Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Namelesske

addikt

válasz zoli62 #111 üzenetére

Én nem nagyon égek Windows 10 tesztelési lázban, nyűg az egész már, nem tudok róla úgy írni, hogy ha nem élvezem. A Linux Mint-et csak mint tartalékos használom, úgy látom hogy másnak jó. Magamnak nem tudom felrakni elsődlegesnek, talán KDE verzióval teszek egy próbát, ha kijött. Főleg érzelmi okok miatt tartom többre az Ubuntuzást meg főleg a Debianozást a Mint elsődleges használata helyett. Meg a 14.04 alapú rendszerekben van egy bug, amitől nincs vsync a másodlagos monitoron. A vivid alapúakban már javították. De szeretem az LTS kiadásokat. Így maradt a Debian, ebbe nincs bug, és hosszú a támogatása is, fortélyokat meg menet közben tanultam meg. A Mint pedig amolyan revans volt a Windows 7-tel szemben, meg bizonyítás magamnak a blogban pontosan leírtam a történetet. Arról meg nem tehetek, hogy picit megkedveltem közben :DD . Azon az egy gépen igazán tökéletesen fut és a felhasználóknak is tökéletesen megfelel, kb nulla dolgom volt vele, se terminálhasználat semmi. Csak ment minden.

Új hozzászólás Aktív témák