Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tl_
tag
Hááát amikor olvasgattam olvasgattam gondoltam mennyit kérnek érte, felénél jártam, gondoltam 130 ezret? Hát igen. Nem! 150...nem 260
Nem éri meg az biztos, fényképezni? Bele is szédülnék!
-
sajtee
őstag
Ebből az árból veszek egy iPad 2-őt és 2 Galaxy Tab P1000-ret. LOL. Ez nagyon sok érte
-
tenke.
tag
úr isten ezt komolyan gondolták
?
-
kolosanyi
veterán
A Folio 100 egy custom rommal nagyon jó kis gép. Megszűnnek az akadozások, lesz market, usb-n rá tudsz dugi egy csomó mindent átalakítók nélkül stb. Egyetlen hiba marad meg, azzal nem lehet mit kezdeni, az pedig a kis betekintési szög. Egyébként volt már a kezemben, nem annyira vészes. Egyedül teljesen használható, mart akkor úgyis úgy tartod, hogy szemből nézed, akkor meg nem gáz. Szóval, ha fordítasz rá egy kis energiát, egész használható gépet rakhatsz össze belőle.
-
Xaels
félisten
Ma először becsücsültünk párommal egy 3D-s filmre(Transformers 3 IMAX). A film önmagában mindkettőnknek tetszett, de ez a 3D több kellemetlenséggel jár mint élvezettel. Ebben a formában ez még nagyon karcsú, pláne ha ennyi felárat is kérnek érte.
-
student
őstag
létezik már tegra2es cucc 70rugoér?
mert kb annyit adnék ezért többet nem. -
persil
nagyúr
A videó alapján sokkal inkább nyögvenyelős, mint sem gyors a cucc. A fele haszontalan effektet(amitől egy szimpla két kattintásos művelet is 5 percig tart, mert minden 66x körbefordul) kivették volna, akkor lehetne villámgyors is. Így viszont, végignézve a videót olyan az egész, mint egy akadozós szar.
Ez konkrétan vicc, ennyi pénzért.
Szűklátokörű vagyok biztosan, de ez a nagy 3d őrület egy irtózat marhaság, fosul néz ki, semmi értelme és e miatt adják el ezeket a szarokat 250 ezer forintért... lol.
IPad, ha nagyot akarsz, galaxy tab, ha kicsit és ezzel le is van fedve mindenkinek az igénye. -
orbano
félisten
válasz
lumpen_stex #89 üzenetére
az mms nem hülyeség, csak az ára
-
Rickenstein
senior tag
Azért amikor sorra jelennek meg ilyen mobilok, hogy HTC EVO 3D, meg LG OPTIMUS 3D, azért ne viccelődjenek már ezzel a piros-kék szemüveggel. Főleg nem ennyi pénzért...
-
StLui
veterán
válasz
lumpen_stex #89 üzenetére
"az ipad-et meg felejtsűk már el."
Miért is? sajnos a közelébe sem tud senki menni :S
-
-
Solten
őstag
Mennyiiii???
-
Prof01
veterán
Ez az ár elképesztő.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz kapós...
Akkor már inkább az iPad 2, majdnem fele ennyiért... -
kolosanyi
veterán
Azért átesel a ló túloldalára. Persze minden jogod megvan hozzá, hogy ne kedvelj egy gyártót, de attól, hogy van egy idióta termék, azért van több is, ami jó. Egyébként emlékszem, kb ugyanez ment az első iPad bemutatásakor. Mindenki nézett, hogy wtf, erre tessék. Lavinát indított. Valami ilyesmit vélek felfedezni most az LG-nél. Ki tudja, lehet, hogy elindul a 3D lavina...
-
Pete55555
addikt
Product fail award of the year
Prize fail award of the year
3D technology fail award of the year
Na most ennyi jutott eszembe
Fizessek 260k-t, egy átlagos tabletért, amivel egy "menô " szemüvegen keresztül nézhetek negyed órán át egy 3D szerû videót, amitôl a szemem/fejem is megfájdul, és hosszú távon még károsodhat is a szemem tôle. Hát KÖSZ NEM. -
Xaels
félisten
Nem tudom mi a gond az árával. Kaptok mellé egy exkluzív LG gyártmányú napszemcsit is amivel lehet rajoskodni
Melyik másik gyártó vigyáz a szemünk épségére ilyen módon?
Na jó vége a tréfának. Ez így ezért az árért minden csak nem jó vétel.
-
Tressy
senior tag
80k-nál többet nemér, ennyiért rablás
-
kolosanyi
veterán
-
luke.
aktív tag
Remélem nem fogják erőltetni ezt a 3D vonalat! Már megannyi cikk született róla, hogy az emberek fele nem is látja a 3D-t, a maradéknak meg kölömböző mellékhatásai vannak, és csak kis hányadnak jó!
A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
zsoltyyy
senior tag
Felét se adnám ki érte...
-
Gabi 8906
senior tag
A szemüveg szűrőként viselkedik, így a két szemünkkel kissé eltérő képet látunk, amelyet az agyunk térhatású képpé konvertál. A használat egyébként fejfájást okozhat, mivel rendesen leterheli a szemet, így az LG maximum 5-10 perces használatot javasol.
Ez ugye nem vonatkozik az LG Optimus 3D-re is??
Mert ha igen, akkor a filmezést kenhetik a hajukra. -
SkyLine3000
addikt
Hát, csak annyit tudok mondani az árára, h kenjék a hajukra!
Amúgy jó kis gép lenne. Amit nem értek, h mér maradt le a kártyaolvasó? 260-ba belefért volna. -
hülyegyerek
addikt
Szerintem Vertuból több fog fogyni, mint ebből...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Napfénysüti #69 üzenetére
Valahonnan el kell indulni :d
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #53 üzenetére
Legolcsóbb iPad 2 140 rugó, a legdrágább is csak szmártkávörrel együtt ennyi.
-
keIdor
titán
LG aztán tud árazni.
Hülyék...
Harmadáért se kéne. -
Napfénysüti
nagyúr
260.000 Ft?
Ez így ennyiért egy rossz vicc.
-
tjb007
nagyúr
válasz
callmeakos #66 üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz
callmeakos #62 üzenetére
Még az sem mert ott királynő van. De tényleg, ez szörnyen drága.
-
domi007
őstag
Köszönjük Emeser fílengem van...LG elég szépen elindult, de az Optimus 2x elcseszett, optimalizálás nélküli gyári szoftvere, majd ez eléggé kérdésessé teszi, hogy a lejtőn fölfelé vagy lefelé?
DOMy
-
blackydan
senior tag
Mennyi?!? Oh te jó ég azért az a pár perces 3d nézésért amit néha ki tudnék erőszakolni a szememből nem ér annyit....
-
callmeakos
veterán
260K? Ezeknek elment a maradék sütnivalójuk is....... Ennyiért max az angol király veszi meg......
-
dlaj
őstag
LG Optimus Pad ma este fél 9 körül a PH!TV-n! Link
-
blueMerle
veterán
Nem. Attól még hogy az Android támogatja nem szükségszerű hogy az OTG process benne is van a telefonokban, és általában nincs is bennük. Tabletekben általában igen. Nekem is a Concorde Tab 7.1 simán felismeri a külső vinyókat, pendriveokat, tudok egeret használni rajta, billentyűzetet, külső 3g modemet stb... míg a Bladera hiába van ilyen host kábelem meg sem nyikkan rajta egyik eszköz sem holott gyári 2.2 Android van rajta.
-
Thome
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #53 üzenetére
Nem jó példa, az Apple iPad sem kerül ennyibe...
-
Abysmal
aktív tag
Na erről nem is tudtam, eddig csak a Nokiánál hallottam, hogy van OTG
Mindegyik tudja amin 2.2, vagy annál újabb fut, vagy van valami hardveres korlátja is a dolognak? (ez lehet hülye kérdés lesz, de ma már biztosra kell menni) Ha szerzek egy ilyen kábelt, akkor ezek kompatibilisek a többi 2.2-es Androidos mobillal is, vagy egy ilyen kábel egy készüléktípushoz passzol? -
Ez az ár egy vicc. Mintha valami Apple Ipad lenne komolyan...
-
Abysmal
aktív tag
Engem ez az USB Host kábel érdekelne. Ezzel rá lehet dugni bármilyen USBs kütyüt, és tudja is kezelni a 3.1-es frissítés után? Ebben látok fantáziát, főleg ha ezt az Androidos telefonokkal is lehet majd használni.
-
csabeey
csendes tag
egészen kis kompakt gép lesz(lett)
-
mrlujoak
veterán
Jól látom, hogy a három (linkkel ellátott) videó esetében csak osztott képű videó jeleníthető csak meg? (hiába mixed, dual, anaglyph, csak simán dual képben jön be a másik kettő is - aminek nem úgy kellene)
Itt van velem a szemüveg, megnéztem volna az eredményt, mit is csinál az LG ebben a 3D kategóriában...A sima, bemutató videót nem tudtam végignézni - MEGINT!
Miért kell a telefon/tábla kijelzőjének bemutatásakor a derítőernyőket, a kamerát és a kamerament nézegetnem?!
Ha csak egy kicsit elfordítanátok a tesztelt tárgyat, már nem is zavarna a fényforrás, mitöbb, még a videót készítő, és felvevő sem látszana...
(Vagy kapcsoljátok le a fényt, ha a kijelzőt mutatjátok...) -
DeskJeti
tag
3D szemüveg, ja, csak ha felveszem, nem látok, mert le kell vennem a simát. Micsoda technológia.
-
blueMerle
veterán
ez az ár....
Na ezt nem gondolhatják ők sem komolyan? Én tudom hogy csórók vagyunk Európában de ezt az árat bárhol kiröhögik, ez egy rossz vicc. Ráadásul belepakolnak egy 60 éves 3D technológiát és erre verik a mellüket? Hogy ezért ennyi? Aztaku....
Ezért a termékért kijár az LG-nek az év FAIL terméke díj.
A teszt viszont jó lett és tetszett
-
'lévén hogy is mondjam, inkább csak a földművesek látásának rontására alkalmas'
na ezen behaltam -
No.01
addikt
A cikket elolvastam vartam v.mi "attorest", de nekem is csak annyi jott le, h egy normal tabla 3D-s kepessegekkel... de az, h 260e Ft otthon az vicc! Itt hollandiaban 220e-ert mar beszerezheto masnapi szallitassal es termeszetesen hivatalos LG garival!
Hiaba: Magyarorszag, 2011 semmi sem valtozik...Ettol fuggetlenul a 830EUR baromi soknak tunik akarhonnan is nezzuk!
Volt Ipad2-m. igazabol raereztem erre a tablet dologra, de egyet kell ertesek dr Kind-el, 8.9 az a meret ami meg normal kezu embereknek is eleg.
En megvarom a Samsung megoldasat remelem arban is es minosegben is hozzak az elvarhatot.
-
johny dragon
aktív tag
LG Optimus Pad: 260 rugó
iPad 64 GB, WiFi+3G (legjobb): 235.990 Ft... -
janes74
senior tag
Kellene! (az ára havi fizetésnek)
-
=Mentor=
őstag
Még fele ennyiért is meggondolnám...
-
ruzsabazsa
aktív tag
Szerintem jó cucc bár ezért az árért egy nagyon jó laptopot vennék...vagy akármi mást.Majd mikor 100k lesz akkor lehetne sikertermék.
-
Just486
senior tag
Jaj de jó látni a hatalmas piaci versenyt, ahogy a nagy gyártók árban egymás alá ajánlva kínálják a jobbnál jobb berendezéseiket
-
kolosanyi
veterán
Még mindig le vagyok döbbenve. Ilyen árazást... Vicc! Na mindegy, tegnap már kifüstölögtem magam, ettől nem lesz jobb. Mindenesetre egy biztos. Ezt nem veszem meg.
-
Touch-ko
őstag
Android.. Nevetseges ez a 12 egy tucat dolog, hiszen nem nagyon tudnak ujat mutatni... Jah de,kiraly kis szemuveggel
Ennyi penzert az emberek iPad-et vesznek inkabb, es marad is penzuk...
Az akadas meg felhaborito.. Az elso generacios iPad nem akadt, ez meg 2x-es hardware-rel igen?
Bezzeg a 3D kell.... Hiaba, valamivel a 'sz.rt' is el kell adni.. -
CarKiller47
tag
Lehet itt van a user error, de nekem az összes videó side-by-side.
-
pista59
őstag
Teccik!
Az ára -
HPAA
őstag
azt hogy mitől annyi amennyi azt én sem nagyon értem ...
-
rizso
addikt
Optimus Black-nek és Optimus 3D-nek sem olyan vészes az árazása...akkor itt mire fel ez az ár??? Jól vagy LG?!
-
ClayMore
aktív tag
csak én érzem totál fölöslegesnek a 3d -dolgot?
-
NoMagix
addikt
Marhák!
Még féláron is éppen elfogadható lenne!
Így sosem lesznek elterjedtek a tablettek! -
osztraksajt
őstag
Ez a színszűrős szemüveg szánalmas, a 90-es évek eljén volt menő mikor az német RTL késő esti műsoarit néztük vele.
De azóta egy pöttyet túlhaladott, van pedig az LG-nek polárszűrős rendes technikája ami ér is valamit.
És az ára... Azt inkább hagyjuk. Visszavontam mindent amit az LG barátságos árazásáról nyilatkoztam mostanában.
-
tjb007
nagyúr
Középkategória prémium áron.
Legalább meg lenne jól pakolva kiegészítőkkel de abból is csak a szokásosat kapjuk (attól az $1 -os műanyagszemüvegtől eltekintve). Ennyi pénzért simán adhattak volna mellé egy Optimus P500 -at vagy legalább egy 50% -ra jogosító kupont a telefonjaikra. -
hodostamas
addikt
2011-ben szines szemuveg, ehhez csak gratulalni lehet... akkor mar legalabb aktiv polarszuros szemuveget raktak volna bele.
-
EczkE
veterán
Nevetséges...
-
Saccco
nagyúr
A vicc az, hogy 64gigás 3G-st lehet.
szerk: és még marad is zsebpénz kiegészítőkre....
-
r4z
nagyúr
Az Optimus 3D-féle képernyőt miért nem tudták belerakni? Így, szemüveggel kb semmit nem ér az egész 3D
xdx@ és a többiek: Az iPad azon kevés Apple termékek közé tartozik, amik nincsenek túlárazva.
-
xdx@
aktív tag
Nem jön be...
3D felvétel felesleges, drága, és keményen beakad??? Ennyiért? Na ne vicceljünk már!
Nem vagyok Apple fan, de ennyiért iPad 2-őt lehet kapni, és akkor még az Apple drága.()
-
samu74
addikt
-
dlaj
őstag
Folyamatos működés szempontjából
"Általában folyékony a működés... .....Néhol viszont komolyan be tud akadni a gép, a hibaüzenetek sem ritkák, az alkalmazások menü megnyitásnak animációja pedig szemfacsaróan darabos."
kb annyit nyújt mint a tegnap tesztelt 24 ezer forintos T-Mobile Move. Az Androidon még dolgozni kell, vagy 4 mag 2 GB.
-
bok92
addikt
Ó hát ennyiért már rohanok is érte...
-
hemaka
nagyúr
Nevetséges ez a 3D gagyiság, főleg ilyen felárral.
-
kelzsoca
félisten
Még jó hogy nincs túlárazva
-
Egy 3D videót megnéztem volna...
-
Saccco
nagyúr
LG Optimus Pad - térhatású drágagép
-
Picco
addikt
bazz, en azthittem h szemuveg nelkuli 3D-rol van szo
ennyi penzt a 3d kenypezoert?
70k-ert vett mos tesom 3d fenykepezot, 12-12mpix, szemuveg nelkuli 3d kijelzovel!!! -
Szroncs
tag
A hangszóró sem rossz (bár láttunk már jobbat) : A hallotunk mar jobbat nem bantana a fulemet
de a teszt kiraly mint mindig.
-
GALARDO
addikt
Mindjárt eldobom magam..............az árától!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett hozzánk az LG Honeycombot futtató táblagépe, amely térhatású felvételek rögzítésére is alkalmas.
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gyors Fujitsu Lifebook U727 Full HD üzleti laptop i5-7300U 8GB RAM, 256GB SSD, jó aksi,Win10,kamera
- Acer Nitro AN17 Gamer Laptop Ryzen7+ RTX 4050
- ASUS TUF FX504G Gamer laptop i5 8.gen/ GTX1050/ 12GB ram
- 147 Eladó Új Laptop HP Elitebook 660 G11 Intel Ultra 7 165H 1TB/32 GB DDR5 RAM 30 Hónap Garancia!
- MacBook Air
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest