- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Szerintem is te csinálsz rosszul valamit.
Heti 6-szori win telepítgetéssel a hátad mögött!!! Na jó az régen volt már.Na de most komolyra fordítva a szót! Aki a win 7 esetében a sebességre panaszkodik az előző (szigorúan windows) rendszerekhez képest (egy-két általam is ismert program kivételétől eltekintve), ott tényleg komoly gondok vannak. Bár lehet, hogy csak hardware frontom vannak gondjai, de ez új gépeknél szerintem nem mérvadó.
Egy komolyabb (mondhatnám ma már általános) vassal, szinte esélytelen, hogy lassabb legyen, mint mondjuk egy XP, vagy vista. Az egy-két kivétel persze mindig adott. Nekem például a 3DS max 8 renderelése gyorsabb XP-n, mint win 7-en, bár itt meg már megint besöpörhetjük a "user error" szőnyege alá, mert valószínűleg egy 10-es, vagy 11-es 3DS-el már nem így lenne, ami jobban fel van készítve az újabb rendszerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Mikrotik routerek
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest