- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sleen
tag
válasz
bubus66 #5336 üzenetére
Egyébiránt tökéletesen meg tudom érteni, hogy váltasz.
Jó kis masina ez, nagy kijelző, két mag, 1Gb ram, stb, de valamitől csak egy tárgy. Nem kápráztat el. Nem szeretem igazán, de ez nem a tudása miatt van.
A nexusomat (és ígérem utoljára említem), na azt nagyon csíptem, pedig gyengébb volt ennél. No de most ez van, és marad is egy darabig. Idővel majd csak...Jól jönne már egy android 5, hogy kicsit megmozgassa az álló vizet.
Hogy kicsit a telefonról is essen szó. Nekem már rég volt fenn gyári rom, de emlékszem, hogy a tecső (youtube) videókat nem valami szépen játszotta. Beállítottam a jó minőség mobilon pipát, de mégis szar volt.
Viszont széles a mosolyom, mivel PACMAN-en tűéles a kép. Valakinek hasonló észrevétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest