- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fapuma77624
tag
szerintem előbb lesz a szolgáltatóknál mint gondolnánk.Márcsak a hypeból kiindulva is meglovagolja az LG.Most ez a plafon,most bedolgozhatják magukat a köztudatba.Pláne úgy h a nagy S4 egy kalap szar lett.Még mielött nekem ugranátok,tapasztalatból mondom,volt próbám vele de az istenért nem és nem.A parasztvakításokról nem is beszélve.Egyik sem müködik úgy mint ahogy kellene.Inkább idegesítő mint hasznos és az első próba után kapcsoltam is ki mert az ideg szétvágott miatta.És akkor még nem beszéltem a prémium érzésről amit a biliműanyag átad.Fantasztikus.Lehet írni h a FHD amoled ilyen+olyan super de vigyél ki a napsűtésbe egy G-t meg egy S4-et és meglátod a különbséget az IPS+ vs Amoled között.Én nem kardozom egyik mellett sem de ami szemmel fogható tény az bizonyíték.Akkor még nem mondtam azt a tényt h majdnem fele annyiba kerül
a jobb.Sok ismerősömnek volt S4 mert vártuk a csodát,megkaptuk és jó nagyot csalódtunk a híres fém kerettel együtt.7 S4 közül már csak 1 van.Erröl ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest