- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ott a pont.
@gretzky77
+1
Én is gondolkodtam az OP3-on. És pont bele estem a rendelési szünetbe. Lehet azt vettem volna.@OPiiPO
Ha nem LG lenne ennek az elejére írva hanem Samsung vagy HTC, Sony, 1+, vagy mi egymás, akkor is ezt a telefont vettem volna meg. Véletlenül az LG-nél találták ki. Arról nem is beszélve, hogy nincs tökéletes telefon, valamint csak az tud véleményt is mondani róla akinek van. Ki mást kérdezzen az ember, ha nem olyat akinek van. Az elvakultság az egyik olyan dolog amit nem szeretek.És rosszul használod a 'vita' kifejezést. Veszekedés megy valószínüleg a topikban ahol elvakult "fanboy" tulajok bróbálják egymást földbe döngölni, hogy melyik a jobb. Ráadásul olyan témáról ami teljesen szubjektív.
-
gretzky77
veterán
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ha neked megfelel privátban írok pár sort,mert ha ide írnék azonnal közellenség lennék! Úgy gondolom eddig is kulturáltan fórumoztam és próbáltam segíteni akinek tudtam! Viszont sajnos úgy látszik mint minden típus fórumában itt is vannak akik sértésnek veszik ha említeni merek másik készüléket,úgy hogy az adott készülékkel is rendelkezem! Nem értem ez miért ilyen nagy probléma,ráadásul semmi rosszat nem írtam,de az,hogy csak említek egy telefont amire azt kapom,hogy ha csak felmerült bennem egy kínai csodára való csere akkor már nem is nekem való a V10 adjam el,ezt igen felháborítónak tartom! Milyen alapon írja azt bárki,hogy mi való nekem és mi nem? Ez a fórum eddig nem volt ilyen ezért is szerettem,de sajnos nem jó irányba halad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Építő/felújító topik
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Direct One (műholdas és online TV)
- OpenMediaVault
- Apple iPhone 17 - alap
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest