- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaszi14
csendes tag
Én is gondoltam erre, de nekem pest szóba se jöhet.
Helybeli lg szervizből egyik nem vállal telefont, másik azt mondta nem tudja vízállóra csinálni. Bementem egy helyi boltba, ott azt mondták, hogy esélytelen vízállóra csinálni, még ha lg szervizben ezt mondják, és megcsinálják se vállalnak rá beázás garanciát, szóval elengedtem a vízálló témát. Több fórumon is ezt olvastam, külföldi oldalon is. Azt írják, hogy pár év után már nagy eséllyel érintetlenül sem vízálló, főleg ha lett leejtve, szóval beletörődtem -
-
MaxxDamage
félisten
V20 DS volt a ToP telefon az LG-nél ami eddig a kezeim között volt....
2 SIM + 1 mSD hely (3 kártya hely így összesen) meg kivehető akksi, infra port (távirányító is egyben) a többi extrával amik voltak mindbe....jack, hifi quad dac, stb...
Bánom már hogy eladtam a V10-el egyetembe....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest