Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
lenne pár nagy kérdésem, hátha valaki tud valami okosat mondani...
- szóval a drágalátos kütyü lassú. néha retek lassú, ált. nagyjából jól használható és sokszor lassúúúú...
- néha betölti a névjegyzéket pöccre, de 60%-ban gondolkozik egy jót (igen, szinkornizált névjegyzék, de ha nincs nete, akkor is lassú, pedig tuti nem szinkronizál)
- a billentyűzet reagálása néha olyan szinten felhúz, hogy falhoz vágnám: rezgőre van állítva a bill visszajelzés. és van, hogy csak nyomom és nyomom és semmi. majd 2-3 sec eltéréssel elkezd állatira rezegni és ontja a krakatereket, persze a megnyomott gombokról, de randomra (szóval mintha pufferelne, de nem a puffer tartalmát írja ki)
- a fentebb említett marketről nem letöltős dolog megoldódott a marketes frissítés leszedésével, de néha mégis csinál olyat, hogy adott rouetern keresztül nem szed le progit marketről. a probléma itt olvasható, sok készüléket érint, megoldás nincs jelenleg...
- néha újraindul. csak úgy. és ami a legidegesítőbb, hogy angolul használnám és magyarra áll át. magától. volt már hr, többször is, de semmi változás. nincs agyon telepítve, régen sokkal több dolog volt rajta, de hr óta is van ilyen nyűgje. felrakott progik: abduction, sense analog widget, camera360, newsrob, maps, android agenda widget, astro+smb, apndroid, jewels)vodás, semmi mókolás nincs rajta.
bárkinek bármi ötlete akad, ne tartsa magába -
fabicska
tag
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
gyári magyar 2.1-ről nincs valami hír? mikor jön ki?
Aurea mediocritas
-
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #7778 üzenetére
Szia !
Én a 3 -as menüponttal használom a telefont , a boot az elején egy kicsit lassabb , de miután felállt már nem tapasztalok lényegesebb lasssulást , hibátlanul működik .
Ja és nincs rootolva (tesztelési célokból). második napja(40 óra) megy a telefon töltés nélkül ,50 % a hátralévő akku kapacitás. 3G bekapcsolva, wifi bekapcsolva, 32 hívás összesen , rezgéssel, full hangerőn csörgéssel. -
fabicska
tag
válasz #99499520 #7780 üzenetére
Basszus, egyre jobban akarom már azt a 2.1-et!
Mondjuk elég szemét dolog már lassan a 3 hetes késés az LG-től... Eddig nem így ismertem őket, de most kicsit visszaesett a bizalmam.
Lehet nekiállok felrámolni az angol rom-ot, már elegem vanEgy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Nekem az a problémám, hogy MixZing-el a zene pillanatokra megakad, (kb fél mp) és nemtudom miért. Nagyon zavaró...
(Gondoltam már arra, hogy nincs szabad RAM, csináltam vagy 30 megát, de akkoris, ezután áttettem a Buffer méretét "Large"-ra, mert azt írja, hogy ezzel elmúlik, de akkoris...)
Valakinek hasonló tapasztalat, megoldások?
fabicska
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
joestone
addikt
A gyárilag telepített szoftverek még a fullos app2sd esetén sem kerülnek át az sd kártyára , azok a telefon másik helyén laknak. Értelemszerűen ha frissítés települ egy gyári progira akkor az ugyanoda kerül ahová az eredeti , viszont az applikáció által használt adatok (/data/data) full app2sd esetén átkerülnek az sd-re .
-
darál0w
Jómunkásember
válasz neorow1 #7768 üzenetére
ahha
a telo használatiját ellopták multhéten a kocsimbol , amikor feltörték...szal van még 1-2 fekete lyuk néha ...
kössz#7769) LouiS22 nem az volt a gáz...magával a markettel volt gáz...és azt az infot kaptuk több helyről, h várjunk. és vártunk. és jo lett. mára. ugy néz ki
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
joestone
addikt
Korábban többször is leírtam , hogy azért került bele az 1clickes app2sd -be a full , mert a három betüs navi azt a könyvtárat is használja és megeszik 25-30M helyet.
Kicsit túlkombináljátok az app2sd-t .
Összefoglalva :
az 1 menüpont esetén az újonnan települő programok az sd-re kerülnek , illetve a dalvik virtuális gép cache-e is.
A 2 menüpont esetében a 1 menüpont könyvtárai és a cache könytár is átkerül (marketről letöltött cuccok ideiglenes helye stb.)
A 3 menüpont esetében az 1 menüpont és az appdata könytár is átkerül (ide települ a 3 betüs navi egy része.)
A 4 menüpont pedig az összes könyvtárat átrakja.A telefonon pedig biztonsági okokból maradnak a fájlok , ha az sd hibás vagy sérült akkor is el tudjon indulni a telefon ez különösen igaz a dataapp könyvtárra .
Célszerú az app2sd-t megcsinálni rögtön flash után így megmarad szabadon a kb 110M .
Tegnap írtam , hogy nem szükséges a memkártyát ki be rakosgatni a törléshez , ki lehet kapcsolni az app2sd-t az 5 menüpontot használva.
Természetesen ahogyan eredetileg is írtam az 1 klikkes app2sd a 2.1 oprendszerhez készült. Az 1.6 esetében teljesen más a particiók felépítése ott csak a régi gscriptes mód működik.
Javasolnám , hogy 2.1 esetében az 1klikkes app2sd-t használjátok (7427 hsz) ez kiváltja az 1 klikkes rootot is.Ezt lehetne az 1 hszben is módosítani. -
tutis
őstag
válasz LouiS22 #7746 üzenetére
a jó hogy mondod-ot jó értelemben írtam, rosszul, hangsúlyozol.. Már nem tudtam elképzelni miért nem megy át a memkarira..
1,5 óra app2sd-zés után rájöttem hogy nincs szükségem arra hogy a programok a memkarin legyenek, elég nekem a teló memóriája..[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
norbi93
senior tag
tényleg most ezzel a market-tel milesz? mert nekem nem működik még mindig:S
-
neorow1
aktív tag
válasz darál0w #7753 üzenetére
Használom/tam a Winampot is, de a PowerAMP-hoz képest a Winamp egy fapados gyári lejátszó , nekem fontos a könyvtáras rendezés is, nem igazán jön be az ID3 tag alapján, meg beolvas rendszerhangokat is.. Ha lesz benne EQ, meg mappás rendszerezés, akkor visszatérhetünk rá, addig felejtős..
Latza: igen, elalvásnál én is sajnálom a Sennheisert, de egyszerűen nem tudom elviselni a gyári cincogót . Van egy Sony E HPM-75 fülesem, még a K800 örökségből, ahhoz kéne egy hosszabító aztán az jó lenne alvós fülesnek
-
-
Latza
aktív tag
válasz neorow1 #7750 üzenetére
Alapesetben tényleg elég tré a cucc (ráadásul bármilyen kis mozgásra kiesik a fülemből), de ha fektemben éppen azt érem el a polcon és kicsit megbolondítom az equalizerrel akkor elmegy. Egyébként az mp3 lejátszóm fülesét én is jobban szeretem használni hozzá.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
-
Latza
aktív tag
Én az eddigiekből (7000+ hozzászólás) azt szűrtem le, hogy az app2sd után az sd-re is települnek a progik. A hárombetűs navi pont kivétel, mert az valamiért a belső memre telepszik. Más viszont nem. Meg hát nem lenne túl logikus, hogy pl. a cache könyvtárak is felkerülnek az sd-re ha úgy van beállítva a folyamat, hiszen azokat állandóan használja a készülék...
Vagy tévednék? Majd a magyar rom után én is megcsinálom aztán kiderül.Szerintem is jó kis cucc a PowerAMP, pláne, hogy equalizer is van benne. Így még a gyári fülessel is hallgatható lesz a zene.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Szeretnék ajánlani egy lejátszót a zenemániásoknak, a neve: PowerAMP
Főbb jellemzői:
saját kodek használat
equalizer/tone (bass,treble) beállítás
előre definiált hangszínek (presets)
mappa vagy id3 tag alapján rendezés
rohadt jó hangminőség
widget
szinte az összes zenei formátum támogatása (lossless is)
még beta állapotú, ezért ingyenes ha kész lesz fizetős lesz.[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz darál0w #7740 üzenetére
én először azért gondoltam hogy nem a telóra telepíti mert az új kari bentlétekor fentettem a root explorert, és amikor visszatettem a régi karit akko nem volt rajta a telón a progi. De amikor az igot feltettem láttam hogy lecsökkent a teló memóriája, ebből gondoltam hogy tévedtem..
-
darál0w
Jómunkásember
azt hol tudom megnézni a telon, h mi hova van telepítve ( telo vagy SD )
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
tutis
őstag
közben lepróbáltam, az app2sd után az újonnan telepített progit a memkarira teszi fel nem a telóra..fura mert mintha nem ezt az infót mondták volna páran.. vagy én néztem be?
Mégse, én néztem be, az igo-t feltolta a belső memre..
[ Szerkesztve ]
-
perecc94
tag
válasz SektorFlop #7724 üzenetére
én ezt használom, nekem bevált K-9Mail
„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
-
tutis
őstag
Na ez felettébb érdekes:
4 gigás class 6-os memkari: write 1,07MB/s Read 1,92MB/s
tegnap mértem a gyári 2 gigás memkari read és wrire is 1,8 MB/s körül volt..
Egy class 6-os kari szarabb lenne a gyárinál?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Inarus
addikt
szabják meg! csak nem jött ma frissítés...
-
Blokkolnam0
aktív tag
valaki próbálta már a Fennec/firefox-ot felrakni? nekem felment, de indításnál pár mp -es sötét képernyő után visszadob a menübe...
hmm...azért elég limitált még ez az Android tök menő lenne ha Firefox-al tudnám használni a plugin-eket, mint pl. ZOTERO, stb...
Csak az lesz az igazi szép jövő, amikor bekapcsolás után a mobilon szépen megjelenik egy Ubuntu logó
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
tutis
őstag
el se kezdtem de már elakadtam. 1.6-ot rootolnám meg app2sd is menne, kipróbálnám a 2.1 előtt mire is számíthatok. De már az universal androot se települ fel, csomag hibát ír telepítéskor.. Legelső lépésnél így elakadtam..
-
norbi93
senior tag
-
SektorFlop
aktív tag
nem tud valaki egy jó email progit
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
bobace
addikt
válasz kingpython #7713 üzenetére
Minek nekünk hivatalos frissítés mikor van egy saját rom főzőnk
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
radamsky
senior tag
oktober vége van én is meg is kaptam a 2.1-et. Igaz görög a lelkem, de az enyim
Mondjuk azt mondtam pöccre ment, de nemrég derült ki hogy minden müködik rajta, csak éppen se hivás se fogadás nem válaszol
nem sok hiányzott hogy a falon végezze, de hazaértem most és nyomtam neki egy resetett és leformáztam a mmokártyát (szerencsére kimentettem gépre)
Ami vicces volt hogy helyreállitani se tudtam menübe
ki be kapcsolás nem volt nyerő -
jooker82
nagyúr
Ha hallottál már az optimus versenyról,akkor olvashattad,h a nyertes telefon már azzal jön...az lg blogban mindent megtalálsz róla..
Ilyen tokot vegyetek az optimushoz...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nem hívta vagy írt valaki az LG-nek? Hogy hol van az Októberi frissítésünk? Csak mert Október vége van……ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
vallas
őstag
nem tudjátok t-nél mikorra várható?
mert egyszer itt a ph-n linkelt valaki egy hamarosan érkezik oldalt, de azóta nem találom meg.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
norbi93
senior tag
na most nem értem akkorXD szóval ha joestone megcsinálja nekünk a black romot minden nyalánksággal, akkor a recovery az nem fog belekerülni?
-
norbesz74
aktív tag
íMért van az hogy, ha kiakkarom venni a kartyat memot, akkor hiába hivatalosan a settingben kérem kikapcsolását azt utána berakom hiba üzeneket dobot fel net elment rajta. ext 2 formáztam semmi változas. Most HR nyomtam.
-
tutis
őstag
mondjuk ez nekem is fura, lényegében azt az app2sd-t eléggé félmegoldásnak látom ha így működik hogy utána törölgetni kell dolgokat meg mindig futtatni, illetve a telón lévő progikat csak akkor látom ha kiszedem a memkarit...lényegében ha jól gondolom az app2sd egy olyan progi ami a programok futásakor a memkarit teszi elsődlegessé a belső memóriával szemben, és mivel ott is megtalálható a progi így nem belső memből futtat. Mondjuk az nekem a fura hogyha pl leszedem memkariról a progit de ottvan belsőben akkor nem látom a progit míg ki nem szedem a memkarit, itt érzem a legnagyobb hiányosságot,, mivel lehet olyan hogy leszedtem egy progit, de mégis kell. Újratenni nem tudom mert ugye ott van a telón, de használni sem tudom mert a memkari bentléte miatt nem látom, csak akkor ha újra memkarira teszem app2sd-vel? Bár lehet rosszul gondolkodok, mivel még nem láttam élőben a progi működését..
-
Latza
aktív tag
válasz darál0w #7696 üzenetére
Izé... Nem pont az az app2sd lényege, hogy onnantól kezdve csak az sd-re mennek a progik? Arról nem volt soha szó, hogy rendszeresen kellene app2sd-zni, hogy az újabb és újabb appok mindig átkerüljenek a belső memóriából az sd karira...
Valaki azért felvilágosíthatna, hogy a menüs app2sd-nél melyik menüpont pontosan mire jó. Az oké, hogy a fullos nagyon lelassítja a telót, de például a többi mennyire ront a normális használhatóságon?
-
tutis
őstag
válasz radamsky #7703 üzenetére
Én is kezdek megzakkani a sokféle app2sd meg hasonló dolgoktól
Nekem az lenne a tudorokhoz még a kérdésem hogyha nagyon sok programot pakolok fel sd-re az valamilyen szintem befolyásolja a teló gyorsaságát, vagy egyáltalán nem, mivel nem futtatom a progikat..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
radamsky
senior tag
válasz morneo.it #7701 üzenetére
ezzel most belezavartál a susnyákosba
a memkari elő van készitve , a fat is szépen meg van oldva meg a EXT2 is
most akkor ezzel az ujjal most kell játszanom?? mielőtt telepitek?? csak mert kezdem belakni a Fat részét az sd kártyának
aztán kezdem a telepitéstAz első hozzászolást majd frissiteni kell mert a fene se tudja melyik a legujabb verzio
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz radamsky #7694 üzenetére
A legújabb menüs app2sd kell neked... elindítod, majd az első lehetőséget választodd az app2sd lehetőségek közül... ha megvan, akkor restartolod a telót a .bat menüs progiból, s kész
DE előtte a memkarid formázd, particionáld így:
|----FAT32(sok hely)----|---EXT2(progiknak)---|tehát az a végén legyen... mind a kettő Primary
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat