- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"GSM boltosok meg nem nepperek"
Ja, tényleg nem. Amikor a régiónkban még nem megjelent iPhone-t adják 350 ezerért, akkor az teljesen rendben van, az nem nepperkedés. Legalább fórumos vitákban lehet majd arra az árra hivatkozni és csúsztatni. A V10 nem kapható itthon hivatalosan, de van "nemnepper" GSM boltos ár 699 helyett 960 dollárért (275k HUF).
"az optimalizálással meg nem értem mi bajotok Note 3 android 4.3 1.5 éve fagyás és akadásmentes"
TE TÉNYLEG NEM CSÚSZTATSZ? Egyrészt S6 Edge+-ról volt szó, erre jössz a Note 3-al. Másrészt meg nem fagyásról és akadásról, hanem rossz memóriakezelésről volt szó, aminek a létezését itt elismerted már. Ne add az értetlent.
"az meg hogy a műanyag mínőségi ez szerintem röhejes"
Nekem meg az röhejes, hogy az üveg hátlap minőségi. Sérülékeny és elképesztően gyűjti az undorító zsíros maszatos ujjlenyomatokat. De látod: Ez az én véleményem, neked meg más (BTW én a G4 bőr hátlapját imádom). Felesleges ezen fennakadni, vegyél Samsungot nyugodtan, szerintem senki nem fog bántani miatta.
(#107) MartOOn: Én sem szeretem az Edge-ek fogását. A Note 5 viszont jónak tűnik, ha a Samsung végre eljut a fejlettségnek arra a szintjére, hogy tud jó memóriakezelést írni, akkor fogok egy Note-ot beszerezni, mert a koncepció az S-Pen-el együtt egyszerűen nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest