- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoneTom
tag
koxx:
Köszi, jónak tűnik, az ára sem vészes és a kártyaolvasó különösen tetszik. Az eladóval viszont remélem nem lesz gond, mert azért olvastam egypár negatív kommentet, pl, hogy nem a megrendelt termék érkezett meg (csak kiemeltem egyet).
A Lexar-os értékelések viszont pozitívak. Egy felhasználói értékelés van, ami azt írja, hogy a sebessége nem egyezik azzal ami fel van tüntetve...
Megnéztem a Lexar hivatalos weboldalát, ott is az van, ami az ebayen, szóval aki írta az értékelést nem tudom, hogy mit nézett....
Lite:
A dobozán van a hivatalos címke, amin az IMEI is rajta van, meg a szín is, stb... s ott van a TIM-nek a logoja. Meg a dobozban a papírok is olasz nyelven vannak, de csak ennyi. A telefon, mivel európai és mint kiderült kártyafüggetlen, ezért semmi másban nem különbözik a többi európai régiókódostól.
Ennek (mármint, hogy TIM-es) sem hátrányával, sem előnyével nem találkoztam még....
Elküldöm priviben, hogy hol vettem, ha esetleg még valaki kíváncsi rá, írjon...válaszolok, de lehet nem egyből
Fehérből több van, mert az arany (oldalélek) párosítással elég nőies... szépnek szép, de fiú lévén nekem nem kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest