- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
delphit és object pascalt hagyni kéne végre békében nyugodni. Abból jó nem igazán sült ki soha. Nem rég egy kisebb csapat, az amúgy jónak induló játékát, ezzel a nyelvvel hozta össze a 2000-res évek szintjére (GPU használat szinte nuku, több szál nuku)
Adobe cuccok pl nekem alkalmatlanok munkára, bár én gimp-et tanultam meg, nem PS-re rágyepesedve próbáltam gimpre váltani. (a PS CS6-ot kipróbálva borzasztó, zavaró és használhatatlan felülettel találkoztam, ami túl van "csomagolva", az új "feature" a 3d modellre való festés, pedig katasztrofális minőségű így használhatatlan). Autodesk cuccok (3ds maxot használok) vs Blender között, is megszokásbeli és max pluginkompatibilitásbeli különbségeket látok, hiszen a blenderben már jópár olyan feature van ami a MAX-ból hiányzik, vagy egyszerűen gagyin van megoldva (pl textúra bake, vagy 3d textúrázás, textúrafestés, pontosság), jópárszor elgondolkoztam rajta hogy le kéne szokni a maxról. -
pakriksz
őstag
Ez csak a fejlesztőktől függ. Csak egy hash ellenőrzést kéne megvalósítaniuk, és aki egy bitet módosított a játékában, azt levágja a szerver.
Én operation flashpoint multiztam sokáig, az a játék szanaszét modolható volt, és modok is futottak a multis szervereken. Be lehetett állítani az ellenőrzést úgy hogy csak kiírja csatlakozáskor hogy vigyázat xy-nál nem stimmel a betöltött tartalom, de azt is hogy azonnal kivágjon a szerver ha nem stimmel minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest