LG Optimus Pad - térhatású táblagép

Bevezető, tartozékok

A táblagépek rövid, de annál színesebb pályafutása alatt több modell is megfordult nálunk, melyek valamilyen okból különcnek számítottak. Találkoztunk már billentyűzettel szerelt géppel az Asus Transformer személyében, a HTC Flyer pedig egy kapacitív tollal érkezett, amellyel jegyzeteket készíthettünk a készüléken. Mai tesztalanyunk egészen más módon próbál hódítani, a hátlapon lévő dupla kamerával ugyanis térhatású videókat rögzíthetünk.

LG Optimus Pad
[+]

A három dimenziós felvételeket ráadásul le is játszhatjuk az Optimus Paden (azaz nem szükséges ehhez egy külön eszközt vásárolnunk), ehhez viszont igénybe kell vennünk a speciális, kék és piros lencsékkel szerelt tartozék szemüveget. Kérdés, hogy mindössze ezzel el lehet-e adni egy gépet, a három dimenziós videózáson kívül ugyanis nagyjából egy alap honeycombos táblával van dolgunk.

A táblagép egy viszonylag nagy fekete kartondobozban érkezett, tartozékok szempontjából pedig nagyon jól áll az Optimus Pad, rengeteg kiegészítőt kapunk a táblagéphez. Kapunk egy HDMI-, egy microUSB- és egy USB hoszt kábelt (ilyet egyébként szinte lehetetlen beszerezni), egy hálózati töltőt, egy igen vaskos használati utasítást, valamint egy anaglyph 3D szemüveget. Külön figyelmesség, hogy utóbbihoz egy kis tasakot is kapunk, mellyel a külső hatások ellen védhetjük a szemüveget. Az elegáns csomagolás nagyon kellemes tartozékkínálatot rejt, be is véstem egy nagy pirospontot.

LG Optimus Pad
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés