- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"GSM boltosok meg nem nepperek"
Ja, tényleg nem. Amikor a régiónkban még nem megjelent iPhone-t adják 350 ezerért, akkor az teljesen rendben van, az nem nepperkedés. Legalább fórumos vitákban lehet majd arra az árra hivatkozni és csúsztatni. A V10 nem kapható itthon hivatalosan, de van "nemnepper" GSM boltos ár 699 helyett 960 dollárért (275k HUF).

"az optimalizálással meg nem értem mi bajotok Note 3 android 4.3 1.5 éve fagyás és akadásmentes"
TE TÉNYLEG NEM CSÚSZTATSZ? Egyrészt S6 Edge+-ról volt szó, erre jössz a Note 3-al. Másrészt meg nem fagyásról és akadásról, hanem rossz memóriakezelésről volt szó, aminek a létezését itt elismerted már. Ne add az értetlent.
"az meg hogy a műanyag mínőségi ez szerintem röhejes"
Nekem meg az röhejes, hogy az üveg hátlap minőségi. Sérülékeny és elképesztően gyűjti az undorító zsíros maszatos ujjlenyomatokat. De látod: Ez az én véleményem, neked meg más (BTW én a G4 bőr hátlapját imádom). Felesleges ezen fennakadni, vegyél Samsungot nyugodtan, szerintem senki nem fog bántani miatta.
(#107) MartOOn: Én sem szeretem az Edge-ek fogását. A Note 5 viszont jónak tűnik, ha a Samsung végre eljut a fejlettségnek arra a szintjére, hogy tud jó memóriakezelést írni, akkor fogok egy Note-ot beszerezni, mert a koncepció az S-Pen-el együtt egyszerűen nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- PH! Darts
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi