- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
2 sim kartyas valtozatot vesz belole, lattam mar, hogy ird ide.
1 oraval kevesebb a sot ido mint masoknal (ez idegesit csak). Hc mobil hasznalo vagyok, bar appok szempontjabol egyszeru vagyok, mint a faek
Nem hiszem, hogy hw hiba lenne. Nincs fc, nincs semmi ami ne mukodne...
Holnap fogom tudni letesztelni milyen a 2 fr utani sot, utana meg 1 lehetoseg, hogy ujra rakom a romot. Ha utana is ugyan ez lesz akkor feladom
4 oras sot-al mar elegedett lennek, de a talan 3 ora ugy, hogy nem is jatszom az kicsit kiabrandito egyenlore.
Ami fura, hogy eleg soxor felmelegszik a keszulek, a snapi 810 hez kepest tobbszor es nem erzem, hogy kevesbe erne el azt a melegseget. Osszesegeben viszont nagyon eleve ett vagyok a telefonnal. Gyors es szep
Lg 4x, optimus lte, g, g2, flex 2 hasznaltam es ar ertekben mindig is elegedett voltam az lg vel. Megjelenes koveto fel ev eltelte utani arazast nezve
Valoszinu fel-1 evig ez is kitart majd. Csak az akksi ido ami bosszant. Par csucsmobil iranyaba kitekintettem es mindig az lg nel kottem ki hosszabb tavon.
Szerintem az idei ev utan mar akkorat felfejlodott a piac, hogy nagy kulonbsegek mar nem lesznek hasznalhatosagot tekintve, ami a gyorsasagot, kijelzo minoseget illeti. Legalabbis szerintem a kijelzo, memoria, proci, fenykepezo elerte azt a szintet, hogy mar nem nagyon tudnak olyat alkotni akksin kivul amiert erdemes lenne felevente, evente valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest