Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
most mondom magamnak hogy jo hogy a görög fenn van és nem vártam, bár ez se tökéletes
Készenlétből fekvőbe teszi magát és várni kell mig normálisan kihozza
illetve hivás közbe elsőtétül, mikor befejezem a hivást akkor ugye készenlét én se birizgálom, de ha birizgálni akarok ergo felélesztem akkor a hiváslista jön beezek már aproságok
más
irni kell az LG-nek hogy pl én 4 embert beszéltem le az LG-ről, mert lassu és nem jo a telcsi és a konkurenciát ajánlottam
ergo ha sokan irjuk ezt akkor csak észbe kapnak, már nem kell nekem a magyar de a munkamorált talán megoldják. A legegyszerübb ha nem a magyarnak ir az ember[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Helyes! Gyűljenek csak a találkát akarók. Ha nem hagyjuk ellaposodni a témát akkor szerintem lesz belőle valami. Én vagyok a várpalotai, és asszem a sörtalálkozó ötletgazdája is. Még kb 3 hét egy hónap és apuka leszek, ha minden igaz, na a születés utáni közvetlen időszakban nem merek találkozót vállalni 100%-ra, de azért majd megoldjuk valahogy. Vagy ha nélkülem jönne össze, aminek nem örülnék nagyon, akkor majd meséltek, és olyan lesz mint a Hungária zeneszámban "....ha nem voltál ott eljöhetsz majd a következőőőőre....."
-
Sebulba
csendes tag
Üdv mesterek!
Help!Nem értem a rootolást.Letöltöm a számítógépre(ez oks!)Kibomtom!(hová??.szgépre?vagy telefon sd-re?)
Ha csatlakoztatom a telefont usb-vel a géphez,akkor csak az sd-t látom,nem?De!
Kibontom sd-re,indítom root.bat file.Valami hamar lefut egy ablakban,de nem indul újra a teló.
Valaki mondja el szépen lassan,hogy mit tegyek.Köszi!
Mit hová mikor meddig?2.1 van rajta.(görög) -
Crob
tag
Aszongya az LG üf.szolg. hogy:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Az illetékes osztállyal való egyeztetést követően tájékoztatjuk,hogy a GT540 típusú mobilkészülék szoftverének 2.1-es frissítése hamarosan elérhetővé válik.
A szoftver jelenleg nem felel meg a szabványnak, ezért nem áll módunkban pontos megjelenési dátumot közölni Önnel. -
norbi93
senior tag
hát úgy tudom van egy győri tagunk, vagyok én pápai, veszprém környékén is tudok, akkor ezek szerint szeged, várpalota, pest, székesfehérvár.
méég mondjátok h ki hol lakik, és megpróbáljuk megkeresni az arany középutatamúgy a memóriaproblémához annyit, hogy énis launcherprot használok, és ha nem löttem ki a programokat, volt hogy a home screen 10-20 másodpercig nem reagált semmire, így meghogy használom a task killt, így mégcsak bese lassul sehol
[ Szerkesztve ]
-
-
norbi93
senior tag
nekem még SOHA semmilyen rommal nemvolt ilyen gyors mint most bármit nyitok meg azonnal behozza, minbtha egy teljesen üres rom lenne rajta így már szeretem
amúgy el kéne kezdeni ezt a sörtalálkozó dolgot! kéne valami várost, ami senkinek sincs olyan baromi messze, aztán összegyűlni ott
-
-
austenit
csendes tag
Valaki Fehérvár, serital fogysztás, 2.1 és egyebek felrakás segítés?!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan mint egy disznóval sárban birkózni... egy óra után rájössz, hogy élvezi.
-
norbi93
senior tag
Fancy widget az egyik megoldás, ha meg akarod a képernyőre beúszó felhőket is, mint WinMo-n, akkor először telepítsd fel a weather and toggle widgetet, és aztán a weather widget forecast addon-t.
aztán widgetetknél kiválasztod a weather and flip clockot, aztán megy islink:
weather widget:
http://www.4shared.com/file/OJU8dWs8/Weather__Toggle_Widget_v59.htm
beúszó felhők, időjárás előrejelzés:
http://www.4shared.com/file/tZQjWWng/Weather_Widget_Forecast_Addon_.htm[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
Nabazzeg:
"A mobilarenás GT540 elvileg pár héten belül az LG márkabolt polcaira került korlátozott példányszámban, szoftvere pedig a 2.1-es Android lesz, mely a mi készülékünkön "debütál"; egy-két nappal a megjelenése után persze a "sima" GT540-ek is megkapják majd a frissítést."
Október 29. - ei cikk...
Mostmár konkrétan a Mobilarena miatt csúszik a frissítés???
Mondom ezt azért, mert gondolom van egy ilyen megállapodásuk az LG-vel, miszerint az ő készülékükön lesz először 2.1
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
norbi93
senior tag
válasz Destr4ct #8771 üzenetére
mert ha bennevan a ram-ban, akkor az valószínüleg valami programhoz kapcsolódik, ami eszi a cpu-t szóval ha kilövöm a taskot, kisebb lesz a cpu-használat az én telóm kemény gyorsuláson ment át mióta kilövögetem a dolgokat az meg tény, hogy idegesítő, hogy végülis semmilyen widget sem él a home screenen most, de legalább hasíííítXD
ruzsababa: amúgy nem töröl semmilyen programot
[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
válasz norbi93 #8757 üzenetére
Mire jó 100 mega üres mem? Azért van a RAM, hogy használva legyen. Tömeges task leölés után úgyis elkezd a rendszer szépen visszapakolni. (Arról nem is beszélve, hogy a válogatás nélküli tömegmészárlás milyen hibákat okozhat a rendszerben)
Ilyen alapon és ennyi erővel lehetne csak 32-64 mega RAM is a gépben, hogy a gonosz android nehogy telepakoljon "feleslegesen" százmegákat.
What can change the nature of a man?
-
norbesz74
aktív tag
válasz ruzsabazsa #8764 üzenetére
Mert a minitol wizard edition 5.2 töltsd le és azzal formázd meg az egyik legelsőt fat32 ez legyen a nagyobb terület a másik ext2 be 300 400mb elég és mind kettő primary legyen.
-
tutis
őstag
Na a héten ki akar írni az LG-nek? Úgy látszik alszanak
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
norbi93
senior tag
válasz ruzsabazsa #8761 üzenetére
az 1.6 lassú az tény de pár hozzászólással ezelőtt írtam egy progiról, próbáld ki azt
-
macsika
csendes tag
én is így vagyok vele. este azzal húzott fel, hogy nem reagált semmire, hirtelen teljes fényerővel világított...aztán egyszercsak felfogta, hogy akartam vmit, és őrülten rezegni kezdett...jöhetne már a magyar
-
norbesz74
aktív tag
Mert nem rootoltad a tesod és a meoria kezelöbe ha bemész és kevés memót látsz akkor a jóslatod az userra kenődik.
-
norbi93
senior tag
válasz ruzsabazsa #8758 üzenetére
igen, csak azt rakná rá, mivel IMEI szám alapján azonosítja be a telód de nemhiszem hogy mostanában félned kéne attól hogy elkezd frissíteni
hát én csak a saját tapasztalataim alapján tudok beszélni erről a témáról. először sikerült felgyaláznom rá a 2.1-et, aztán másodszorra meg meghalt az xp frissítés közben. én a helyedben hanyagolnám azal, win7-tel egyértelműen biztonságosabb
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Ja és mennyiből lehetetlen feldobni xp-vel a rendszert?
-
ruzsabazsa
aktív tag
A pc suite csak a kidobott magyar 2.1-et rakná a telómra? Szerinte "Niuncs elérhető frissítés"
-
norbi93
senior tag
válasz joestone #8755 üzenetére
fúú ezmost jól bekevert szóval a jelenlegi állapotban a cis rom a leggyorsabb? arról vissza lehet állítani gyári romra? nem vágom a dolgot nagyon, de az deodexelt nem?
amúgy nekem a sima v20b baltin alapjáraton 30-50 meg szabad hely szokott lenni (kerek 200 app van fenn), aztán marketről leszedtem a quick system info pro-t, aztán nyomtam egy task kill-t, hirtelen 110 megszabad hely olyan gyors most a kicsike, mint még soha (egy hátrány, hogy a widgeteket is lelövi, szóval a digitális óra, meg akksijelző meg ilyenek ilyenkor leállnak, szóval váltottam analog órára, fent úgyis kiirja az időt ). a sokak által használt advanced task killer cucc azmeg csak az alkalmazások egy részét írja ki, szóval úgy nem tudtam sok helyet nyerni.
valaki írta a tapatalk nevű progit, hogy hogy lehet a mi fórumunkat olvasni vele. a progi leírása szerint világszerte 8000 fórumot tud nézni, és rákerestem a mienkre, és az sajna nincs benne. szóval nálam marad a dolphin-nal való forumozgatás
[ Szerkesztve ]
-
-
joestone
addikt
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #8746 üzenetére
Szerintem eredetileg azért nem ment az sms neked az 1.3b ben mert előtte app2sd-ve volt a telefon. Felkerült az 1.3b lefuttattad az app2sd -t . Mivel a dalvik-cache alapból átkerül az sd-re az ott lévő fájlok bezavartak . Nekem is sikerült mindenféle hibákat így előcsiholnom , aztán app2sd kikapcs , ext2 format és újra app2sd .Aztán már jó is lett.A cis out.kdz és a görög out.kdz elvileg nem különbözik ugyanaz a két mbn fájl van beintegrálva mindkettőbe. Mivel a recoveryből tolod fel a rendszert nincs jelentősége a dolognak.
-
pöttty
tag
Kicsit eljátszottam a telóval. Jelenleg a görög out.kdz van fent recoveryvel. Miután leírtottam a számomra haszontalan appokat 115Mb memóriám maradt.
Aztán nekiestem kicsit a framework-res.apk-nak és sikerült beraknom mindenféle bűvészkedés nélkül recoveryből adb shellen keresztűl. Az eredmény: -
joestone
addikt
válasz #99499520 #8746 üzenetére
persze nem gond. Egyébként nem tudom mi lehet a gond nálad , hogy az sms nem működik .
A kevesebb nyelv támogatása miatt lehet 119 MB . Az odexeléssel egyébbként megnövekszik az üres hely a v1.3 ban is.Látom már . Egy képet kell kicserélni az lge-res.apkbanattól szürke lesz a wifistb háttere.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #8739 üzenetére
Óra színe , szolgáltatói felirat fehér ez nem gond , az óra szinét te is meg tudod csinálni a /system/framework mappában a serviceswhite fájlt átnevezed services.jar ra. A szolgáltató felirat az egy kicsit macerássabb az az lge-res.apk fájlban lakik.
Van más difi is ? -
hackeeeee
Jómunkásember
Valami egyszerű, és jó PDF olvasót tudnátok mondani, ami fentvan market-en is?
Véleményem szubjektív...
-
gyraph
tag
válasz ruzsabazsa #8732 üzenetére
Már két verziót is próbáltam, de egyik sem müködött normálisan. Tudnál adni egy linket?
''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
ruzsabazsa
aktív tag
Reckless Racing-et próbáljátok ki!
-
molbali
tag
Tudom, hogy jelenleg sokkal nagyobb problémáink vannak. De ha véletlenül valaki használta már ezt a fórumot a telefonról a taptalk programmal akkor leírhatná, hogy hogyan kell beállítani a programot, hogy lássa ezt a topicot. Lehet, hogy nem leszek gép közelben, és nem akarnám elveszíteni a fonalat.
-
molbali
tag
válasz miselin #8717 üzenetére
Nekem is volt ilyen állapot a telefonommal amit írtál, hogy csak az android feliratig ment el, és ezt ismételgette. Aztán egyszer csak bejött, de akkor meg mindenféle hibaüzenetekkel halt a telefon állandóan.
Bár az én telefonom szerintem már az összes ismert problémát produkálta mielőtt meggyógyult.
-
Exelsior
senior tag
válasz molbali #8714 üzenetére
most komolyan srácok ez már felettébb nem értetendő. AZ első Modaco-s 2.1 romot minden recovery és fastboot nélkül fel lehetett rakni. itt meg sokkal bonyolultabb veszélyes műveletes romokkal kapcsolatban irkáltok. azért sem kezdtünk bele haverral mert féltünk a TÉGLÁTÓL!
Most ha kijön a végleges 2.1-es rom(magyar Vodafone) akkor fel lehet frissiteni simán mint az első 2.1-et vagy ugyanígy szívásos módon csak szakiknak szánva?! elég kiábrándító.
Valaki leirhatná már hogy is állunk,azért nem raktam fel eddig másik romot ez a fast boot meg a recovery miatt féltem hogy tégla lesz belöle s gari is ugrik.[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
miselin
tag
válasz #99499520 #8713 üzenetére
Tudsz küldeni egy cis/out linket?
Most ott tartok, hogy a módosított görög sem indul, az android feiratig jut el, végigmegy az animáció, elűnik a felirat, majd visszajön, ezt ismételgeti...
Próbáltam a hyperterminálos resetet, de nem akar a putty csatlakozniSamsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
molbali
tag
Húúúúúú!!! Már megint rom felrakosgatási problémák vannak?! Nekem is a Joe féle módosított fastboot, recovery romot rakta fel Beluu. Szóval nem lehet innentől gyári romom?
Csak vicceltem. Egyenlőre nem bánom, örülök, hogy műxik és nem falazóelem.
-
miselin
tag
válasz #99499520 #8707 üzenetére
Nekem a CIS/Out-ot leszámítva volt már fent minden, de egyik baltic sem megy fel rendesen (meg van a legelső, és a frissített ABALBK is), megáll a logónál. Mindig aksi,mem,sim nélkül flashelek én is. Most megint megpróbálom joe görög romját...
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #8707 üzenetére
Nem megy elakad az LG logonál.
Amit csináltam felraktam a recovery+fastboot engedélyezett CIS V20B_00 romot , ez működött szépen. Majd a 2.1 balti gyári , ez viszont megáll a boot során.
Most még megpróbálom hyperterminálból factory resetelni , hátha az segít.Aztán marad a moddolt görög. -
norbi93
senior tag
válasz #99499520 #8701 üzenetére
akkor most ahogy kivettem ebből, akkor abban az esetben ha az orosz rom járt a telón, akk vissza lehet hozni sima romra, ha csak a joerom, akkor szivás ha később valamiért visszakéne rakni. (de miért akarnánk visszarakni?)
össze kéne hasonlítani az orosz blackkal, hogy mi lehet a bökkenő...
deha 1.6-ra visszatéglázzuk, utánna elvileg rámegy a sima 2.1, mer a recovery mod ugrik nem? -
darál0w
Jómunkásember
így már meggondolando a dolog...bár ha a magyar jobb lesz ( szvsz kizárt ) , és abbol csinálsz ilyet, akkor probléma nem lehet...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest