- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
ateszapa748 #832 üzenetére
ok , majd tedd közzé mit válaszoltak, gondolom más is érintett lehet :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
ateszapa748 #827 üzenetére
a legegyszerűbb ha felhívos az LG-t ,
....de szerintem garis, ami az EU-ból származik , és hivatalos számlás ( az ,hogy hol mennyi az ÁFA az őket nem érdekli ), a Samsung esetében tapasztaltam azt ,hogy a regisztrálható +1 év gari nem jár ,ha nem hazai vásárlás .. De ez az LG-nél súlytalan ,hisz mindenhol 1 év a gari . -
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #816 üzenetére
Nyugtával dicsérjük a napot ... a mellékelt linken elég korrekt módon láthatóak a változások magyarul ..:-)
( a hibákról s azok javításáról, pl DAC javítása, nem esik szó diplomatikusan..)
az AUX és HighGain trükk működik..
És az összes alkalmazás (amit eddig csak DAC fixel lehetett használni, ) működnek a DAC/AMP-vel szépen .., youtube, Spotify , Poweramp alpha 700 .. stb............((ja és a hangja szebb mint ,,vallaha ,, ..
))
azonnal jelezte ,hogy kell-e nekem a csatlakozott android wear , mert az csócsálja az aksit ..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Hát ráengedtem .. lesz ami lesz :-) 1,53 GB Android MM 6.0
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #796 üzenetére
az AUX és HighGain , továbbra sem kapcsolható (gondolom a fül védelme és ezzel összefüggő..jogi dolgok miatt
) tehát azzal továbbra is az extender (aux) ,... illetve az extender+impedancia növelő trükk kell a (HighGain) kapcsolásához .
-
stemplar07
őstag
H961N MM 6.0 elérhető !!
De csak az LG Bridgen- keresztül !Fontos újítás (végre)-a HeadFi szerint .. ,hogy a frissítés után nem kell DacFix, azaz minden zenével összefüggő alkalmazás használja a DAC/AMP-t
még nem raktam fel, de észleli ,hogy van szoftver frissítés , az LGG ,,bridgére,, dugva ..
Az XDA szerint rootolható ..a MM is .. ha valakinek kell, a Band20 800MHZ miatt ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #703 üzenetére
erre gondoltál ? :
,,..Guide for reflashing back to stock rom/unrooting the LG V10 H961N Dual SIM
1. Download and then install the LG Mobile Driver from here and the Visual C++ Runtime Libraries (VCRedistInstaller) from here into your PC. In VCRedistInstaller, select all of the components (check-boxes) and press the Install button on page 3 of the installer.
Note: Don't worry if VCRedistInstaller sometimes displays a popup message during installation saying that you have the latest version installed, because it will STILL install/update the other versions of Visual C++ Runtime Libraries.
2. Reboot your PC.
3. Download the LG Flash Tool from here and the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM from here into your PC.
4. Unzip the LG Flash Tool into the root directory of one of your hard drives/partitions (e. g., "C:") and copy the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM that you downloaded in step 3 into the LG Flash Tool directory that you have just created (e. g., "C:\LG Flash Tool 2014").
5. Activate download mode on your LG V10 Dual SIM device, plug one end of the USB cable into your LG V10 Dual SIM device and the other end directly (no hubs or extensions) into one of your PC's motherboard's free back panel USB ports (they are usually in the back of the PC case, depending on the PC case) or into one of your notebook's/laptop's free USB ports.
Note: USB 3.0 ports will NOT work with this method! You need to use USB 2.0 ports only!
6. Launch LGFlashTool2014.exe in Administrator mode (right click on LGFlashTool2014.exe > Run as administrator). If you're on Windows 8 or later, run the LGFlashTool2014.exe in both Administrator AND Windows 7 compatibility mode (right click on LGFlashTool2014.exe > Properties > Compatibility tab).
7. Set "Select KDZ file" to the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM that you downloaded in step 3, set "Select Type" to CDMA, set "PhoneMode" to DIAG.
8. Press the "CSE Flash" button.
9. Press START in the "Read Phone Information" window (ignore everything else: DO NOT PRESS the tempting "Read Phone Information" button, otherwise the LG Flash Tool may crash!).
10. Press OK in the "Select Country & Language" window (ignore everything else: DO NOT CHANGE ANY SETTINGS!).
11. Wait for the flashing process to complete.
Note: If you get a "Connection to Server failed. Try again in a moment." error during the flashing process, DO NOT PRESS OK! Move the error dialog box to the side of your desktop, so you can see the LG Mobile Support Tool window while your device flashes. The flashing process can take up to 30 minutes on some systems (especially Windows 8 and later), so don't worry if the LG Mobile Support Tool does not seem to be doing anything for a very long time! It's flashing your device silently.
12. Done! -
stemplar07
őstag
SanDisk Ultra Micro SD 200GB SDXC UHS-I Memory Card up to 90 MB/s....... 27,218.80 HUF
kissé lejjebb csúszott, .....most látom, van itt 21 ért is + 5 a szállítás( kár ,hogy a szállítás kissé drága..)
-
stemplar07
őstag
tegnap megtapperolhattam egy Galaxy S7edge-t, háááát, gyönyörűűűű, azononnal ,,must wanted,, érzés fogott el , a kijelző a gyorsaság,végre bővíthetőség,nagy aksi... ajvé
negyed milla
... az érzés addig tartott amíg a füleseimmel , meg nem hallgattam egy 192/24bit Flac albumot ,.. nos szépen szólt ,de... a G4 is szólt így .. nekem sajna nem , ehhez megint kell egy AMP ahhoz , hogy úgy szóljon , mint a ,,svájci bicska,, V10 , így tehát felül kerekedett a józanság .. szomorú szívvel , a szépség és, + tudást a ,,réteg hifi,, háttérbe szorította ..
ennek ellenére nagyon kíváncsi leszek a G5 + B&O modullal mit tud ..
-
stemplar07
őstag
Teljesen egyetértek, valóban rétegtelefon :-) a HiFi mániásoknak (ps. Hardver , azért a 4 GB ram és az 5,7 +2,1 kijelző , kicsit nagyobb fényerő, némi pluszt ad , G4 után komolyabb fogása van, masszívabb nehezebb, amellett ,hogy csak a HiFi miatt váltottam a G4-ről novemberben..amúgy teljesen jó volt , viszont hangban közelében sincs a V10-hez))
annak a bizonyos, a ,,rétegnek,, aki eddig + egy Fiioo X3II / X5 / X7 ,iBasso ,Ak100-120 kategóriát hurcolt a zene miatt , esetleg egy akármilyen AMP-t pl
ami még elviselhető árú.. FiiO E12A Mont Blanc for IEM ) annak univerzális ,,svájcibicska,, lett úgy ,hogy a hangminőség , és az erősítés nagyon ott van.. (igaz,
kis trükkökkel DAC fix, HighGain mód, poweramp Alpha700 )
-
stemplar07
őstag
a GSMhome, -nál már vásároltam,normálisak amúgy a mostanit (961n) a partnero -tól .
Itt a garancia ami érdekes, mindegyik vállal, de az adásvételi mindenhol 30 napot ír javításra (de kb.egy hét szóban ) .. az a német honlap érdekes 500 euróért
[link]
, számlával itthon is garis , az LG szervize elég korrekt . Én ha most venném, onnan rendelném meg . -
stemplar07
őstag
S7 hangkeltők :
Qualcomm WCD9335 audio codec (24bit )
Maxim MAX98506BEWV audio amplifier -
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #648 üzenetére
Gyönyörű készülék az biztos !!
, de ...a Headfi szerint a ,,homemade,, DAC/AMP nem remekel .. aki nem hifi függő, annak csoda cucc az biztos :-)
akkor már csak egy ilyet kell venned hozzá, hogy szépen is szóljon
Audio-Technica ATH-PHA100 hordozható fejhallgató erősítő :-)
[link]u.a a DAC van benne mint a V10-edben volt
csak ez 176 ropi ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #644 üzenetére
sokba kerül a ,,geek,,-ek élete ..gyönyörű tárgy az S7 , bevallom nekem is nagyon tetszik (az adatai is , az oled.., és hogy már bővíthető a memória is.., nagyobb aksi.. tanultak a hibákból), de ...a dac/amp átlagos rajta sajnos , akkor megint egy külön cucc kell pl Fiio külső DAC/AMP (ami még megfizethető kb, 50 ).. madzagok kábelek , tölteni... ajvé..macera..
őszre lesz a G5+B&O modullal 180 is .. -
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #634 üzenetére
a V10c is a 400 megájával javarészt biztonsági frissítéseket tartalmazott, lényegi változást én nem vettem észre...( az aksiban sem, u.olyan közepes mint volt ) a 6.0-t én fel sem raknám azonnal , megvárnám az első hibajavítást, lásd G4 , a (EUS)függetlenekre a múlt héten ,,lemászott,, a 6.0 OTA-n ,tele hibával ....
ébresztések, figyelmeztetések össze-vissza . stb . .. ( anno a 4.4.4 után az 5.0 is elég gáz volt ..)
olyan nagy szarvas hiba nincs ezen a v10c- vel ami miatt mint messiást várnám a 6.0-t. Maximum ha a HighGaint lehetne kapcsolni (de ezt meg kitárgyaltuk , a fül védelme miatt nem lehet) vagy a másodlagos kijelző testre szabhatósága , aksi idő ( bár ehhez vérmes reményeket nem fűznék egy tartalék aksiban jobban bízok )
Illetve ,a HiFi mód minden 3dparty playerre való kiterjesztése lenne jó .( a G5 860 eurós német kezdőára vicces ..
)
-
stemplar07
őstag
AUX mód extender,toldó nélkül, de csak a rootolt készülékkel és dacfixel megy:
forrás HeadFi V10 topic .
So the method itself.1. Using a root explorer, navigate to /system/etc
2. Create a copy of the mixer-paths.xml (for example, mixer-paths.xml.bak).
3. Modify original mixer-paths.xml:
mixer-paths.xml originally contains lines
"
<path name="headphones-hifi-dac">
<ctl name="Es9018 Master Volume" value="31" />
</path><path name="headphones-hifi-dac-advanced">
<ctl name="Es9018 Master Volume" value="0" />
</path><path name="headphones-hifi-dac-aux">
<ctl name="Es9018 Master Volume" value="13" />
</path>
".
Replace "31" with "13". Save the file.4. Check if the rights of the file are still 0644 (rw-r-r). If it isn't set it such way.
5. Reboot.
(ps. a 250 ft-os extender egyszerűbb ..szerintem )
-
stemplar07
őstag
válasz
babosmiki #623 üzenetére
hát nem olcsó de a Nillkinben még nem csalódtam .. üvegfóliában is a legjobbak , évek óta használom..
US $7.64de rendeltem előtte olyan hátlapot (4$) ami kibontva pont olyan illatú volt (konkrétan bűzlött ...) , mint .. anno a Balatonfűzfői Nitrokémiának
... az igaz ,hogy amikor megreklamáltam visszautalták a pénzt ..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #620 üzenetére
piros, fekete,fehér és bőr szín :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #619 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #618 üzenetére
-
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #611 üzenetére
Valóban a Tidal (de a premium csomag ! ami CD minőség 1410 kbps) a legkényelmesebb , igaz ez havi 3 ropi előfizetés Dr.Dre- nek :-)
Amúgy Flac/DSD esetén ahogy azt már írtam is , a poweramp(+dac fix) megvétele a legjavasoltabb , + rátelepíteni a Poweramp Alpha 700 [link]
+ high gain
profit ..enjoy it...
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #600 üzenetére
Azért nem árt ha még 1x belinkelem az XDA-ról, hogy alapban nem mindegyik MusicPlayer tudja az ESS DAC/AMP- ot használni ( aki V10-et vesz és csak néz ki fejéből ,hogy nem szól jól...
, pedig de ..) íme :
WORKING WITH DAC
N7 Player (only works with the 10-band equaliser disabled)
ZPlayer
PlayerPro (but NOT with the DSP installed!)
Shuttle+
Blackplayer EX
Rocket Player FREE
Spotify (only with cat game installed - see later in the thread...)
Google Music (only with cat game installed - see later in the thread...)
Neutron Player (only with cat game installed - see later in the thread...)
Tidal
Pandora
Noozy
Pulsar Music Player ProNOT WORKING WITH DAC
JetAudio
GoneMad Music Player
Poweramp
Stellio Music Player
HibyMusic
Rocket Player premium
Most streaming radio apps, including: Simple TV, MX Player, Xiialive and Tunein RadioViszont ezzel az ingyenes DAC fixel minden player szól (és csak telepíteni kell, root NEM KELL) , és a Spotify is szebb((már amennyire egy 320 kbps -mp3 streem szólhat ))..!! :
[link]
emellett nem árt az 50 ohm alatti füleseknél legalább az AUX trükk, de inkább a HighGain (impedancia növelővel ) -
stemplar07
őstag
meghagyhattál volna a ,,boldog tudatlanság,, állapotába ..
........
az én fejemben az volt ,hogy az SACD-k (többsége) a Mastering Audió -ból készül ,- amiből a stúdió felvétel után a CD-k készülnek - és az eredeti anygaból készül egy valóban HighRes .. de gondolom/remélem azért van ilyen is.
Az hallható az SACD esetén (is) ,hogy nagyon eltérő dinamikával szólnak .. bár nem vagyok Dr.Chesky
de a Pink Floyd ,Dire Straits , Queen , Diana Krall , SACD-k különösen szépen szólnak . -
stemplar07
őstag
,,...Persze én is úgy vagyok vele, hogy azt érdemes hallgatni, ami inkább tetszik, függetlenül attól, hogy mit mondanak az okoskodók...,,
Látod itt a z igazság .. értem én az elméletet ...,, mondta a beteg,, aki placebótol gyógyult meg
nekem azért van pár 100 SACD(DSF) lemezem .. igaz a választék nem túl nagy .. -
stemplar07
őstag
Galaxy S7/Edge
,,homebrew audio DAC,, na az meg mi a szösz lehet ?
[link]a googli a DAC számot beütve ,, Lucky CS47L91 Sound,, a Cirrus Logic-ot dobja ki ..
-
stemplar07
őstag
Puding próbája ..és a denevéreké..
egyszer összefutunk, s meghallgatod, én hallom a különbséget DSD-n a V10-en ugyanazzal a fülessel ( nagyobb tér, más hangzás stb.), de... mint mondtam szívesen felajánlom , bele hallgathatsz ugyanazon Lp-be Flac 1410 kbps (vagy 24bit/96), illetve DSD 5600 kbps ..( egy szikra zajt nem hallasz rajta MasterAudión.. ) persze itt nem Bakelitről DSD-re digizett anyagra gondoltam.. írom ezt abban a tudatban... hogy látom audiós szakemberrel állok szemben ..
..the proof of the pudding..
-
stemplar07
őstag
válasz
zombinyul #575 üzenetére
nem nagyon használom az alap LGv10 lejátszót ..
1, először ezt érdemes feltenni , DAC Fix for LG V10 (ezzel az összes playerrel megy a HiFi , enélkül csak pár , 4-5 + a tidal .de.a spotify nem..)
[link]2, a legjobb player a V10-re (és más telókra is) a Poweramp Full Version
[link]3,miután megvetted a PA-t erre kell rátelepíteni a linken található Poweramp alpha-build-700 -at
ami a legjobb hangzású player amit valaha hallottam és natívan 24 bit Flac,DSF,DFF,MKA stb !!
[link](és mindehhez AUX , de leginkább HighGainbe érdemes tenni az erősítőt ,az ehhez szükséges extender illetve impedancia növelő és a hogyan egy oldallal előrébb le lett írva ..)
-
stemplar07
őstag
Na ja .. mint a ,,kínai Volvó ,,?
minden esetre az a moduláris dobás, szerintem a Samuéknak nagy pofon lesz ..
moduláris=fejleszthető a 3dparty alkalmazásokhoz , lehet hogy ,már nem csak a B&O hanem Harman Kardon is gyárt hozzá, vagy akárki más (Kínaiak ezt nem hagyják ki ,Fiio,iBasso.. stb)egy HiFi modult . És nem kell egy második ,,téglát,, cipelni akik zeneőrültek, mint pl. én ..A lényeg , az 5let tetszik nagyon, de ez a bepattintós dolog...
millió sebből tud vérezni , ha nem jó .. egy sima alaplapi USB , vagy Jack aljzat is problémás (ha kilazul), nem hogy egy komplett modul ... HTC desire HD emlékeim szerint hasonló ,,NDK-s levehető ajtajú,, volt s egy idő után le is potyogott az aksi alsó fedél..de lehet csak pesszimista vagyok ? ..
-
stemplar07
őstag
..hírek percről-percre ..
(persze ha ...igaz)
[link]Hát akkor már meg is van az elektronika ..a B&O ,,csak a ,, mókus marketing
,,...Modular design aside, the Hi-Fi Plus’ most intriguing features are its 32bit Sabre ES9028C2M DAC (digital to analog converter), and its Sabre9602c amplifier, which will allow the device to playback 24bit/192kHz hi-res tracks...,,
-
stemplar07
őstag
Hát igen ..ez olyan mint a mókus/patkány .. mindkettő hasonló állat, de a mókus marketingje sokkal jobb
Beats ? amikor megvettem a z Audio Technikákat, előtte egy egész fejhallgató ,,falat,, kipróbáltam, és próbáltam elhitetni magamat hogy a Beats fülesek jók...(100-150-ért)
hát nem .. trendi szarok basszus áradattal.. de a bassz gitárt a lábdobtól sem tudod megkülönböztetni..
, jah a legszebb amikor Dr.Dre egy AKG csúcsfülesben fotózták le..
-
stemplar07
őstag
Én a moduláris bővíthetőséget alapvetően jó 5letnek tartom... DE .. ez a bepattintós dolog.. a 30-k 100-k ki-be pattintás után, hogy fog lötyögni ??? ajvé..
ettől azért tartanék ..
van erre jó példa , Fiio X7 (DAP/USB dac/amp ) andriod stb. nos ott 3 féle AMP modult lehet kapni hozzá, de a bepattintás után 2 rögzítő csavart is be kell tekerni .. nem esztétikus, ...de ... biztosan nem fog lötyögni ..
-
stemplar07
őstag
LG G5 DAC/AMP modul !
,,....LG Hi-Fi Plus és a B&O Play
Az LG Hi-Fi Plus és a B&O Play együtt egy innovatív, hordozható Hi-Fi DAC zenelejátszót alkot, amelyet az LG a B&O Play szakértőivel fejlesztett ki azokra gondolva, akik olyan hangminőségre vágynak, amelyet hagyományosan csak a high-end audióeszközök képesek nyújtani. Az LG Hi-Fi Plus és a B&O Play kombinációja az egyszerűen elegáns skandináv dizájn és a prémium hangtechnológia ötvözetével tűnik ki. Ha ez nem volna elég, az először a V10 okostelefonban bemutatott 32 bites Hi-Fi DAC rendszer sampling technológiája mellett ez az eszköz támogatja a 32 bites, 384KHz-es HD audiólejátszást is. Az LG Hi-Fi Plus és a B&O Play kombinációját egyararánt lehet a G5-tel együtt, annak egyik moduljaként, illetve – bármely okostelefonhoz vagy PC-hez csatlakoztatva – különálló Hi-Fi DAC eszközként használni...,,
na ez kezd érdekes lenni ..külön USB DAC/AMP ( és az ára is ).. Business-to-business
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #554 üzenetére
Ha a HiFi lényeges számodra, akkor megéri .. garantáltan Astell&Kern közeli hangminőség ..
LTE band 20 - 800 Mhz nem megy ( ez vidéki területeken jelent problémát, városokban nem )
root-al megoldható hogy legyen band 20.(XDA)szintetikus tesztekben aksi időben pl. a Galaxy note 5 sokkal jobb , de ezt a mindennapi használatban nem venni észre ..
a beige/fehér arany nagyon szép..amúgy gyors, smooth , magas fényerő .. közepes aksi ..(de legalább cserélhető és 64+128gb bővíthető )
-
stemplar07
őstag
G5
androidauthority.com
[link]na erre üvegfóliát ? haha
Bang & Olufsen HiFi 32bit DAC ..
persze külön megvehető modul ... rájöttek ,hogy kell ezt ..(amikor egy Astell&Kern AK120 DAP, 1200 dolcsi ) ügyes
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Ez látod igaz :-) ..és logikus , ezek szerint a Fiio és jó pár DAP gyártó nem foglalkozik vele ..
-
stemplar07
őstag
Úgy van :-) persze van valami dugdosós hókuszpókusz voicemail ,dac ki be , közben füles dugdosás stb de nem próbáltam ki .. Mondjuk nem értem az LG t miért nem lehetett egy szoftveres High , Low kapcsolót belerakni mint pl a Fiio esetén ..Sok HiFi őrült szerint nem szabad EQ t használni ..szerintem ez túlzás .. A Fiio ban (többek közt ) ez sem tetszett vacak EQ volt ..Had én döntsem el ,hogy ha Jazzt hallgatok mennyi basszust teszek rá ,.. Vs. Ételek és a fűszerezés ..:-)ráadásul a fellelhető lossless anyagok sem egyformák ..a DSD k sem , a Flac ról nem is beszélve ...
-
stemplar07
őstag
Lehet h működne , de pl az első extender ..pedig a kácsa ból vásároltam (aranyozott, sima egyenes)lerontotta a dolgokat , sercegett zajos lett ..a kapcsoló és egyebeknek nagyon precíznek kellene lennie..amúgy a high trükk ,és aux trükk is a Head fi fórumról származik ..ez kiprobálva , működik .
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #538 üzenetére
Na visszaolvasva ,kicsit zagyva lett.
1,L extender + impedancia növelő egyben bedug
Telefon át kapcsol 50-600 ohm High ba.
2,extenderből impedancia adapter kihúz ../az extender bedugva marad!/
Telefon marad 50-600 High ba :-) ez a trükk ..
3, füles bedug extenderbe , továbbra is High ba marad ,
És élvezi az 50 ohm alatti fülessel az AMP t.Ez kb az MSR7 esetén azt jelenti, hogy a max 75 hangerőből jó ha 25-35 s állásban hallgatható ..persze ez a flac tól is függ , DSD esetén kicsit több kell.
Ami szerintem nagyszerű ebben a kompromisszumoktól ..nem mentes teloban , az a tárhely ..64+128 GB ,és a cserélhető aksi..
-
stemplar07
őstag
Való igaz az aux mód az extenderrel működik .
De ha az extenderbe be dugva , a teloba dugod az impedancia adaptert (75ohm) , high ba kapcsol, ezután az adapterből (miközben a teloban van.az extender.) kihúzod 50-600 ohm High ba marad , és taaadaam az 50 ohm alatti fülesek highban úgy szólnak mint ha egy külön komoly AMP t kapcsolnál a telefon és a füles közé . Az ATH 900 esetében ez drasztikus hangtér növekedést jelent (Air) megjönnek a basszusok , gyönyörűen szól ..nem tudom így ,,amatőr,, módon leírva érthető e..az MSR7 esetén az aux is elég , hisz zárt ,nagyobb mélyek vannak...de persze az is szebben szól High trükkel ..az egész beruházás 4 ropi , persze ezt az általad irt ,,kapcsolós,, módszerrel is megoldható . -
stemplar07
őstag
Hi (előre bocsátom nem vagyok műszaki szakember ..csak vájtfülü)
Nekem november óta van meg a (H961N) , csak a hang miatt vettem meg! (G4után) és egy FiioX3II volt mellette -- (sokak szerint szól úgy mint egy FiioX7- Ak120 stb)
A Headfi fórumon van több 100 oldalnyi dolog róla. Nekem nagyon tetszik a hangja, auxon is.DAC SABRE9018KM: az ESS oldalán megtalálod a specifikációkat (AMP-t is), nagyon szépen szól!
(nekem nem karcos..de azért ez a fülestől, és a player EQ-tól is függ..)AMP SABRE9602 : 600 ohmig képes dolgozni hangerő szabályozás 75 ütemben állítható (az alap androiddal szemben) ,,auto gain,, tehát ez nem nagyon tetszik, de a füles impedanciához állítja be a gaint ..10-50 illetve 50-600 ohm és kb. a kettő között egy aux mód is van.
Egy trükkel az aux ,mód is előcsalogatható (egy extender 3,5/3,5 apa anya ) + 20 %erő
HighGain mód 50 ohm alatti füleseknél a fentebb említett extender és egy pl. 75 ohmos impedancia növelővel.
Itt viszont egy 35 38 ohmos füles (ATH 900x, MSR7) hatalmasan szól, és torzítás mentesen..
(de hallgattam már HD600- at is rajta, azt is szépen hajtja..) persze ezzel arányosan az aksit is eszi :-)a DAC nem minden playerrel műxik (tehát olyankor a Quallcom hangja megy csak), de egy ügyes ingyenes appal (DAC fix HIFi Every where) minden.
Én egy lejátszót használok egy ideje, a legszebben ez szól (mások szerint is..), valamint natívan lejátssza a DSF,DFF, filéket is (nem is akárhogyan) Poweramp Aplha 700 . ( minden esetre a puding próbája... iem-el nem nyilatkozom, nem szeretem őket )Az alábbi apróságok kellenek a High-Gain /AUX hoz:
[link]http://www.ebay.com/itm/380932180092?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Végül is egy univerzális ,,svájci bicska,, és nem kell még1 téglát cipelni , kompromisszumok vannak ..az USB DAC funkció hiánya, auto-gain, stb...
a G5 ha valóban bővíthető modulos lesz, az egy érdekes történet .. -
stemplar07
őstag
)G5 pletykák :
Magic slot amivel bövítheted
1 a hifit (Bang&Olufsen DAC module !!)
2 kamera +
3 VR modul
külön bővíthető 3 modul (vagy 3 az egyben ?
na ez érdekes lesz
[link] -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #524 üzenetére
a ,,dugdosás helyesen ,,
javítva
Plug in headphonesHead to DAC window and disable DAC
Unplug headphones
Hit recent and close all other apps apart from DAC
Go to phone app and dial voicemail
Wait for call to connect
Switch to DAC window
Plug in headphones
If fails, repeat
Headphones should eventual trigger high impedance
Hang up, and turn on the DAC
This is what I do and almost always guarantees a high mode on two tries.
-
stemplar07
őstag
Akit esetleg érdekel, van egy (..1mb) kis progi ami az SACD iso -ból képes DSF- be kiszedni a számokat akár sztereóban, akár 5.1 -ben - ből ..sztereóba
amit aztán (sztereóban) a V10 pl Poweramp alpha 700 -al gyönyörűen (natívan ) szólaltatja meg .. (5.1-ben a ha azt SACD forrás tartalmazza akkor pl. egy popcornhour a400-410 )
ISO2DSF
-
stemplar07
őstag
V10 Sabre AMP HighGain trükk : (ha nincs extender kábel/ adapter + impedancia növelő )
Plug in headphones
Head to DAC window and disable DAC
Hit recent and close all other apps apart from DAC
Go to phone app and dial voicemail
Wait for call to connect
Switch to DAC window
Plug in headphones
If fails, repeat
Headphones should eventual trigger high impedance
Hang up, and turn on the DAC
This is what I do and almost always guarantees a high mode on two tries.
forrás Head-Fi
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #517 üzenetére
tegnap este , amikor linkeltem , akkor még működött , kipróbáltam, és a letöltés is elindult ( két napja le is tudtam tölteni innen..).. sorry
módosítok ! ha így ütöd be elindul (szándékosan nem teszem bele a ,,link,,-be mert onnan nem nyílik meg ..
de valóban telepíteni kellett előtte a firefoxba egy kiegészítőt .. 2 lehetőség van : 1-letöltés megasync-el , 2- letöltés böngészőn keresztülmega:#!PJZxjLxK!RUw3L2XEXOe1BtLpgU-v8vxsGsMW_sKsCanZOTXMaPA
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #515 üzenetére
Nekem tegnap még lemászott innen ..és legalább tömörítve van, 1,37 GB (amúgy 4,5 )
[link] -
stemplar07
őstag
válasz
thebiker #512 üzenetére
How to Install Xposed without Custom Recovery for LG V10
Közzététel: 2016. febr. 11.
*Disclaimer - This is only for LG V10 H961N only at the moment, do not try it on other devices unless you know what you are doing and you have root.Erről mi a vélemény ? Custom Recovery nélküli ..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #508 üzenetére
Köszi Sir ... inkább feldobok ,, thebiker,,-nek egy üveg jó italt, hátha megcsinálja ...
természetesen root-nál no OTA ..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #506 üzenetére
akkor ? j hajrá ..csináljunk ,,téglát,, ?
-
stemplar07
őstag
root tool
[link]forrás xda , felelősséget nem vállalva ..
az xda szerint műxik, valaki megpróbálhatná , én a g3-4 -et sem rootoltam, viszont a H961N-t a viper4android miatt és a band20 800 Mhz , +másodlagos kijelző okosságok.. megtenném ...
k:
-
stemplar07
őstag
For anyone (mainly Europeans) interested in attempting to enable LTE Band 20 (800 MHz) (or any other band, for that matter) on their rooted LG V10 Dual SIM H961N, here's the guide:
1. Install the LG USB Drivers (they come with the LG PC Software).
2. Download the free trial of CDMAtool from here: http://cdmatool.com/
3. Make sure you have adb, and connect your LG V10 to your PC. In an adb shell, execute the following:4. Unplug and re-plug your USB cable. Your phone is now in diag mode (although you wouldn't know any better, because you don't get any special device names in Device Manager).
5. Open DFS, which you downloaded from CDMAtool.com. (Close any superfluous windows and get into the actual software.)
6. Double click your device to put a checkmark by it in DFS.
7. Click the LTE tab, click Read, check Band 20, click write, then choose LTE BC Config DIV LTE #6829 at the bottom and repeat the process again there.
8. Flash both HSDPA (even if you didn't add any bands there) and LTE bands in one go before restarting the phone!
9. Restart your phone!
10. Go into the hidden menu and test the new bands. If they work, you will see SUCCESS when you press them in the test menu. (277634#*#, Field Test, Modem Settings, Network Mode/LTE Band Selection)
11. Test the LTE Band 20 (800 MHz) connectivity with your carrier in a real world scenario!
12. Report back to us whether it works or not (preferably with screenshots)!
13. Make a happy dance!
14. Profit!
állítólag ezzel a band20 800Mhz bekapcsolható a H961N-en root után... firmware v10c -
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Lenovo Vibe X3 hangját valaki egy jó fülessel hallgatta már ? ..
csak azért érdekelne , merthogy : Sabre 9018C2M DAC (ua. mint V10), valamint OPA1612 AMP és Cirrus Logic WM8281(beszédhez) van benne ... (+Dolby Athmos stb)
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #489 üzenetére
Sosem mertem kiszámolni az elmúlt 20 évben mennyit buktam a ,,kütyükön
pedig kb a Sony Ericsson P900 -tól kezdődött ... az meg nem ma volt
( kb 15 éve 120 volt ha jól emlékszem )
-
stemplar07
őstag
H960 V10 168eFt, H961 V10 Dual SIM 166eFt ... haha ez aztán az ,,áreső,, vs november 199
nade.. mennyi sok zenét hallgathattam ezalatt ,, k....a sokba kerül az ,,audofilia ,, -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #486 üzenetére
-
stemplar07
őstag
megérkezett az AUX módhoz rendelt ,,drága,, (250 ft posta költséggel együtt ) 3,5 mm L elosztó , működik, nem recseg valszínű nem aranyozott ..
de jó .( néha nem is értem a kínaiakat .-) ... a bélyeg több volt 3x ..)
[link](nem csak az aux mód , hanem ha valakinek van impedancia növelő adapter , akkor ezzel HighGainbe lehet tenni az AMP-t )
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #457 üzenetére
.. ne sajnáld , ezért dolgozunk, ez a szórakozásunk , én nem sajnálom :-) (PS. én már majdnem hozattam novemberben egy FiioX7-et 660 euro..) aztán elolvastam pár cikket a V10-ról a Head-Fi-n stb és már meg is vettem ..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #447 üzenetére
Na ez igen gyönyörű ! Úgy 8 éve volt egy Nikon D40-em kb az a szint
na ja 8 éve a PC-k-ben is hasonló (vagy rosszabb) HW volt ..
A firmware frissítés megtörtént, a (xda)T-s V10 rovat szerint a 10c changelog, ujjlenyomat javítás ,és egyéb apróságokat frissítettek benne . Jelentős változás nem történt . A HiFi mód , auto gain , külső playerek (annak a 6 kivételével ami eddig is ment+ Tidal) továbbra is csak Dac fix-el mennek .
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #444 üzenetére
Jóóó +1 nevetni fogsz samsung/LG kitelik tőlük... olyan ez mint a banán,, megérik amíg elér a fogyasztóhoz..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #442 üzenetére
és tényleg , közel 400 MB ,de azért én körölnézek előbb az XDA-n a H961N topic-ban.. Te felraktad már ? ..
-
stemplar07
őstag
válasz
zombinyul #432 üzenetére
Szerintem a G4-en is hallani fogod a különbséget ... engem ezek a dolgok fogtak meg : mka, dsf, dff formats support !! nos az mka-t még nem próbáltam,.. de most ,,mászik,, le pár, majd beszámolok..
Valamint natívan is tudja a DSD-t .. jobb minőségben, mint a gyári stock player ... -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #435 üzenetére
Amúgy ég és föld !!!!! High Gainben hallgatni egy 50 ohm körüli fülest ... És nem csak a hangerő miatt , így semmivel sem szólt az ATH AD 900x AIR !! .. Puding próbája ......poweramp alpha700 + dac fix +high gain.. + dsd ..csoda ..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #427 üzenetére
szerintem azért többeknek is van ... van elég HiFi őrült ...
amúgy meg a G5-re gyúr az LG .. az fontosabb nekik ..
.. de amiket a CES-en ,,találgattak-szivárogtattak,, róla az nem túl jó : Unibody alu ház , (talán bővíthető) 5,3" , + DAC/AMP az lesz benne .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest