Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

imibogyo veterán De ez most ha jól értem nem azt jelenti, hogy az SDK is natív menni fog linux alatt (legalábbis nem most), csak az adott játék exportálásánál lesz olyan lehetőség, hogy Linux, nem? Szerintem egyelőre csak az utóbbiról van szó, tehát arról, hogy lehet natív linux formátumokba menteni a játékot. Nekem az SDK támogatottságára nagyobb szükségem lenne, mint arra, hogy AngyBots-ozzak linuxon.  Mert a hivatalos fórumon is még csak a sírás megy, semmi biztosan nem írnak a készítők az SDK-ról, csak annyit, hogy tervben van. Még egy "Under review" sincs oda téve alá, nemhogy egy "Started" pedig már több, mint 13000-en szavaztak.  
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ez elég lesz remélem, h legyen Linuxos Unity webplayer...
 ez elég lesz remélem, h legyen Linuxos Unity webplayer...