- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Ok, ezt tudom, használtam is, amikor recoveryt meg kernelt cseréltem. Ezzel az a baj, hogy bukom a garanciát. Simán a firmware meg nem megy fel. (4 fájlos rom)
Csak azért kérdeztem, mert kb. félévente kipróbálok egy Linux disztribúciót, lassan megint itt lesz az ideje... És jó lesz felkészülni, hogy mi megy majd, és mi nem... -
Frawly
veterán
Ezt lehet ragozni, hogy ilyen fordítási réteg, amolyan elnevezések. Ha nem natívan fut egy rendszer, nem kompett Windows fut a fizikai hardveren, az igenis emuláció. Emuláción belül vannak valóban különféle technikák, különféle overheaddel, de attól még emuláció az összes.
Azért is írtam, hogy ilyen rendszerhívások átfordításával működik a Wine, mert utánaolvastam, nem kell elküldened még egyszer utánaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged