- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
"Egyáltalán: van 15/15-ös játékos?"
Az majd kiderül az eredményhirdetéskor, de ha tippelnem kellene, szerintem nem lesz.Abban mindenesetre egyetértek az előttem szólókkal, hogy számos kérdés megfogalmazása finoman szólva is hagyott kívánni valót maga után, még akkor is, ha lehetett is tudni, hogy a kérdező mire gondol. Inkább pontatlanságokról van szó, mint valódi hibákról, de úgy érzem, ha egy szakmai oldal nyereményjátékot készít, ügyeljen a részletekre is.
Ami ezt az ominózus pingvin vs. róka kérdést illeti, engem is nagyon meglepett a "helyes" válasz.
-
Ligend
tag
Lássuk be, talán jobb lenne átírni a kérdést, hogy egyértelmű(bb) legyen (pl.: Hogyan tudjuk lekérdezni az első Ethernet hálózati interfész IP-címét?), illetve [...].
Hogy tovább ragozzam, egy hálózati kártyához nem csak 1 db IP cím tartozhat: gondoljunk csak a multiport adapterekre vagy az egy portos de alinterfésszel rendelkező konfigurációkra.
[ Módosította: Panther ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest