- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz hallerlaller #64 üzenetére
Ez nem teljesen így van mert a snapdragon 650 erősebb mint a snapi 800,801,805.
A 808-al van egy szinten.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Szavaztam, jópofa lenne többször ilyen lehetőséget biztosítani itt, a Mobilarénán.
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
válasz szupermacs #68 üzenetére
Gondoltam a RAM-ra, de még volt szabad belőle bőven. Csak a szoftver optimalizáltsága lehet, de az ennyit nem számíthat. Lehet, hogy a 400 egy jobban eltalált konstrukció és a 410-nél valami elcsúszott.
-
szupermacs
veterán
válasz matyi012345 #67 üzenetére
Lehet, hogy kevés a RAM, vagy nincs optimalizálva az LG saját felülete. Nekem gyengébb procim van és nem produkál ilyeneket. Vagy szoftverfrissítés nincs?
-
matyi012345
őstag
válasz szupermacs #66 üzenetére
Jól írtad, gmail állandóan szaggat, aztán FB, messenger, térkép, fénykpező is. Az egész menüben navigálás sokszor laggos, kimaradnak átmenetek, hívásnál 2-3 másodperc eltelik mire kiírja ki hív, stb..lehetne még sorolni.
Én magam raktam nemrég újra full gyári állapotra, még a dokumentumokat is legyalultam, tényleg olyan volt szoftveresen mint amikor a dobozból veszed ki, és utána is szaggatott és azóta is idegesítően döcög. Miután újraraktam, felraktam pár appot és újra kezembe vettem a Z1c-met, hát felüdülés volt rendesen, pedig ma már ez is messze töredék teljesítményt tud a legerősebbekhez képest a snap800-al és 2gb rammal, de a 410-hez képest repül, nincs várakozási idő, minden animáció akkor és úgy történik ahogy azt én akarom. A Z1c-hardverére tudnám azt mondani, hogy HD alá nem kell több. A 410 egy vicc mindenbe.
-
szupermacs
veterán
válasz janeszgol #65 üzenetére
,,játékok alatt látszik, hogy kevés a proci is és a gpu is a HD-hoz"
Unkilled az egyetlen a telefonomon, ami kicsit lassabban fut, minden más eddig szépen ment. Spider-Man, Shadowgun, Need for Speed MW, NFS HP, Heroes of DA, Sonic Racing Transformed, stb. Nem tudom, hogy melyikre gondolsz. Még a régebbi, iNew V3 telómon is szaggatás nélkül futott a RR3, ezen is szépen megy.
,,Párom Leonjában van 410 és ennél kevesebb pixelt nem bír kihajtani, több másodperces laggok vannak egyszerű appoknál is."
És ebben nem játékokról volt szó, hanem egyszerű appokról. Nem tudom ez mit takar. Gmail? Zseblámpa? Fényképező? Durva, hogy a 410 gyengébb lenne az én 400-amnál.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz szupermacs #56 üzenetére
Nem a videókról beszélt. Azok persze hogy jól mennek, mivel GPU-ból oldja meg.
De a Snapdragon 400 és 410 hiába támogatja a FHD-t, HD a maximum, amit még tud normálisan kezelni, bár sajnos játékok alatt látszik, hogy kevés a proci is és a gpu is a HD-hoz.bexxter a Note 3 valóban szuper telefon! Nagyon kevés nyűgje volt, az is szoftveres. Ja és szépen is néz ki, meg lett tervezve na.
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
Mobilarenán mindig el vannak tévedve ezek a bekategorizálások, 410-es középkategória, snapdragon 6** felsőkategória, nos nem. Idei készülékekre ez érvényes szerintem: snapi 4** 1,5-2GB ram alsó, snapi 6** 2GB-3GB ram közép, snapi 8** 4GB vagy több ram a felsőkategória.
Aztán hogy ezeket mennyiért adják a gyártók már más kérdés, de egy trabant se lesz luxus, ha 10 millióért adják, csak az eladót nézik max hülyének.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
-
TTTotya
senior tag
válasz szupermacs #56 üzenetére
Az LG G Watch-omban van Snapi 400 a 280*280 felbontáshoz , telóba 2016-ban azért sztem illene valami erősebbet tenni.
-
.DLL
veterán
Na most ez a toll csak simán kapacitív, mint az ujjunk, vagy a Samu Note-okhoz hasonlóan olyan, mint a Wacom tabletek működése? (érintés nélkül fölé tartjuk és már pozícionálja is a kurzort?)
(P.H.)
-
bexxter
tag
Az nem derült ki számomra, hogy ebben mi az innovatív amiben annyira élen jár az LG..
Lassan a note 3-4 kerül ennyibe.. mondjuk abból vennék is még pár darabot a 4-es mellé. Utóbbi évek kedvenc telefonja nálam (note 2-vel kezdve). -
szupermacs
veterán
válasz matyi012345 #55 üzenetére
S400 és HD telón nekem nem akadt eddig semmi, csak az újabb játékok. Videókat simán visz HD-ben. FullHD-t nem próbáltam. Ott bizony a telefon lehet sz@r, ha nem bírja a Leon.
-
matyi012345
őstag
Ez egy nagy hülyítés, de vinni fogják mert nagy. HD felbontáshoz minimum kell a snapdragon 800, FHD alá a 810, ennél nagyobbhoz meg a 820 vagy ezekkel egyenértékű soc. Snapdragon 410 bármibe is 2016-ban..mókusvakítás. Párom Leonjában van 410 és ennél kevesebb pixelt nem bír kihajtani, több másodperces laggok vannak egyszerű appoknál is. Nem a használhatóságon kéne spórolni, és nem ennek kéne eldöntenie, hogy egy telefon közép vagy felső kategóriás. Legyen az az anyaghasználattól meg a feature-öktől, kamerától, akármitől, de ne az alapvető használhatóságtól. Ez az egy dolog amiért a Nokia előtt emelem a kalapom, mert legalább - még ha nem is biztos, hogy helyesen - de meghatározta, hogy ehhez a rendszerhez ennyi pixel mellett ez és ez a vas kell. Ezt le kéne fektetni minden gyártónak és akkor elkerülhetőek ezek az öngólok és kevesebb telefon csattanna a falon.
-
szupermacs
veterán
30-ért viszem.
-
moleculez
veterán
Snapi 625-tel, vagy valami újabb Mediatekkel, még értelme is lenne 3GB RAM társaságában, akár 80ért is. De így...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
énvagyokaz^^
tag
"A kamera nem rossz, de azért teljesen azzal sem lehetünk teljesen elégedettek"
Itt egy "teljesen" felesleges, nem?
-
Peterson_
addikt
Na ennek a tollnak aztán tényleg semmi értelme/haszna/funkciója, így az "érdekes" jelzőt sem különösebben értem.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
.Szaki.
addikt
Alapvetően nem lenne rossz ez a telefon, bár a Snapi 410 szerintem már nem lenne elég, egy 6-os széria beleférhetett volna, a tollért piros pont, ilyenből nincs sok és az 5,7"-es kijelző is kifejezetten kellemes. A baj azzal van, hogy egy S410-zel egy picit lejjebb kellett volna árazni, bár ez idővel lecsúszhat egy olyan szintre, amikor már kifejezetten érdemes lehet elgondolkodni egy ilyen LG-n. Mindenesetre azt azért továbbra sem gondolnám, hogy aki LG-t néz, az mondjuk a Xiaomi, vagy a Zuk modelljeit számításba venné, inkább a Sony, Samsung, Huawei/Honor, HTC vonalon mozoghat, akkor pedig még ennyiért sem lehet különösebben rossz választás, ha most állnék telefonvásárlás előtt, biztosan felkerülne a listámra.
-
TTTotya
senior tag
Ez a készülék egy óriási kérdőjel....
-
veterán
Az lg élen jár az innovációban..
Ez egy közönséges koppintás a samsung note szériájáról csak hulladék kivitelben. -
CB
senior tag
Ez a telefon két éve is gyenge lett volna ezzel a cerkával.
Az LG helyében nem szégyenkeznék ezzel a konfigurációval.
Ezért a telefonért nem adnék egy fillért sem.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Fall-N
veterán
Az lemaradt vagyis rosszul irtam, hogy természetesen az ára alapján nem a Samu Note ellenfele, maximum a kapacitív tollal és a hozzá (nem) körített dolgokkal. Jobb lett volna a G5 "Style-osítása." De 75 ropiért sajnos tényleg gyenge. A Snapdragon 400-as széria ma már az alsó belépő kategória SoC-je.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
"A készüléken már a legújabb LG-s kezelőfelülettel megfűszerezett Android 6.0 Marsmallow operációs rendszer dolgozik, egyedi ikonkészlettel és elemekkel. Nincs már klasszikus értelemben vett menü (ahogy a G5-ön sincs), vagyis minden programot, widgetet és mappát a főképernyőkről érünk el..."
Rögtön frissítés formájában vissza is kapta az app drawert a G5, így ez már nem igaz. Sok külföldi szakportál le is hozta a hírekben már rég...
A telefon meg gyenge sajnos minden téren a Samsung Note szériája ellen. Komolyan, mint valami április elsejei tréfa.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Nem adnék érte ennyit. Köszi a tesztet.
-
embe
nagyúr
válasz razorka777 #39 üzenetére
Igen mert ez a belépőkategória felső szintje.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
embe
nagyúr
válasz razorka777 #37 üzenetére
Igen. Belépőkategóriában.
-
razorka777
veterán
Ezmiez?
Most meg ez a másfél giga ram lesz a sláger?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
zool1
őstag
Nem akarok senkit megbántani, de ez a 4x1,2 ghz cpu, nem közép, hanem alsó kategória...
-
embe
nagyúr
Kedveltem az LG készülékeit. Az utóbbi időben sorban hozza ki az az engem teljesen hidegen hagyó telókat. A G5 is olyan semmi számomra. Van egy olyan érzésem, hogy ez valahogy nem az LG éve lesz.....
-
Legendd
senior tag
Van ennek értelme. Használtam pár napig Note 4-et, és jó volt néha a ceruza. Persze nem minden nap, de mondjuk dokumentumok aláírásánál, vagy hasonlónál igen. Csak ennél a készüléknél nincs meg a szoftveres plusz hozzá. Meg elélek azért stylus nélkül is. Kellene még egy lehetőség. Jó ha van, de nem kell, ha nincs
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
darvinya
titán
-Csán, figyelj!
-Tessék Zen mester.
-A raktárban találtam sok felesleges dolgokat.
Söpör össze valamit, mert kell a hely.
De nyereséges legyen.
-Igen, mester.
Akciós szemüveggel írjam az árát?
-Nem, csillagászival.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kortic
tag
(#16) janeszgol +1 , én is 50-es (kezdő)árat adnék rá és mindjárt máshogy néznénk rá
(#17) Legendd és (#20) dlaj +1 , én is valami ilyesmit fogalmaznék meg a témában: Nincs érintőceruza a készülékemhez, pedig alkalomadtán szívesen használnám.
(#21) Takumaru6969 most miért? Más emberek más igények
(#23) Legendd
[ Szerkesztve ]
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
shifty!
senior tag
"Korrekt" készülék lett... a több, mint 2 éves, Redmi Note 4G-m jött ezzel a chipsettel - és 2 GB RAM-mal...
Nem tudom, mire fel ez a látványos visszavétel a lendületből, újra az lesz a trendi hogy lebutítják a belbecst a gyártók, és a különféle "cuclikkal" szúrják ki az ember szemét?
Rövid időn belül a 2. olyan telefon, amit most hoznak piacra, középkategóriásnak hívják, és 1.5 GB RAM-ot ültetnek bele...
Na mindegy...ők tudjákSzerk: reagálás a "A Snapi 410 már csak az okosórákba jó" hozzászólásra: nem jogos. Nem a legfrissebb vas - és ezzel én már ugyan nem gyártatnék új telefonokat - de tökéletesen megállja a helyét a mindennapi használatban - nem hardcore játékos telefon, és nem a legnagyobb számítási képességű - de nem is kell neki tudnia ezeket hozni, nem erre lett kitalálva.
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
joey04
titán
Az öreg elsődleges beviteli eszközként értette az ujjat. Az, hogy grafikusok meg egyéb területen dolgozók számára hasznos azt nem vitatta soha senki, de akkor az volt a lényeg, hogy az elsődleges vezérlési módot le sikerült végre váltani. Rétegigények mindig voltak vannak és lesznek nem tagadja/tagadta ezt senki soha.
-
helixP
nagyúr
válasz Takumaru6969 #21 üzenetére
Mért viccelne? Vannak esetek, amikor simán jó. Pláne, ha csak sima stylus, hanem a Samsung-féle megoldás.
-
dlaj
őstag
Szavaztam volna, de nem találtam a nekem való opciót:
Nincs érintőceruza a készülékemhez, pedig szívesen használnám. -
GyéBen
tag
válasz Balint1408 #14 üzenetére
"A Snapi 410 már csak az okosórákba jó"
Miért is?
-
janeszgol
félisten
Miután elolvastam a cikket, meg keleltt néznem, hogy mikori is a készülék. Azt hittem tavalyi, de összekevertem az elődjével.
Nos nem rossz, de túlárazott. Ne feledjük el, hogy az LG 1 év garit ad! Szóval duplán túlárazott.
Amúgy a HW elégséges, a kamera jó, bár hajlamos a beégésre, a kijelző elmegy. Nem tudom mennyit érhet. Mivel MM van rajta, azt írom, 50 ezer kezdőáron határeset lenne a phablet kedvelőinek. Sajnos ebben az árban értelmesebb táblagép sincs, sőt! -
Takumaru6969
tag
-
Balint1408
aktív tag
A Snapi 410 már csak az okosórákba jó, de talán(!) egy jobb árral elmenne. És ezeknek a ,,Stylus" készülékeknek semmi értelme!!
[ Szerkesztve ]
A térerő veled van!
-
Richie86
senior tag
Nem értem ennek a készüléknek mi az értelme...
Jól nézne ki, de a felbontása, a hardvere, mindene olyan vérszegény, hogy csak égetik magukat vele. -
janaman01
addikt
Note 3 am van, de le nem cserélném ezért a veszélyes hulladékért....az a ceruza hozzá azzal a bunkofon véggel....nem értem az lg -t minek gyártott ilyen telót....
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
gepardlacee
tag
Az kimaradt, hogy ez az első okostelefon, amiben DAB+ vevő található, ezt kiemelném.
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
2o1i
senior tag
válasz Takumaru6969 #1 üzenetére
Egyetértek.
Inkább lenne picit... áh hagyjuk!
De nem csak az LG ilyen, hogy szinte akarattal vágja maga alatt a fát. Pedig kedvelem a márkát. -
willope
tag
válasz Takumaru6969 #5 üzenetére
70-ért inkább a 3 éves Galaxy Note 3-at választanám mint ezt, többért meg pláne. Persze csak, ha nem lenne már Note 4-em.
De komolyan, ezért az árért ez a telefon egy ipari hulladék. Teljesen reálisan, 35 000-nél többet nem szabadna elkérni érte.
[ Szerkesztve ]
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Takumaru6969
tag
válasz tomiivagyok #4 üzenetére
- jó, jó, mennyibe kerül?
- 70.
- elviszem 40-ért.
- 5 ezrem van zsebben, a többit majd hozom valamikor.[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
már hallom a használtmobil üzletben a beszélgetéseket:
- jó, jó, mennyibe kerül?
- 70.
- elviszem 40-ért. -
chakram6706
csendes tag
Nem véletlenül nem kap még tetszett minősítést sem. Régi gyengus hardver,alacsony pixelszám,hogy azért működjön is, érintő tollat pedig 1000 ft-ért veszek magamnak. A tollért megvenni olyan,mint jumbo repülőt venni az ingyen mogyoróért.
Ha jó a napod, élvezd!
-
Matada2.3
veterán
Nem igazán érzem a ceruzának a pozitív hatásait és az előnyét. A belső és a mellé rakott árcédula eléggé félresikerült.
Finn the human
-
Takumaru6969
tag
Annak a háta lesz tollas ki megveszi ezt a sz@rt. Az LG próbálja madárnak nézni a vevőit. 2016-ot írunk és ilyen hulladékot adnak ki? Ez felháborító! Környezetszennyezés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest