- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Viszont az én hsz-m is törlődött, pedig csak egy finom válaszom volt egy másik tagnak az említett tagról.. Egye fene, nem érdekes, csak a végén volt egy kérdésem is, igaz offként: lumiapeiz (bocs ha rosszul írom a nevet) betett korábban egy linket, ami igaz a G5 audiójára vonatkozik, és mivel itt amúgyis ebben a témakörben jártas tagok vannak, bátorkodom megkérdezni, hogy az a leírás miben merül ki? Nyekergem az angolt, a gugli fordító meg em épp a legjobb..
Mivel audió téma, így nem hinném hogy nagyon off lenne, a G5 topikban meg nem hinném hogy egyhamar kapnék választ rá.
Azért off-ba teszem a hszt.. -
Aryon87
félisten
válasz
nagyatt #1998 üzenetére
Ennis meglepodtem rajta, tenyleg kellemes csalodas. Bar a felsz bennem van, mert ugye eleg fiatal meg a telefon. G4-el is fiatal koraban kezdtem, szerencsere problemamentes volt, bar 2x megjarta a szervizt, es a 2. alkalommal egy komplett cseren esett at.
Hogy ennel mi lesz, jo kerdes.
Sebaj, LG szerviz korrekt, ha kell 5x viszem be, ezen nem mulik.
Nagyon remelem hogy a V10 utodja, ha lesz, bekerul a szolgaltatokhoz.
2017 juliusaban lejar a husegem, es akkorul jon az utod is. (Ugyanis a G5 az a G4 torlesztoje es husegideje alatt megy) -
Aryon87
félisten
válasz
Outblast #1989 üzenetére
Ha ki tudod hasznalni a hifi kepessegeit, akkor vedd azt. Plusz bonusz a katonai szabvany, a dupla kijelzo, na meg hogy jo nagy
G5 mellett a korrabban leirtak az elonyok. Nekem egy HBS900 van, az en fuleimnek adott hang biven elegendo.
Az viszont teny, ha V10 lett volna szolgaltatoi kinalatban, azt nyomkodnam most, nem azert mert a G5-el gondom lenne. -
Aryon87
félisten
válasz
nagyatt #1985 üzenetére
Amiket leirtal, mindent megcafolom. Egyedul az illesztesi hibat erositem meg, de nem veszes, hogy kitepjem a hajamat miatta.
A rendszer hibatlan es gyors. Miota megvan, 1x se volt ujrainditva, csak az elso napokban a frissites miatt.
Melegedni/forrosodni 2 esetben szokott: max fenyeron (amugy 50% fixen van) ill a gyorstoltes miatt.
Akksi jobban birja mint a G3 es G4-nek, napok ota ~5oras SOT idoim vanak, 15-21 oras uzemidore, mivel hasznalom is, nem csak porosodik.
Elso ranezesre nem zsakutca, megjelenese pillanataban es a tesztje utan en is azt mondtam, hogy bukta lesz, de van jovoje. Igaz nem lesz annyi fogyas belole mint az elodjeinek, de eletkepes.
G4em volt, csere altal lett a G5, es paromnak G3 van.A forumon meg azert vagyok read only, mert szemeztem ezzel a monstrummal, de sajna nem nyertem meg a lotton...
Szal V10 mellett a kivalo Hi-Fi kepesseg, mig a G5 mellett a korszeru hardver es szoftver szol.
-
Aryon87
félisten
Hm, ugy latom egyre tobb G4 tulaj partol at ide
En az orokost valasztottam, sajna V10 nem lesz, hacsak hozzam nem vagnak egyet
A G5 sem rossz valasztas, kellemesen csalodtam benne. -
Aryon87
félisten
Egy ilyen részletes leírás után kicsit irigykedem G4 tulajként
Mivel volt alkalmam megnézni élőben is, már látásra megvett, de a lehetőség sajnos nem adott.
Az MM-ben kiállított darabok (G4, G5, V10) alapos megnézése után azt mondhatom hogy a G4 eltörpül emellett, a G5 meg szinte ronda a másik 2-höz képest.
Én amúgyis szeretem a minél magasabb számok, annál jobb teljesítmény (ahogy PC esetében is), és ez a teló a zenei képességek mellett tud pluszt adni. (nem vagyok egy nagy zenezseni, de a G4 esetében a QB3 füles és egy Tone Infinim közt is van különbség, pláne ha a Poweramp is rajta a telón)
Kíváncsi vagyok ennek az utódja hova tudja fokozni ezt.
2017-ben meglátom mik a lehetőségek: újabb Vxx vagy G6Bocsánat az OFF-ért, de ez a bő iromány megfogott
-
Aryon87
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #1155 üzenetére
Az egesz jo. Gondolom a masodlagos kijelzo folyamatosan aktiv. Nekem a G4 atlag 3-4 oras kijelzoidoket produkal, otthon wifivel elerem az 5 orat is.
Rosszabb napjain hozza amit neked.Ha a V10 jelent volna meg elobb mint a G4, tuti azt hoztam volna ki, csak kar hogy nincs szolgaltatoi csomagban (vagy nem tudok rola)
-
Aryon87
félisten
Voltam MM-be G5 ugyben, sajna a nincs meg naluk kirakva, viszont volt lehetosegem a V10-t megtapogatni. Hat valam uberbrutal egy allat. G4 eltorpul mellette. Gyonyoru, nem csodalom hogy ilyen sokan hasznaljatok
Majd ha nyerek a lotton, csatlakozom200k kicsit sok meg..
-
Aryon87
félisten
Gyönyörű ez a telefon.. Bekkukkantottam, hogy lássam mi jókat írtok erről a csodáról. G4-ről nem váltok, amúgyis rabság van 2017 áprilisáig
Mellesleg a G4 akksiideje rengeteget javult. Készenlétben a Doze módnak köszönhetően szinte nem merül, főleg készenlétiben.
Biztos a V10-nek is jobb lesz a 6.0. Csodálkozom is hogy még nem kaptátok meg, elvégre picivel magasabb fokon áll a ranglétrán (?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Formula-1
- Dune: Awakening
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest