Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fail3D!

addikt

válasz E2E4 #2197 üzenetére

2 sim kartyas valtozatot vesz belole, lattam mar, hogy ird ide.

1 oraval kevesebb a sot ido mint masoknal (ez idegesit csak). Hc mobil hasznalo vagyok, bar appok szempontjabol egyszeru vagyok, mint a faek:) Nem hiszem, hogy hw hiba lenne. Nincs fc, nincs semmi ami ne mukodne...

Holnap fogom tudni letesztelni milyen a 2 fr utani sot, utana meg 1 lehetoseg, hogy ujra rakom a romot. Ha utana is ugyan ez lesz akkor feladom:) 4 oras sot-al mar elegedett lennek, de a talan 3 ora ugy, hogy nem is jatszom az kicsit kiabrandito egyenlore.

Ami fura, hogy eleg soxor felmelegszik a keszulek, a snapi 810 hez kepest tobbszor es nem erzem, hogy kevesbe erne el azt a melegseget. Osszesegeben viszont nagyon eleve ett vagyok a telefonnal. Gyors es szep:)

Lg 4x, optimus lte, g, g2, flex 2 hasznaltam es ar ertekben mindig is elegedett voltam az lg vel. Megjelenes koveto fel ev eltelte utani arazast nezve:) Valoszinu fel-1 evig ez is kitart majd. Csak az akksi ido ami bosszant. Par csucsmobil iranyaba kitekintettem es mindig az lg nel kottem ki hosszabb tavon.

Szerintem az idei ev utan mar akkorat felfejlodott a piac, hogy nagy kulonbsegek mar nem lesznek hasznalhatosagot tekintve, ami a gyorsasagot, kijelzo minoseget illeti. Legalabbis szerintem a kijelzo, memoria, proci, fenykepezo elerte azt a szintet, hogy mar nem nagyon tudnak olyat alkotni akksin kivul amiert erdemes lenne felevente, evente valtani.

Új hozzászólás Aktív témák