- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akcsy
tag
válasz
mihione #5115 üzenetére
Most kisgyerekekkel nem állok le vitatkozni csak nem értem mit akarsz itt ha nincs telefonod?? Downragelni?? Mit az Atrixot?? Nekem meg nem kell, hogy Hirdesd az Atrixod, leírtam a hozzá megfelelő fórumokat...
Háát kérdezgess nyugodtan, ha én nem tudtam segíteni, akkor majd lehet más fog... Nemértem milyen tény kell, báár biztos nem fogom a te kedvedért naponta lefényképezni, hogy hogyan bírja... -
akcsy
tag
válasz
mihione #5107 üzenetére
Nah figyelj, nem mondom még1x ha nincs ilyen telód, akkor lehet innen takarodni, vagy vegyél vissza az arcodból... Máár nagyon idegesít az itléted... Tán nem voltam érthető?? 14 óra aktív wifi szerinted mi??? kikapcsolt képernyőn interneztem??!! Eszed mint látszik
Jó van, hogy érthető legyek min. 2 órán át 100% fényerőn használtam...
Ezen kívűl nem kell fejlesztőnek lenned, csak rendelkezz ilyen telefonnal... De ahogy látom, az Atrix nem nagyon változik, köszi a képet bubus66 -
akcsy
tag
válasz
mihione #5076 üzenetére
Köszönjük EMESE!
Ennek a hozzászólásodnak aztán igen sok értelme volt, akkor szerintem át is térhetsz egy Atrix 2-es fórumba, és ott dícsérd... Ha azt írta meg van elégedve, akkor kész... Ne akard rábeszélni kisebb-vaskosabb telóra... Most ebből ne indíts vitát, hogy de mégis így úgy, UGYANAKKOR már nem tudom itt olvasni, hogy JAJJ AZ ATRIX 2-őm mennyivel jobb mint ez a szar... Inkább vágd földhöz ezt a telót, vagy vannak oldalak ahol el tudod adni... Itt tőled még semmi értelmes hozzászólást nem láttam
-
akcsy
tag
válasz
mihione #4923 üzenetére
Lehet hogy bubus66 nem kielégítő, de igazat kell adnom neki, mert idejössz, ócsárolod, akkor add el! Nem a téma összefoglaló a Hong-Kongi verzióra lett írva
Direkt azért hoztuk létre hogy az ilyen kérdésektől megóvjuk a népet de nem... Ide csak olyat írtunk le ami 100%-san biztos, és működik az alap telefonnal.
A bootloader nyitása, stb is azért van leírva, mert ne kelljen hozzá letöltened az EUO-t... Nah de m1 -
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Xbox One
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest