- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktork800
csendes tag
válasz
Bigemperor #13975 üzenetére
Olyan 25-30 körül lehet az ára, állapottól függően. Bár ennyiért szerintem meg nem éri meg eladni. Jó kis teló ez még.
-
Gez02
tag
válasz
Bigemperor #13764 üzenetére
Szia, el tudnád küldeni nekem a linket, ahonnan letölthetem a ROM-ot amit használsz?
Fiamnak kellene holnap vmi stabil romot felraknom, mert a legújabb mokee folyamatosan vacakol sajnos. -
muchacoado
aktív tag
válasz
Bigemperor #13764 üzenetére
Igazából nekük is az volt fenn és nem volt vele baj, de elkezdett drasztikusan csökkenni az üzemidő, gondoltam ha már ebből gyári visszaállítás lesz akkor megnézünk valami más romot a változatosság kedvéért.
Mivel páromé a teló fontos a stabilitás (a hiszti elkerülése végett)ezért pár óra fórum olvasás után a Lolliról lemondtam.
-
sajo13
senior tag
válasz
Bigemperor #13749 üzenetére
Hivatalosan (LG-től) biztos nem fog kapni semmilyen újabb verziót.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Bigemperor #13749 üzenetére
A lepényhal megy elől...
-
Tutu7030
veterán
válasz
Bigemperor #13746 üzenetére
Az aláírásomban lévőt használom.
-
Elefanti
csendes tag
válasz
Bigemperor #12718 üzenetére
Szóval akkor jobban járok, ha hagyom a 4.1.2-es operációs rendszert, és nem frissítek? Amúgy a 4.4.2-ben van Knock On?
-
motofi
aktív tag
válasz
Bigemperor #12512 üzenetére
Na ez nagyon jó! Volt valahol egy oldal ahol meglehetett nézni, az imei szám alapján milyen régiókódos a telefon,de már nem találom. Én is az OTA frissítésre várok.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Bigemperor #12512 üzenetére
De, ez az OTA frissítés!
-
törölt tag
válasz
Bigemperor #11877 üzenetére
Én már többször rendeltem tőlük, korrekt, megbízható üzlet, nekem ez a tapasztalatom velük, de mivel egyetlen telefonomnak sem volt még semmi baja, ezért garancia ügyben nem tudok nyilatkozni.
A lényeg az, hogy lehetőleg EU-s legyen a készülék, és ki kell kötni, hogy bontatlan! -
Tutu7030
veterán
válasz
Bigemperor #11877 üzenetére
Minden benne volt, és minden fóliás volt(telefon/töltő/füles).
-
kenwood3
addikt
válasz
Bigemperor #11855 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy G-t vagy n4-et veszel. Nekem n4, az asszonynak G van, igy van osszehasonlitasi tapasztalatom. Egyikkel se fogsz rosszul jarni.
Annyi hsz-t jelzett az oldal, hogy azt hittem, hogy megjott a kitkat vegre
-
Tutu7030
veterán
válasz
Bigemperor #11874 üzenetére
"Sajnos" nem tudok segíteni, nekem nincs semmi bajom a készülékkel, így gariztatnom sem kellett. (a gyári töltő megadta magát, de vettem helyette egy 2A-es samsung töltőt, és azt használom)
A rendelés/vásárlás gyorsan ment, futár hozta, mondta, hogy bontsam ki ott előtte a csomagot, hogy tényleg az van e benne, amit rendeltem, ha már egyszer ennyit fizettem érte. (kérés nélkül is bontottam volna) -
Tutu7030
veterán
válasz
Bigemperor #11872 üzenetére
Én tőlük vettem júniusban, csak akkor még "kicsit" drágább volt.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Bigemperor #11865 üzenetére
Én nem bíznék meg bennük, nem mellesleg a firstphone megbízhatóbb is, és majdnem egy 10-essel olcsóbb.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Bigemperor #11859 üzenetére
Nem ajánlott bolt, feketén / szürkén importált készülékekkel foglalkozik, még rendes ügyfészolgálatuk sincs, csak egy isten háta mögötti panellakás van megadva. A garancia semmit nem ér náluk, ha azzal keresnéd őket nem is léteznek, ha meg netán mégis fogadnak téged, akkor gondatlanságból bekövetkezett károsodás, nem az ő dolguk.
Optimus G-t jelenleg M.o-on csak a firstphonenál, és esetleg az ujgsmnél lehet kapni. De itt is megjegyzem, hogy az előbbi jóval megbízhatóbb.
-
tasakos
tag
válasz
Nem azt mondtam, hogy nem ajánlott, csak én nem ismerem, de sztem azzal se lenne gond!
-
kutyuska
aktív tag
válasz
És mit takar a +12 hó szoftvergarancia?
-
kutyuska
aktív tag
válasz
Bigemperor #11850 üzenetére
Igyekezz, mert a német webshopokban is felment az ára az elmúlt 10 napban 209 Euroról 250-re. És elég kevés helyen kapni.
Magyarországon árultak gyári garival megfizethető áron? -
tasakos
tag
válasz
Bigemperor #11855 üzenetére
Én nem itt vettem, de szerintem a linkelt boltok közül az első helyről nyugodtan veheted!
-
tasakos
tag
válasz
Bigemperor #11852 üzenetére
Én azt javaslom, hogy próbálj beszerezni egy G-t! A bolti garitól meg ne félj, egyébként is nagyon ritka a G-k meghibásodási aránya! A a G2 ről meg annyit, hogy nem ér meg +30k-t volt a kezembe mind nexus 5, és G2-is és érthetetlen, hogy ennyi pénzért milyen gagyi az anyaghasználatuk a sima G után. Szvsz nem bánnád meg a sima G-t!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Bigemperor #11852 üzenetére
Erre én csak annyit írnék, hogy mióta mobilom van, fogadkoztam, hogy sosem lesz lg telefonom. Erre megvettem a 2x-et. Akkor megfogadtam, hogy nem veszek több lg-t.
De a G annyira megtetszett, hogy még is megvettem.
Most ott tartok, hogy telefon csere esetén első körben az lg telefonok közt néznék szét, mert a G-vel bizonyított az lg, hogy tud jó készüléket is csinálni (ha akar).
-
csababarca
őstag
válasz
Bigemperor #11850 üzenetére
Várj a G2re,mondjárt jön a G3,talán lejjebb nyomja az amúgy sem magas árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest