- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
Stauffenberg #104 üzenetére
Ha mar s6 tesok, akkor max a sima. Az edge olyannyira ormotlan h az vmi hihetetlen. Siman tervezesi hiba. Egyszeruen xar fogni. (kollégámét folyamatosan én heggesztem mert h.lye hozza de a megjelenes napjan megvette kozel £800-ert) g4 mellett is lassabbnak tunik akkor a v10 mellett? A sima is csak azert jon be mert 'kompaktabb' mint a g4. S6 edge+ meg hagyjuk is... Nem note5 de legalabb tepsi es xar fogni meg annyiért már autot kapsz itt... (a G4et £299-ert vettem igaz csak 1honapja kb)
Szoval samu igazan tanulhatna az LG-tol. Nem szegyen az.es mielott samu hater-nek lennek kikialtva kukkantsuk meg az alairasom. Nem véletlenül nincs a sorban s6...
-
A guru
addikt
válasz
Stauffenberg #104 üzenetére
Nem csúsztatok csak válaszoltam az egyik elöttem szóló hsz-ére a GSM boltosok meg nem nepperek
az optimalizálással meg nem értem mi bajotok Note 3 android 4.3 1.5 éve fagyás és akadásmentes
az meg hogy a műanyag mínőségi ez szerintem röhejes az összeszerelés az már más dolog
Vártam ezt a V10-et mert érdekesnek tűnt de csak biztosabb lettem abban hogy a következő telefonom a Note 5 lesz
Mindig igyekszem objektív lenni tehát nem vagyok Samsung fan egyszerűen az idei megoldásai jönnek be a legjobban az összes gyártó közül ki tudja lehet hogy jövőre az LG fog tetszeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest