Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .:Ádám:.

tag

válasz mjani1172 #3129 üzenetére

Ott a pont.

@gretzky77
    +1
    Én is gondolkodtam az OP3-on. És pont bele estem a rendelési szünetbe. Lehet azt vettem volna.

@OPiiPO
    Ha nem LG lenne ennek az elejére írva hanem Samsung vagy HTC, Sony, 1+, vagy mi egymás, akkor is ezt a telefont vettem volna meg. Véletlenül az LG-nél találták ki. Arról nem is beszélve, hogy nincs tökéletes telefon, valamint csak az tud véleményt is mondani róla akinek van. Ki mást kérdezzen az ember, ha nem olyat akinek van. Az elvakultság az egyik olyan dolog amit nem szeretek.

És rosszul használod a 'vita' kifejezést. Veszekedés megy valószínüleg a topikban ahol elvakult "fanboy" tulajok bróbálják egymást földbe döngölni, hogy melyik a jobb. Ráadásul olyan témáról ami teljesen szubjektív.

• gretzky77

veterán

válasz mjani1172 #3129 üzenetére

Ha neked megfelel privátban írok pár sort,mert ha ide írnék azonnal közellenség lennék! Úgy gondolom eddig is kulturáltan fórumoztam és próbáltam segíteni akinek tudtam! Viszont sajnos úgy látszik mint minden típus fórumában itt is vannak akik sértésnek veszik ha említeni merek másik készüléket,úgy hogy az adott készülékkel is rendelkezem! Nem értem ez miért ilyen nagy probléma,ráadásul semmi rosszat nem írtam,de az,hogy csak említek egy telefont amire azt kapom,hogy ha csak felmerült bennem egy kínai csodára való csere akkor már nem is nekem való a V10 adjam el,ezt igen felháborítónak tartom! Milyen alapon írja azt bárki,hogy mi való nekem és mi nem? Ez a fórum eddig nem volt ilyen ezért is szerettem,de sajnos nem jó irányba halad!

:R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák