- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Magisk
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
válasz
dSERiES #1675 üzenetére
A gyárit nem próbáltam, de egy stock kitkat xda-ról felmegy, de mindenképp cm11-et szeretnék, mert gyárival kb semmire nem használható a teló, legalábbis face, zene, net nem megy együtt. Most láttam, hogy van egy másik cm11 nem csak a prime, úgyhogy most kipróbálom azt, hátha.
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Most ott tartok, hogy még mindig LoadLibrary 126 error, viszont rájöttem, ha hard resetelek akkor egyből a recovery mode jön be, ahonnan fel tudom tenni a cm11-es prime-ot. Viszont itt a gond, felmegy simán, aztán bootloop.. előtte volt minden wipe, harmadjára csinálom de semmiValaki valamit?
-
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
Pont ezaz, hogy bootol, megakad boot közben. Már az elején fura volt, nem download mod jött be, hanem emergency mod, akkor KDZ-nek volt valami baja, mondom csinálok egy hard resetet, hátha, és akkor elszállhatott volna maga a rendszer, így most nem tud hova telepíteni, azért jelez library errort? Most próbálok egy olyat, hogy leszedek egy sima kitkat romot, felnyomom cwm-ből, aztán arra KDZ JB.
Ezen leírás alapján, így sikerült a múltkor is. -
bajusz15
senior tag
LoadLibrary Error(126) és finished. Gondoltam, hogy el fogok rontani valamit, ez esetben mit sikerült?
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Vissza szeretném állítani eredeti állapotára a telefont, viszont nem tudom, hogy a hard reset mennyire törölné ki a root nyomát, tehát egy esetleges garanciás bajlódásban ne vegyék észre, hogy buherálva volt a telefon. Esetleg KDZ-vel kéne feltenni a KitKat-et és ennyi? Valaki tud valami megoldást, hogy root nyoma eltűnjön teljesen? Köszi
-
bajusz15
senior tag
válasz
istvan.kiss #1596 üzenetére
Én is meguntam, hogy két proginál több nem megy egyszerre, aztán root, cwm, és CM11 Prime rom van rajta, azóta szárnyal a kicsike
*koppkoppkopp
-
-
bajusz15
senior tag
válasz
dSERiES #1574 üzenetére
Próbáltam már JB-re visszatenni az egészet, mert gondoltam, hogy ott tuti van cwm, viszont nem tudom, hogy találkozott-e más ilyen problémával, de mikor KDZ-t elindítanám - vírusirtó egyből kilőtte, szóval kikapcsoltam - egyből bejön a kis .exe stopped working, pedig próbáltam xp sp3 kopatibilitással, rendszergazdaként, de sehogy sem tudtam elindítani a KDZ-t, így nem tudom feltenni a JB-t, hacsak nincs más mód
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
4.4.2 20b-re van már valami root? Az összefoglalóban leírt menet nekem valahogy nem jött össze, pedig S2-ről váltottam, ott aztán ment a mókolás, de semmi problémám nem volt. Ha még nincs, jó nekem 4.1.2-re is, csak tudjak egyszerre zenét hallgatni, és netezni -
bajusz15
senior tag
2 nap nyomkodás után véleményem: amire nekem kellett ( zene, face, szép és nagy kijelző, gyengébb játékok ) azt hozza, viszont ez a nyúlfarknyi memória már most idegesít
Lehet valamit kezdeni a telóval, hogy már egy facebook-ról "home" gombot nyomva ne töltse újra a kezdőképernyőt, amit van kemény 6. ikon?
-
bajusz15
senior tag
Na beléptem a klubba egy fekete vodás példánnyal
4.4.2 volt rajta alapból, a kopogtatás-bekapcsolás nem működik, értesítési sávra dupla koppra viszont szépen kikapcsol a kijelző. -
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Most láttam a voda kínálatában a telefont, és őszintén szólva 30k-ért ( 26 év alatt ráadásul 500mb GO csomagban ) nincs jobb ajánlat jelenleg, úgyhogy elgondolkoztam rajta. Kérdésem lenne egy pár, ha nem gond:
-mik a gyakori hibái a telefonnak,
-zene ügyileg hogy szól ( mind fülessel, mind önmagában )
-akksi hogyan muzsikál,
-mennyire elég az 1 giga?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest