- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Vagy ha csak nevek szintjén megemlítenéd
Egy felsorolás is hasznos már
Én anno kerestem ilyeneket és a LinuxLiveUSB vált be, amit fentebb is mondtak. De nem mindig...
Főleg akkor volt a gond, ha Bétát akartam felrakni, például a Fedora
.
Ubuntu esetében nem volt ilyen.Amelyikkel nem csak egy disztrót, hanem többet is lehet...
Persze meg lehet mindent oldani, ezt én is tudom, de kezdő embernek is jó lenne, akinél nem kell személyesen ott lennem, hanem távolról is tudok neki könnyedén segíteni.
-
Lacces
őstag
Lili usb az orosz rulett nálam, vagy jó, vagy nem
, a dd-nél meg nagyon figyelni kell, hogy mely meghajtóra teszük a dolgokat. Kezdőknek én személy szerint nem ajánlanám. Ha félre írja a meghajtó számát, akkor lesz ne mulass... Amúgy a dd általában tényleg jó, lehet az nap csak én voltam hülye és nem jött össze a Fedora
-
Lacces
őstag
Igen, ezt a kettőt ismerem. De nem mindig jött össze.
LinuxLiveUSB esetén, furcsa volt, hogy a 12.04 bétát felvitte rá, normálisan, még a a stabil 12.04 LTS-t már nem, mindig boot fail-t adott pendrive-ról... Talán DVD-ről installáltam felvagy a bétát telepítettem, és úgy upgrade-ltem? Már nem emlékszem rá, de majdnem egy egész napom rá ment... Meg a Fedora-t sem tudta kiírni normálisan, ott is talán fail boot hibát dobott fel.
A dd parancs sem mindig tökéletes nálam, már nem tudom pontosan, hogy mi de anno a Fedora sem ment fel vele, Mageia pedig igen.
De most rajta van, és ez a lényeg. -
Lacces
őstag
Köszi a híreket.
Fedora bemutatónál ha csinálod, akkor lehetne kitérni az USB-ről való installálásra? (Ne csak CD/DVD, hanem, hogyan lehet USB telepítőt készíteni Windows / Linux Disztrók alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest