTE Bladem van, életem első androidos telefonja, kb 3 éve használom, de úgy gondoltam már nem felel meg az igényeimnek és egy újat veszek. Hosszas nézelődés után sem találtam olyat ami megfelelne az elvárásaimnak, de akkor egy ismerősöm rám írt, hogy neki van egy E700 eladó és 40-ér adná. Jól utánanéztem és elég meggyőző adatai vannak, 2gb ram, 16gb belső tárhely és ami fontos volt nekem, erős aksi... nem találtam ezen kívül 2gb rammal rendelkező 3500mAh-s telefont és lehet, hogy ennyi pénzt simán megér. De pont ezért vagyok itt, érdekelne, hogy ennyiért nyújtja-e hibátlanul amit ígér?
Valamint: Nagyon szeretek fotózgatni és videózgatni, de amiket láttam videókat elég gyérek voltak, érdekes módon nem mindegyik, de legtöbbnél azt vettem észre, hogy videófelvétel közben állandóan (2-3 másodpercenként) újrafókuszál valamiért. Ez tényleg így van, vagy csak ők ballfa**ok? Volt aki azt mondta, szabályosan ronda videókat készít és hogy csak 3gp-be képes felvenni videót, amit valamiért nem tudom el hinni.(főként a sok, valóban analfabéta kommentelők miatt) és googles képek is elég felemásak, némelyik este készült és egész tűrhető volt, valaki nappal nem bírt vele olyan képet lőni.
De úgy gondolom, hogy a ZTE Blade után így is-úgy is, túl teljesít az elképzeléseimen, csak hát vannak ilyen számomra nem egyértelmű dolgok. -
Bferibörs
addikt
válasz
SlenderHUN14 #167 üzenetére
Nagyon jó ár !
-
SlenderHUN14
újonc
Köszönöm a válaszokat!
Itt németben 42.000 Ft volt, azért esett rá a választás -
Bferibörs
addikt
válasz
SlenderHUN14 #164 üzenetére
nem tudom németeknél mennyi az ára, itt 70 körül ( alatt mozog magyar menüvel)
-
FOX888
tag
válasz
SlenderHUN14 #164 üzenetére
Én próbálkoztam, de nem volt sikeres! Szerintem valamilyen idegen nyelven szokd meg a használatát!
-
SlenderHUN14
újonc
Sziasztok!
Németországban szeretnék venni egy ilyen telefont, de amiket láttam azokban nem találtam magyar nyelvet sajnálatos módon, ezért az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne rá "varázsolni" magyar nyelvet?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Joba006
csendes tag
Lehet, hogy amikor kiveszed a zsebedből, akkor úgy érzi, mintha kinyitottál volna egy tokot. Nekem a flip nyitásával ugyanezt teszi. Val'szeg a telónak fogalma sincs, mi takarja a kijelzőt, de eltűnt, így világítani kezd
Nézd meg, hogy be van-e kapcsolva ez a (flip)funkció (esetleg kapcsold ki, hogy utána ugyanígy viselkedik-e)! -
Bferibörs
addikt
Egy leírásban olvastam : " a panel érintésérzékenysége pedig kifejezetten jó, ráadásul kesztyűs mód is bekapcsolható" - ezt hol lehet bekapcsolni? Tud róla valaki ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Mikuland #151 üzenetére
ha vissza olvasol én is csőbe futottam, nem úgy sztereó ahogy gondolod, az egyik csak a hívásokhoz van (felső) az alsó lenne a sztereó ( ha jól emlékszek :-) )
a teló nekem is bevált bár az előző dualos még garis a szekrényben :-) hasonló paraméterekkel, az akkuja kisebb
-
-
Bferibörs
addikt
megérkezett 6 db új fóliám, szállítási költséggel együtt 500 Ft :-) persze Londonba és a vejem hozta el.Nem olyan minőség mint amit itt vásároltam az Acernél ehhez képest többszörös áron , de szerintem kb.fél, 1 évig kibírja majd ez is.
-
Mikuland
tag
Én is megvettem ezt a telefont, ismerkedünk.
Első rosszaság, hogy nem hajlandó a régi T-com simem megismerni.Tudom, hogy 9 éves, de a gyengébb előző hármas simán olvassa.
Amúgy nagyon bejön a készülék, szokni kell a vissza gomb helyét, az előző 512 m RAM után ez maga a Kánaán!
Már csak új sim kell és hasítunk! -
Bferibörs
addikt
tapasztaltam ilyet más telómmal, egy frissítés végül megoldotta ,valami el volt szúrva a töltésnél.Nekem nem jelentkezik ilyen gond a telónál, ha reggel elviszem 35-40% töltöttséggel akkor is simán kibírja amíg haza érek és töltőre teszem kb. du-n fél 5, 12-15 %-on áll akkor még.
Amikor megvettem a telót rögtön töltőre tettem, szívesen nyomkodtam volna de megálltam :-) később olvastam a kézi könyvében is, hogy így kellene , lehet hasznos volt ez a vissza fogottság ?
-
sunone
aktív tag
Egy "olcso" kinai tokot rendeltem, baromi soka szallitottak, szerintem meg a rendeles utan gyartottak le.. Kullemre megfelelo, nem premium szint, amolyan, a celnak megfelelo tok. Adtak hozza egy foliat.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #138 üzenetére
megvettem a fóliát és a flippet
Ami érdekes :
-fólia , adnak hozzá folyadékot amit a felrakáshoz kell használni, nem száraz öntapis hanem ez a folyadék használatos hozzá, ezen kívül törlőkendő, gumi lapocska a simításhoz , 1 db fóliát tartalmaz a csomag.
felhelyezés után 12 óráig nem szabad tapizni a telefont száradnia kell, az esetleges hibák 24 órán belül eltűnnek,kisimulnak,érdemes este felhelyezni,hogy éjjel tudjon száradni 12 órát legalább.-flip , gyári hátlappal adják, cserélni kell a teló hátlapját a flippesre, u.úgy néz ki mint ami rajta van gyári csak rá van szerelve (rögzítve ) gyárilag a flip.
Nem olcsók (fél éve kb. 500 Ft-ért vásároltam alcatel scribe telómhoz szállítással 10 db egyszerű minőségű fóliát külföldön, angliai szállítással) de úgy gondolom egy próbát megér, mennyit bírnak, mennyire állják az igénybevételt.
-
Bferibörs
addikt
kicsit húzós az ára de kapható
-
Bferibörs
addikt
tegnap este kaptam 70 MB körüli frissítést, még nem tudom mi az új benne.
-
Bferibörs
addikt
-
FOX888
tag
Előfordult mát többször, hogy amikor kivettem a telefont a zsebemből, akkor nem a lezárt képernyő fogadott, hanem a feloldási. Csak feloldottam és nem kellet a ki/bekapcsoló gombot megnyomnom.
Mivel többször is sikerült már találkoznom ezzel a jelenséggel, így arra gondolok, hogy ez valami funkció lehet.
A gondom a következő: nem tudom mi a pontos kiváltó mozdulatsor és hogy ez kapcsolható-e?
Más találkozott ilyennel?
Más készüléken tapasztaltam hasonlókat. Pl.: képernyővel lefordított telefon néma üzemmódra vált. -
Bferibörs
addikt
Szerintetek :
miért nem tudom telepíteni a navit a telefonomora ?
("A vállalat tájékoztatása szerint az új AcerNAV alkalmazása a Liquid Jade, Liquid Z500 és Liquid E700 okostelefonok tulajdonosai számára érhető el ingyenesen." )
Nekem meg ez jelenik meg : " Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis."
-
Bferibörs
addikt
, persze lehet 1 kártyásnak is használni de 1-2 kártyásban azért van ilyen összegért jobb telefon is- sőt jóval olcsóbban is.Akkuban persze úgy tudom egyik sem tud ennyit-bocsánat van 4000 és 5000 mAh akksival is, sajna azt nem lehet itthon kapni csak szürke gazdaságból.
-
sunone
aktív tag
Ismeros leszolta a telefont, hogy
- "O mar hasznalt tobb kartyas telefont, nagyon kenyelmetlen, rossz megoldasu volt...,
Es amugyis minek veszek ilyet, ha csak egy kartyaval hasznalom?!"
- visszakerdezek: "Motorbol se veszel ketszemelyest, ha egyedul mennel vele??
Mutass 2GB rammal 5 napos hasznalati idovel telefont, megveszem..." -
Bferibörs
addikt
A leírt akku fogyasztás elsősorban wifi hotspot ( telóról adom ki ) használatával jellemzőek, a telefon kijelzője nem sokat volt használva ill.telefonálás nem sok volt ez idő alatt. A következő lépés az lesz, hogy a telefon lesz használva a szokásaimnak megfelelően-nem tabletet fogok használni majd pár napig-.
Amiért megvettem a telefont:
3 kártya hely
aránylag nagy akkumulátor
általában tabletet használok ( az is sim kártyás ) ehhez kellett egy hosszú ideig működő képes wifi szolgáltatás net kártyáról, mert nem mindig hurcolok tabletet magammal, a kártya átpakolás meg napi esetleg több alkalommal nem megoldás.
Eddig erre a célra tökéletesen megfelel. -
Bferibörs
addikt
nem zuhant igazán, 35 %-al hoztam haza 4-kor addig elég sokat ment a kijelző.
amikor megvettem rögtön feltettem töltőre 8 vagy 9 óra hosszára,addig nem bizgentyűztem, az okosok azt mondják,hogy kell egy pár töltés mire beáll az akku és nem merül le hirtelen , ha jól emlékszek eddig 2x volt töltve ma éjjel lesz harmadszor -
Bferibörs
addikt
Fél 12 ,harmadik napja megy a teló,még 45% töltésen van,tény,hogy kevés kijelző idö volt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #117 üzenetére
67%-al hoztam haza melóból 16:20-kor ,akkor kapcsoltam ki a netet , 1 után még volt 2 kb. 10-10 perces telefon és netezés a tabon.
3 kártya van a telefonban-azt hiszem ezt nem írtam, viszont olvastam itt a topikban olyat,hogy 3 kártyára 3500 mAh-ás akksi gyenge mert,hogy kártyánként 3500:3 , szóval ez így nem igaz.
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #116 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
Reggel 5:45-től van bekapcsolva a telefon ( automatán kapcsol ki,be) .7-órától fut rajta folyamatosan a mobilnet.8-órától wifi hospot ,tabletet használok róla.Maga a telefon egyébként nincs használva néha ránézek a töltésére.Most 3/4 1 van ,reggel 5:45-től idáig 96 %-os töltöttségről 80%-ra esett.A róla futó tabletet kb. fél óra kijelző idővel használtam,net,viber,f.mesenger.Persze a telefonon is fut közben a viber,f.mesenger ,whatsap.
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #111 üzenetére
Ez azt hiszem jó kép
nem mókolt,eredeti
már csak Vulkán kutyám él , Fuji S3 pro . 35-300 utazó obi
ilyet nem várok el egy telefontól
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #112 üzenetére
jövő héten már dolgozok,akkor többet tudok majd az akksiról is ,hogy,hogy bírja az általános használatom, egész nap fut a mobilnet, viber,f.mesengeren írkálok, böngészés, wifi kiosztás ,kevés telefonálás, néha navigálás -kíváncsi leszek rá-
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #111 üzenetére
2009 év végéig komolyan sport kutyáztam IPO vizsga ,verseny stb. ebből kifolyólag sokat fotóztam , videóztam versenyeken,vizsgákon :-) nekem a német juhászkutya a kutya :-) persze volt mindig más is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #108 üzenetére
Én is dslr-el fotózok ( a képtáramban van egy pár nyers fotó ) telót csak hébe,hóban használok erre.Addig trükközök vele amíg a legjobbat ki tudom hozni.Nokiádat nem ismerem ha symbiános biztos,hogy ez sokkal jobb lesz.
Akku, gyötörtem este 11-től éjjel 3- ig ,utána de. 10-től este 10-ig, 26%-al tettem este töltőre ,nem rossz teljesítmény.
Éjszakára beállítom,hogy 23:15- kor kapcsoljon ki,5:45-be.Persze most éjjel futott ez először.
Közben megnéztem a nokiát,olyan lesz mintha kis polszkiból opelba ülnél :-) -
_Gyedavid_
csendes tag
válasz
Bferibörs #107 üzenetére
Nekem fotós szemmel a kamera nagyon mérvadó, de persze emiatt nem fogok ájfon-t venni. Dslr-t használok, így eléggé érzékeny vagyok a képminőségre, de hát nyilván nem telóval fogok lesből madarat fotózni
A másik fontos dolog az akku üzemidő, és ahogy olvastam ebben remekel a teló.
Nokia 5130 után lenne a váltás...lesz egy kis különbség -
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #106 üzenetére
köszönöm !
persze lehet ezzel jobb képeket is csinálni csak ki kell tapasztalni,most hirtelen ennyire telt.Nem rosszabb a kamerája mint a másik telómé az is max. 8 Mpixelt tud.
A teló jó,tetszik,pár dolgot meg kellett szoknom de ajánlani tudom mindenkinek aki 3 sim-mel akar telózni, vannak kompromisszumok de melyik telónál nincs. -
dropopi
aktív tag
válasz
Bferibörs #97 üzenetére
Köszi a linkeket.
Ilyesféle felhőszerű képződményt én is nemrég tapasztaltam először, a Lenovo S660 -omon.
De itt nálam semmiféleképpen sem hiba, hamar rájöttem, hogy mi is ---> amikor már nem lehet tovább görgetni bizonyos helyeken(menükben), akkor csinálja ezt a "felhősödést". Valami olyasféle jelentése van, hogy itt a vége, ne próbálkozz tovább. Ja és ezen a telefonon narancssárga, nem zöld. -
Bferibörs
addikt
érdekes, tegnap kidobált az acer weboldala a nem megfelelő sorozatszám miatt-leírták melyik számsort kell beírni-,ma regisztrálva van a készülék náluk,persze nem azzal a számsorral amit ők kértek (snid: ) hanem egy másikkal ami szintén szerepel a telefonban.
-
Bferibörs
addikt
Készítettem képeket:
az első kép mindig automata, a második hold csillaggal, a harmadik alak kis holddal (beállítással készült)-így vannak sorban feltéve is.
Sajna hirtelen ide tudtam feltenni, javasolom számítógépről nézzétek, vagy wifi mert a képek eredeti 2 MB méretűek.Hirtelen ennyi jött össze kicsit kapkodva.
Az idő itt borús ,nincs napsütés.
Az utsó macskás képek vakuval készültek.
(ha rákkantintotok a megjelent képre nagy méretben is (eredeti is ) megnézhető)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest