- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Steam is megcsinálja, igaz lehet csak linuxon:
Mondjuk én egész szerencsés vagyok, mert a steames játékkollekcióm kb. fele megjelent linuxra is, a másik fele meg igen jó barátságot tart fent Wine-nal, ami Frawly állításával ellentétben nem emuláció.
Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy nálam ez is egy szempont lett a vásárlásnál az utóbbi egy évben.(#115) Frawly
A kompatibilitási réteg és az emulátor között ellég komoly különbségek vannak.
Szerintem kicsit jobban nézz utána, mielőtt ilyen kategorikus kijelentéseket teszel. -
mepet
addikt
Tényleg megosztani elfelejtettem:
https://steamdb.info/linux/
Ha itt belépsz a steam-be, bepipálod, hogy csak a te játékaid látsszanak, akkor listázza a linuxos játékaidat. -
cami][us
senior tag
Aki 160 fps-re izgul, annak biztosan nem, de ezzel az erővel a legtöbb gép sem alkalmas játékra, mégha arra is használják.
Volt már olyan teszt a phoronix-on, ami alapján a Linux van előnyben. Persze ott is ment a rinya, hogy a port le van butítva.
Igazából nem izgat, de az biztos, hogy az AMD nagyon feljött, mióta szabad lett a driver csomagjuk. Az nvidia meg hit or miss maradt, mert a nyílt driver-t max backportolni lehet, ha rajtuk múlik. -
haxiboy
veterán
Ha nincs pénzed, vagy elvből nem szeretnél operációs rendszerre költeni, és nem szeretnél warezolni - tételezzük fel hogy a játékok legális forrásból származnak. Akkor szerintem a érdemes szó jelentése megváltozik arra hogy vagy Linuxon játszok, vagy nem játszok.
Örüljünk neki hogy ilyet is lehet és fejlődött annyit a Linux hogy minimálisnak titulálható a teljesítmény vesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest