- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz
szupermacs #68 üzenetére
Gondoltam a RAM-ra, de még volt szabad belőle bőven. Csak a szoftver optimalizáltsága lehet, de az ennyit nem számíthat. Lehet, hogy a 400 egy jobban eltalált konstrukció és a 410-nél valami elcsúszott.
-
matyi012345
őstag
válasz
szupermacs #66 üzenetére
Jól írtad, gmail állandóan szaggat, aztán FB, messenger, térkép, fénykpező is. Az egész menüben navigálás sokszor laggos, kimaradnak átmenetek, hívásnál 2-3 másodperc eltelik mire kiírja ki hív, stb..lehetne még sorolni.
Én magam raktam nemrég újra full gyári állapotra, még a dokumentumokat is legyalultam, tényleg olyan volt szoftveresen mint amikor a dobozból veszed ki, és utána is szaggatott és azóta is idegesítően döcög. Miután újraraktam, felraktam pár appot és újra kezembe vettem a Z1c-met, hát felüdülés volt rendesen, pedig ma már ez is messze töredék teljesítményt tud a legerősebbekhez képest a snap800-al és 2gb rammal, de a 410-hez képest repül, nincs várakozási idő, minden animáció akkor és úgy történik ahogy azt én akarom. A Z1c-hardverére tudnám azt mondani, hogy HD alá nem kell több. A 410 egy vicc mindenbe.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #56 üzenetére
Nem a videókról beszélt. Azok persze hogy jól mennek, mivel GPU-ból oldja meg.
De a Snapdragon 400 és 410 hiába támogatja a FHD-t, HD a maximum, amit még tud normálisan kezelni, bár sajnos játékok alatt látszik, hogy kevés a proci is és a gpu is a HD-hoz.bexxter a Note 3 valóban szuper telefon! Nagyon kevés nyűgje volt, az is szoftveres. Ja és szépen is néz ki, meg lett tervezve na.
-
TTTotya
senior tag
válasz
szupermacs #56 üzenetére
Az LG G Watch-omban van Snapi 400 a 280*280 felbontáshoz
, telóba 2016-ban azért sztem illene valami erősebbet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest