Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
Látom még mindig van itt élet Az enyém második telefon módjára az asztalon pihen, így laza 8 napot sikerült neki túlélnie a 2 éves akkumlátorral
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #47036 üzenetére
Xperia P
Gondoltam OT-995-öt is, de elég benézni a topikjába és egyből elmegy az ember kedve tőle. Pár hetesen kopó keret, össze-vissza világító háttérvilágítás (valamelyik csatinál konkrét zseblámpa, V alakú bevilágítás a kijelzőre a gomboktól)
Ugyan ez más árkategória, de ez nekem megint minimum 2 évig meglesz így a jövőre is gondoltam és nem bántam meg. Annyira smooth benne minden, semmire nem kell várni, még kínzással sem tudtam megakasztani. Kijelző gyönyörű, kamera is nagyon ottvan, az összerakásról meg nem is beszélve, mintha egybe született volna az egész és ráadásul fém.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #47034 üzenetére
Jaja, nem mindegy, hogy 30 vagy 530
-
neorow1
aktív tag
Na nekem megjött az új gép, ezzel a képpel búcsúzok:
-
neorow1
aktív tag
Ma 4 órányi készenlét után úgy döntött, hogy neki lemerült az akksija, pont egy bejövő hívás közben, úgyhogy megadta magának a kegyelemdöfést ezzel, jövő héten rendelek egy Xperia P-t.
-
neorow1
aktív tag
válasz darál0w #46780 üzenetére
Úgy volt, hogy én is azt veszek, de aztán rájöttem, hogy minek, munka mellett úgyis csak telefonálni kell, utazás közben nem telózok, mivel kocsival járok, így úgy döntöttem, hogy marad a kis Optimus . Telefonálni, navigálni, e-mailt nézni tökéletesen elég, a többire meg ott a laptop. De azért sok szerencsét vele, jó választás.
-
neorow1
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46497 üzenetére
A stílusa az iPhone copy egy kis WP7-el keverve Csak angol van benne, eddig nincs hibája, néha röccen de egyáltalán nem feltünő. Ja, valamilyen oknál fogva elkezdte feltelepítgetni az összes programot amit leszedtem a marketből ezalatt a majd 2 év alatt
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46492 üzenetére
Próbálj wipeolni mindent. Érdekes ezzel a recoveryvel nekem is bootloopba kerül az ICS. Ha nem jutsz dűlőre vele próbálj egy régebbi recoveryt szerintem.
-
neorow1
aktív tag
válasz Csori96 #46482 üzenetére
Na örülök, sok sikert a további moddoláshoz!
Más: hiába csinálok akármit (system part 180 MB, minden wipe, akksi ki-be), nem tudom elindítani a miroslav féle ICS-t. Mindig megáll a bootképernyőnél. Valaki ötlet? Már átolvastam az egészet de senkinek nincs ilyen problémája.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Van olyan főzött rom amiben elérhető a hardveres divx gyorsítás? úgy tudom a gyári 2.1 tudja ezt.
Szerk: tud valaki recoveryből telepíthető gyári 2.1-et? úgy nosztalgiáznék egyet
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz lazlo16 #46333 üzenetére
Az átlag usereken kívül senki nem használ gyári szoftot, szal lesz*rom a supportot, a felső kategóriára meg nem szánok annyi pénzt. Nekem egy olyan teló kéne ami mondjuk 1 GHz 3.2" kijelző akár HVGA is lehetne, ide még belefér, 512 MB RAM, meg mondjuk egy 5 MP AF kamera egy olyan designban ami annyira legalább annyira eltér a szappantartó formától mint a GT540 45-50-et simán szánnék rá.
-
neorow1
aktív tag
válasz buktagt540 #46325 üzenetére
Úristen azt még nem is néztem. Pedig nagyon szeretem a GT540-et, gondolkoztam, hogy a következő is LG lesz, de így felejtős. Ha már másik telót veszek, az legyen előrelépés és ez az L szériában nem kivitelezhető abból a pénzből amit rászánok
-
neorow1
aktív tag
L3 tesztet olvastátok? kicsit fail telefon lett 320x240 3,2"-on, vicc.
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46112 üzenetére
Most szabin vagyok, de holnapután meló és nekem munkaeszköz a teló, nem lenne jó, ha nem tudnának elérni. Meg pl, a netbankomba se tudok belépni sms nélkül.
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46110 üzenetére
Nekem is az van/volt
-
neorow1
aktív tag
válasz buktagt540 #46105 üzenetére
Volt kamera preview ebben a verzióban is.
@SektorFlop: Nem tudom nem néztem a facebookot, mostmár hanyagolom inkább
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46093 üzenetére
Nekem jó volt eddig minden, kivéve a 2G-t azt nem engedte bepipálni. HR nem segített, megy vissza a backup, de szerintem elég jó kis rom lesz ez!
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46091 üzenetére
Most konfigolom HR után, lehet nem tetszett neki hogy össze vissza állítgattam mindent.. Szólok ha működik ez a megoldás.
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46083 üzenetére
Az komoly. milyen kedves a fordító
@wwenigma Most felmentem az oldalára és ott van egy oldal 4 féle SE telónak is.. szánalmas
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz buktagt540 #46081 üzenetére
Még nem vettem észre. Beépített kör alakú akksikijelzés, statusbar közepére lehet tenni az órát.. ilyen apró figyelmességek is vannak benne..
@SektorFlop: Nekem tök stabil 806 Mhzen, mondjuk ez elég szerencsés példány mert 2.3 alatt 915 Mhzen is ment, de ott 2-3x lefagyott naponta.
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46078 üzenetére
Ez valami fejlesztői védjegy lehet mert a beállítások menüben is ott van. A Zengri Bördsz Spész is remekül működik
Szerk: Úristen, mennyi beállítás, még a szolgáltatói feliratot is le lehet cserélni
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46075 üzenetére
Nálam is meglepően gyors, bár a rózsaszín egyszarvú a bootképernyőn egy kicsit erős
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46072 üzenetére
Hát az a rom halva született szvsz. Sose bírtam ezt a Mike gyereket, de ahhoz képest, hogy pénzt is "kér" a romjáért, elég lassan halad vele.
-
neorow1
aktív tag
SDSL-en másnak is kilép az Angry Birds Space miután elindul?
-
neorow1
aktív tag
Elég jó kis leárazások vannak Google Playen, érdemes meglesni.
-
neorow1
aktív tag
Úgy döntöttem, lecserélem a házat a telón, első utam az eBayre vezetett, de nem jártam sikerrel. Egy találat volt, 30 dollárért egy használt.. Van valakinek ötlete, hogy hol tudnék ÚJ házat venni rá? A szürkét nézegettem, most az tetszik, jó lenne ha olyat tudnék szerezni.
-
neorow1
aktív tag
válasz lazlo16 #44645 üzenetére
Ez jó vicc húgomnak 858-a van és egy kalap hulladék az LG-hez képest.
2,8" vs 3"
240x320 vs 320x480
2mp fixfókusz vs 3mp autófókusz
MSM7225 vs MSM7227annyi az "előnye" hogy kapacitív, de mivel nem mindig érzékeli a nyomást vagy csak késve és ezáltal 2x nyomod meg, na az külön öröm Romot nem akar rajta cserélni, így ezek a gyári romra vonatkoznak. A kijelzőn pedig meg tudod számolni a pixeleket Youtube HQ mód diavetítés
-
neorow1
aktív tag
válasz viperabácsi #44624 üzenetére
Hát igen, sajnos nem magyar. Régen pedig még a marketen is fent volt LG Home néven, de most csak olyan van amivel hűtőket nézegethetsz.. Talán valaki ki tudja neked bányászni, úgy hogy működjön, én csak ennyit találtam.
-
neorow1
aktív tag
válasz viperabácsi #44601 üzenetére
-
neorow1
aktív tag
válasz wwenigma #44605 üzenetére
Lenne egy kérdésem:
1 hétig használtam az ICS-t de sajnos nagyon rányomja a bélyegét az élményre a gyors akkumerülés. Viszont a tárcsázó és a hívás közbeni képernyő nagyon tetszik benne. Szerinted ki lehetne nyerni a tárcsázó apkját és bele lehetne tenni egy 2.3.7-es romba?
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Nem értem minek próbálgassak olyan romokat ami semmiféle körülmények között nem alkalmas napi használatra, nem vagyok mazohista. Ha még olyan alapvető dolgok sem mennek mint a wifi vagy a gps, mégis miért várod el, hogy az egyébként is csak a MIUI féle rádió appal működő rádiót beletegyék? Ezek közül egyébként is már egy csomó halott project. Másrészt ott van a Spirit FM a marketen és lőn rádió.. Ha megvannak a szoftveres alapok a romban.
Na peace.
Ja és a linked kommentjeinél nézd meg a 2-es számút és hogy mikor írtam Már szemezgettem
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Megvolt az első nap az ICS-el.
Ami pozitív:
-nem kell várnia a hívó félnek 3-4 csengést mire a telefon is jelzi hanem azonnal csörög
-lehet placebo, de mintha jobb lenne a hangminőségnegatív:
4 bejövő hivás 2 kimenő, a nagy szakadék a wifi bekapcsolása ebédszünetben, akkor tettem fel ezt a better sleep appot, a hatás nem maradt el, rosszabb lett
-opera mini force closeszerk: ja és a gyári böngészőben nincsen szöveg, csak kép az oldalakon
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Feltettem az ICS-t. Fél órán belül 2x fagyott le, de ezt betudtam annak, hogy a lelkében turkáltam
Ami nem tetszik:
- wifi állapotjelzője nem mutatja a jelerősséget csak a fel/le nyilakat adatforgalom függvényében.
- Nem mutat sem akkufeszt, sem hőmérsékletet.
- A sebesség ugyan használható, de még nem az igazi, valószínűleg egy másik launcher ezt orvosolná, de még ismerkedem ezzel.Ami tetszik:
- minden más, nagyon high-tech feelingje van. -
neorow1
aktív tag
Szeretném én is feldobni az ICS-t, de olvastam olyat, hogy újra kell particionálni az belső memóriát.. Tudnátok linkelni valamit, hogy hogyan álljak neki? Most 2.3.7 Oxygen van fent, de én is szinte már unom mer semmi baj nincs vele
-
neorow1
aktív tag
válasz hackeeeee #44392 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy ez a SOPA az új törvények miatt elérheti a célját és bezárathat több oldalt, de az XDA és a többi oldal azzal tiltakoznak, hogy lekapcsolják magukat 18-án, reggel 8-tól este 8-ig. Aztán amiben nem vagyok biztos, hogy a lekapcsolás ideje alatt lesz egy lista amire ha feliratkozol vállalod, hogy elmondod a véleményed (telefonon, emailben) a képviselődnek/szenátorodnak/ stb. az egészről. Ha megvan az 50000 feliratkozó, akkor idő előtt visszakapcsolják. Ha nem lesz meg akkor este 8-kor.
-
neorow1
aktív tag
válasz buktagt540 #44094 üzenetére
jó nekem mindegy, de xda-n is írnak érdekes dolgokat a topicjában. De ha neked jó akkor használd egészséggel
-
neorow1
aktív tag
válasz buktagt540 #44087 üzenetére
az SDSL mondjon le! egy hétig foglaltat jelzett a telóm mindenkinek aki hívni akart..
-
neorow1
aktív tag
válasz He-Nike #44075 üzenetére
Ha stabilt szeretnél én ajánlom mur4ik ASIS romját, gyakorlatilag minden működik benne, de nem egy sebességbajnok, bár átlagfelhasználásra tök jó:
Én személy szerint most az Oxygen romot használom full gyári 2.3.7 nincs cyanogen mod benne, csak a CPU tuninghoz van külön menüpont ami nem gyári, még nem tapasztaltam hibát vele, kb 1 hónapja használom.
(A gyári wifi thetering és az USB fájl másolás nem működik benne, de ezeknek vannak alternatívái)[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz Stevee83 #44033 üzenetére
Ha vitamaxos vagy, menj be Hozzáférési pontok neveihez és írd be az APN-hez az internet szó elé, hogy vitamax, szóval így nézzen ki:
vitamax.internet.vodafone.net
Ha előfizus vagy akkor működnie kéne ezzel:
internet.vodafone.net
Én is ezzel szívtam 3 napot, mert Mur4ik romjában benne volt alapból, de az Oxygen-ben nem és nem tudtam mi a baja.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
sdsl v3: hiába hívnak, a hívónak egyet cseng, aztán foglalt jelzés. a telefon nem mutat semmit. asszem megy vissza muraik romja azzal semmi bajom nem volt.
ja és a home gombom megszünt működni.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Üdv!
van rá lehetőség, hogy pc nélkül recovery-t flasheljek? addig csesztettem a rom managert hogy már recovery helyett is a fastboot jött be házikóra is meg kam gombra is. mostanában nem jutok win7es géphez xp meg az istenért nem ismeri fel a telót fastboot módban vagy 20 féle drivert kipróbáltam. szal arra gondolok, hogy esetleg terminal emulatorból esetleg fel lehetne-e flashelni a recoveryt?
köszi
-
neorow1
aktív tag
válasz Heimdallr75 #28740 üzenetére
Nekem nem lényeg, ha kéne is, Google a barátom.
Most jön az a kérdés, hogy kell felrakni...
-
neorow1
aktív tag
válasz Heimdallr75 #28738 üzenetére
Link fail
(#28728) St3ven: Én nem recoveryzek, mindig fastbootból tolom fel, és minden adat megy a levesbe, ha romot frissítek, jobb szeretem ha friss a rendszer és mindig máshogy lakom be, nem lesz uncsi
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz Pubszon #28714 üzenetére
Cyanogen 2.3.3-at használok v2.0 M3 [link]. Gyakorlatilag a BT headseten kívül minden működik benne, 844 MHz-en stabilan működik. Akku probléma is megoldódott, lehet azt mondani, hogy hozza a 2.1 szintjét, egyedül a mobilnet zabálja még valamiért.
OFF: Haver X8-a ugyanezzel a procival 700 MHz fölött kifagy
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Akinek sikerült működésre bírni az NFS Shift-et a telóján, az dobjon már egy PÜ-t legyen szives.
-
neorow1
aktív tag
Lényeg az, hogy holnap tudok konkrétat mondani az akkuval kapcsolatban, bár én bízok benne, hogy kicsit jobb lesz, bár így is kibírta a 24 órát, zenével, wifivel, kis játékkal.
-
neorow1
aktív tag
2.3.3 v1.6:
4 óra alatt 5%-ot merült az akksi kis wifivel..
Nem rossz.
-
neorow1
aktív tag
válasz matrai93 #23856 üzenetére
fogadjátok már el, hogy ez nem egy 3210-es amit 2 hetente kellett tölteni. nekem már sikerült 4 óra alatt is 10%ra meríteni egy éjszakás töltés után. ez ilyen, így is 1500 mAh-s akksi van benne ami a felsô kategóriában is ritka, úgy tudom.
ja és a teljesen lemerítés is a 3210es korszakból van, a lithium-polymer akksiknak árt, ha teljesen lemerül.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
2.3 használók!
nálatok is van olyan probléma, hogy 5-6 youtube videó után a többit nem tölti be, vagy csak engem szivat? kiírja hogy loading video és képes egy óráig pörögni a kis karika. reboot után meg megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest