- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejvid8 #13292 üzenetére
Sziasztok. Bocsi, hogy csak úgy ide írok, hiszen nincs G1-em (mi így hivjuk
), vagyis G-m. De szeretem nézni/olvasni az engem érdeklő telefonok topicjait. Szeretnék magamnak mindenképp egy ilyet, na nem utódnak, csak tesztelni, romolgatni, nyomogatni.
A G2 cseréről:
Ha nem zavar, hogy kicsit nagyobb a kijelző, és kicsit jobban kell vigyázni rá (leesés ellen), akkor mindenképp javaslom a cserét. Sokkal gyorsabb (antutu 33.000-41.000 ig) aksija brutál (akár 4-7 óra kijelzőidő). Plusz sztem van még benne pár feature, ami a G-ben nincs.De látom, nálunk a G2 topicban is érdeklődtél, hát azt a válasz adták, amire gondoltam.
(#46438) Kurzuh:
"Én is onnan jöttem át, egyáltalán nem bántam meg. Tesomnak volt g2-je es mindig össze tudtam hasonlítani bizonyos dolgokban és végül váltottam én is, mert rettentően megéri! Szóval egyáltalán nem fogsz csalódni, hidd el."
Csináltam egy felmérést a G2 tulajok körében, ez a véleményük a telefonról (G2-ről, 237-en töltötték ki) Ha valak nem tudja megnyitni, dobjon egy privátot.
Remélem, ezzel az írásommal senkit nem bántottam meg.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Utód:
Én a G3-on vagy G4-en vagy One Plus One, esetleg Nexus 6-on gondolkozom. De a Knock On és az infra miatt, talán maradnom kell az LG-nél.Hobbi:
Viszont szeretnék, ha nem is újat, egy LG G-t, egy Optimus 4X-et, egy Nokia 6600-t, egy ZTE Skate-t, és egy Galaxy S3-at........................júj,nem is tudtam hogy ennyit akarok -
Balázs1986
őstag
Ne legyenek illúziók, az LG support-ja messze a leggyengébb a 3 felsorolt márka közül. Az új csúcsmodelleket is alig támogatja, nem hogy az alacsonyabb kategóriákat / régebbi csúcsmodelleket. Mind verziófrissítés, mind verzión belüli bugfix frissítésekre ez igaz. Talán most már kezdenek észhez térni, de nagy felelőtlenség lenne elkiabálni.
Az S3 eszmecseréhez: Az S3 nem, az S3 LTE viszont kapott KitKat-et. -
törölt tag
válasz
atish15 #12025 üzenetére
Mindegyik G ilyen, nincs rá gyógymód, meg kell szokni, mást nem tehetsz, engem is idegesít mióta megvan de ez van, az S3 után baromi szokatlan volt, hogy 3X mondtam el, hogy "igen, tessék, halló" mire végül visszaszóltak, mondjuk eddig 1 telefonomnál sem volt ez a bosszantó optimalizációs hiba
-
Balázs1986
őstag
válasz
sajo13 #12018 üzenetére
Na de az S3 óta volt egy S4, és egy S5. A G esetében csak G2 van, mint folytatás.
Nézhetnénk persze a G Pro-t is, de az nem igazán új flagship, inkább csak vérfrissítés, mint másik oldalon az S3 LTE pl., ami egyébként már megkapja a KitKat-et. Plusz, ott még akadnak további átalakított modellek (S3/S4/S5 mini, active, mittudoménmi), amikre figyelnek, még ha csökkentett mértékben is. A lényeg, hogy az LG-nek kevesebb modellre kell figyelnie, mint egy-egy konkurensnek, de ezt is elég nagy fennakadásokkal teszi. És akkor a főverzión belüli frissítések csekély számáról még nem is beszéltünk.
A G egy jó telefon, jó szoftverrel, ez kétségtelen, de ez messze nem általánosan bevált dolog LG-éknél, ezért is írtam azt a hsz-t, amiből kiindult a beszélgetés. -
sajo13
senior tag
válasz
Balázs1986 #12015 üzenetére
Samsung S3 csúcsmodell volt 2012-ben, mégse kap KitKat-et. Ez is 2012-es modell, igaz évvége...
Ja és az a kifogás a Samsung részéről, hogy a hardver nem megfelelő(4 magos proc, 1Gb RAM). Azóta kiadtak gyengébb hardverrel, 512Mb RAM-tal olcsóbb telefont, 4.4-gyel
-
kenwood3
addikt
válasz
Elefanti #11728 üzenetére
A G-t megveheted nyugodtan. Aszonynak G van, a sogornomnek S3. Sokkal jobb telo a G ! Asphalt 8 is megy rajta, szoktunk is egymas ellen jatszani a sogorommal multin
Optimalizalva is jol van a rendszer, meg a nexus4-em mellett sem kell szegyenkeznie, mert majdnem olyan smooth a rendszer, mint a nexusom. Raadasul anyaghasznalat teren is agyonveri a G az emlitett samsungokat.
-
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, és háom telefon közül nem tudok dönteni: Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S3, LG Optimus G.
Majdnem egy árban vannak.
Amikre használnám: játék, zenehallgatás, internetezés.
Ti melyiket ajánljátok?
Amúgy nektek milyen tapasztalataitok vannak az LG Optimus G-vel? Az Asphalt 8 a PlayStoreban kompatibilis vele? A 32 GB mennyit lehet felhasználni? És a RAM-ból normál esetben mennyi szabad?
A segítséget előre is köszönöm! -
kenwood3
addikt
válasz
Krisz79 #11502 üzenetére
Én nemrég vettem egyet a menyasszonyomnak. Azt kell mondjam nexus4 tulajként, hogy nagyon rendben van ez a teló
Majdnem olyan smooth mint az n4. Nem gondoltam, hogy bármire ezt fogom mondani az n4 után
Szóval szerintem nyugodtan vehetsz ilyen mobilt. Ebben az árban esetleg még s3-at kapnál, de azt én nem ajánlanám g vagy n4 helyett
-
Davebowman
senior tag
Nálam (CM10.2) se akar működi az NFC! Bekacsolom és egy kis méretű képet akarok átküldeni egy samu s3-ra, felismerik egymást, rábökök, eltűnik a háttérbe az enyémen, és azt írja ki, hogy nem támogatja a nagy mértű fájlokat! Na ez mitől van? Ja és valaki fizetett már NFC-vel bankkártyaként?
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #10760 üzenetére
Igazán Köszönöm a segítséget, valójában még csak gondolati szinten van a csere, éppen ezért minden pro és kontra jól jön
Magam is azt szeretem, ha gördülékeny valami, ha már csúcs készülékekről beszélünk.
Azt is olvastam valahol, hogy a telefonálási hangerő is hagy maga után kívánnivalót, persze mindenre nem ülök fel, csak érdekes.
Legjobb esetben is 70-ért tudnám háztól eladni a G-t, a G2(32Gb.) pedig legolcsóbban újan, mire hozzám kerül 110 lenne, ezért valóban meggondolandó, hogy kell-e nekem plusz 40-ért nagyobb kijelző, és jobb fotómasina, amit mellesleg alig használokgadna:
Nem a G névjegyzék megnyitása gondolkodik nálam, hanem anno a Samu S3 csinálta.
A G gyors mint Bruce Lee -
törölt tag
válasz
Ordowick #10749 üzenetére
Nekem a Samu S3-nál volt a gondolkodás, a G azonnal teszi a dolgát semmi késlekedés, ami zavaró számomra a G-nél, az a hívásfogadás késlekedés.
A eco mód nálam mindig ki van kapcsolva, engem nem érdekel, hogy kevesebbet fogyaszt vagy sem, egy ilyen gépet ne akarjunk visszafogni, hagy pörögjön az a proci, ha kikapcsolod, észlelni fogod a gyorsulást, persze nem azonnal, hiszen ahhoz olyan erőigényes dolgokat kell csinálnod, ami igényli a kraftot
Az enyémen 10h van, ezzel nagyon gyors, de egyébként is nagyon eltalálták a hardver kontra szoftver optimalizálást a G-nél.
Gyorsítani talán azzal lehet, hogy kilövöd a számodra felesleges alkalmazásokat, amik adott esetben a háttérben futnak, ilyen pl. a Google+, és minden olyan amit még csak meg sem nyitsz.
Én is a gyári böngészőt használom, egyik másik sem veri meg gyorsaságban. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10742 üzenetére
Természetesen lehet élni vele, csak anno a Samu S3-nál nem volt ilyen és kicsit furcsa volt, mondjuk az meg a névjegyzék, üzenetek, tárcsázó megnyitásakor gondolkodott, az teljesen kikészített, egy 4 magos procival szerelt csúcs kütyü ne gondolkodjon már ha megakarom nyitni a tárcsázót
Veled pityu más ügyben is szeretnék majd beszélni, ami a hifi technikát érinti.
-
válasz
Tsebacsi #10712 üzenetére
Ugyan tobbnyire elegedett vagyok a teloval, csak a kivancsisag vonz. A 4x utan zavart, hogy ez szelesebb de viszonylag megszoktam.. viszont ujabb +1mm szelesseg
Az akksija gobdolom jobb, ulletve a fenykepezogeppel nemvagyok megelegedve... ahoz kepest milyen jonak tuntettek fel, nem igazan erzem, tutinak. Formailag viszont az ediggi legjobb. Megnyujtott s2
A g2 a vekony keret miatt tetszik, de mar az s3-4 kerekites atvetele kevesbe hat meg. Bar az is egy negativum, hogy ennel csuszosabb telom sem volt meg.
-
w333
félisten
válasz
Balázs1986 #10386 üzenetére
Persze hogy van pro és kontra ... de még mindég azt érzem hogy inkább az LG felé billen a mérleg, ezt a támogatás / 4.3 frissítést inkább hagyjuk ... még mindég úgy akad mint az atom, ráadásul most már ott a Knox is emiatt a Root / főzött romok is felejtősek
Nem tartom kizártnak hogy Samuéknál arra megy ki a játék ezzel a Knox -al hogy a felhasználók csak a gyári romot használják, ergo majd kapni fog egy olyan frissítés amivel majd szépen belassítják a telefont, ezzel is arra ösztönözve a felhasználókat hogy vegyék meg a legújabb Samsung S zászlóshajót
Mindig is Nexus 4 -t szerettem volna vásárolni de mivel T -s vagyok és nem forgalmazták a telefon így egy nagyon jó akcióban kénytelen voltam megvenni az S3 LTE -t (akkor ez volt a legjobb választás) amit 1 hónap után már nagyon meg is bántam, így rögtön eladtam és megvettem a Nexus 4 -t
-
Balázs1986
őstag
S3 LTE és N4 közül én is a N4-et ajánlanám, ez egyértelmű, de nem telefont akar venni
Alternatívákat soroltam csak, és mindkettő játszik. A telefont ajánló topic-ban te is szoktál járni -én ott csak olvasok-, rendszeresen ott van az S3 LTE, és ajánlják / veszik is, szóval ilyen tekintetben jogosan került listára. Karcolódik, az biztos, elvégre tipikus Samu műanyag. Viszont a G is karcolódik, ha nincs védve elöl-hátul, mivel üveg (kristályos szerkezetű anyagok nyírják, pl. akár sima por). Sőt, mivel ez full üveg, a törés sokkal valószínűbb. A kopás itt is megvan, a krómnak kinéző fényes műanyag ha máshol nem is, de a sarkokon pillanatok alatt le tud kopni, még tokban is, a súrlódások hatására. Az, hogy minőségibb az összerakottság érzete, az a csavarozott háznak köszönhető, de ez is van aki előnynek veszi, van aki hátránynak. Az S3 LTE-nél ott a "házhoz megyünk a telefonért" garancia, meg már van rá 4.3, valszleg lesz 4.4, a szaggatás gondokat sw-ből biztos megoldják (megoldották) szoftverből, a hw nem indokolja a dolgot. Persze a 3 teló közül a G a legszebb, legigényesebb (bár ezek elvileg szubjektív tényezők), meg az LG-től szokatlan módon nagyon jó a szoftvere (még ha nem is lesz újabb verzió, az se baj) -a kameraszoftvert leszámítva. Az IPS / AMOLED is örök harc lesz, a vevő szeme mondja meg, neki melyik tetszik. Összességében tehát bőven van pro-kontra, azt már a user dönti el, ő ezek alapján mit választ. Csak arra akartam rávilágítani a listával, hogy nem a G az egyetlen telefon ebben az árban, amin elgondolkodik egy ember vásárlás előtt...drágábban adva pedig lehet, hogy gondolkodás nélkül a többi közül választana. Pl. te is N4-et választottál, pedig egy árban vannak / voltak akkor is
-
w333
félisten
válasz
Balázs1986 #10383 üzenetére
Nexus 4 előtt S3 LTE telefonom volt ... szerintem senkinek sem kell mondjam hogy hiába ott a 4 mag és 2GB/RAM az egész rendszer jó laggos és akadós, Amoled kijelző egyenesen botrányos és kicsit szőrösek az ikonok (pixelesek) az egyetlen dolog ami pozitívum az a kamera de kb. ennyi ...külső ház szintén botrányos, recseg ropog, lógnak a hangerő és bekpcs. gombok, ráadásul a zongoralakk fekete festék kb. 1 hónap után elkezd kopni, arról nem is beszélve hogy úgy karcolódik magától mint az állat, hozzátenném hogy nagyon vigyázok a telefonjaimra de kb. 1 hónap alatt úgy nézett ki a telefonom mint más telefonjaim kb. 2 év alatt, igaz nem sokáig bírtam vele kb. 2 és fél hónap után eladtam és megvettem a Nexus 4 -t, nem kell hogy mondjam de "ég és a föld" a különbség a két telefon között mind külsőre / belsőre
Én mindenképp az ajánlom a kollégának hogy inkább Optimus G / Nexus 4
(#10381) jooker82
Dolphin Browser ... és tessék itt a legfrissebb Flash Player
Dolphin beállításokban engedélyezni kell a flash lejátszót és működni fog -
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #10380 üzenetére
Lehet venni hasonlót, miért ne lehetne? Az új S3 LTE olyan árban van, mint az új G volt anno (90k). HW-ban minimálisan gyengébb, cserébe jobb a támogatás, és van magyar gari. Nexus 4 -nél ugyanez a helyzet, csak még sokkal olcsóbb, 75-80k az új ára. Használt áraikat tekintve megint csak az mondható el, hogy a G árában vannak (70k). És akkor még szét se néztem más gyártóknál.
De eleve nem sok olyan embert feltételezek, aki egy átlagos termékért képes annyit vagy többet fizetni használtan, mint amiért az első gazdája újonnan megvette. Nem az eladók nyomják le az árakat, hanem a józan ész és az alternatív lehetőségek.jooker82: Elvileg nem lehet, hivatalosan megszűnt az Android-ra a Flash támogatás. Ha találsz valami ezer évers flashplayer.apk-t valahol azzal talán megy (nem vagyok benne biztos, de egy próbát megér), viszont az meg nem fogja lejátszani az újabb flash player-t igénylő tartalmakat.
-
stemplar07
őstag
válasz
Balázs1986 #10263 üzenetére
:-) okay köszönöm.. eu-s Optimus G . készülék sztem svájci (Part Neros.. azt hiszem)
és ,D,-s fw- ról ,F,-re rakja éppen fel magát ..
a rootot ..gondoltam..
üdv és köszips. van valami lényegi hibajavítás a ,,D,, és az ,,F,, FW. között ? esetleg ha valaki tudja.. :-) érdekes hogy OTA-n (WIFIN) nem talált frissebb FW-t de PC suiton meg igen . ez anno a galaxy s3-n min1 volt.
-
stemplar07
őstag
Frissült az LG PC suite ! Illetve a frissítés után talált új Firmwaret ..F-es firmwaret .. szoftvert telepít ezen keresztül a G-re .
Elég lassan mászik le.. valakinek ? tapasztalata ????
illetve a kérdés az, hogy ha a frissítés megvan.. az újra rootolni kell ? (úgy emlékszem az s3-nál így volt azóta kimaradt egy év android:-) )hahóó van itt valaki G,, mágus ? :-)
-
SirAndrewG
csendes tag
Sziasztok!
Eladó sorba kerult a szeretett LG optimus G E975 32gb kartyafuggetlen telefonom
Mo-on lett vasarolva 2013.06.26-an.
A telefonon elol-hatul-oldalt folia talalható. Makulatlan allapot.
Adom hozza a kovetjezo kiegeszitoket is:
CASES for OPTIMUS G E975
CCF-140AGEUBK Tok 1db
CCH-180AGEUBK Tok 2db (Ebbol egy hasznalt)
Folia 2dbAr: 73000 ft
Az ajanlat csak 2013.12.11. Szerda 12.00-ig tart.A telefon Szegeden tekinthető meg.
Fotok:
[Kep 1]
[Kep 2]
[Kep 3]
[Kep 4]
[Kep 5]
[Kep 6]Ok.: G2-re valtottam
Telefonszám, email cimem publikus.
Keressetek, de ne zaklassatok!
Ui.: Tudom hogy nem ez nem az apro, de hatha gyorsabban gazdara lel.
Bocsi a fotokert. Kedvesem Samsung S3 mini-vel keszult
Udv.:
-
csababarca
őstag
válasz
Atti1112 #9938 üzenetére
Sima S3-t fogtam kezemben, meg a G-t,mivel ezt használom,mit ne mondjak,anyaghasználatban ég és föld a különbség, a G-javára.
Kijelző sokkal szebb, az egész telefonra eleve jobb ránézni.
Nekem lefagyni sosem fagyott még le, pedig nyomok prociigényes játékokat is rajta pl, S3 meg laggol rendesen,ha be van lakva. Ha már Samsung,akkor az S3 LTE változat, abban is 2 giga ram van,bár attól még ugyanolyan ronda.
GPS-re sincs panaszom,gyorsan talál pozíciót nekem, sosem hagyott cserben.Ebben az árkategóriában talán még a Huawei Ascend P6,ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, és szép is, nem gagyi hatású műanyag teló, bár ez 5-10ezerrel már drágábban van.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
csababarca #9936 üzenetére
Indoklás ? Vagy esetleg egy hajszálnyival jobb vas,mint a G ? Létezik ilyen ? Mármint ebben a fórumban ?
Miben nyomja le a G a Samu S3-at ? Engem főleg a gyorsaság,sok játék,ne fagyjon le,jó és pontos GPS,hangos csengőhang ,szép kijelző érdekel. -
Atti1112
aktív tag
Melyik legyen ? LG G-t,nem kapni sehol,akkor Samsung S3 i9300 vagy Nexus 4 ? Ha egyik,akkor miért,ha másik,akkor miért ? Vagy,ha van ötlet,akkor G helyett mit ? Köszi. A G-ről ,úgy nézki ,lemaradtam...Én a Samu felé hajlok,az most 80.500 Ft.
Ja : új legyen , ár = max. 85.000 Ft. -
koxminator
senior tag
válasz
bajnokpityu #9885 üzenetére
csináltál fucktory resetet előtte, vagy csak simán kdz-vel rátoltad a 10G-t a 10H-ra? Régen csináltam már ilyen visszaromolást, nem emlékszem rá, csak azt tudom, hogy a német 10F-nél kellett gyári gyalu, mert az betitkosított valamit.
Mert nekem muszáj már valamit csinálnom ezzel az időnkénti térerő eldobálós vacakkal.
Ja igen, infó: kollégámnak taiwani készüléke van, nekem svájci. Ami mindkét telefonban közös: a 10H-s magyar rom, és a voda simkártya. Ráadásul kollégám simkártyáját a napokban cserélte vadonatújra a voda, nekem még céleszközzel vágott van (és ez ugye az S3-ban tökéletesen működött 1 évig). Szóval most mindkettőnknek időnként eldobálja a hálózatot.
-
-
dogi01
aktív tag
válasz
realmadrid #9768 üzenetére
S3 lassabb és butább telefon, az Amoled szerintem szebb de a pentile mátrix miatt pixeles. Kamera jobb az s3 - ban. A 2GB RAM miatt egyértelmű hogy G! 2X-et ne említsd egy lapon a G-vel azért :-)
#tsimon995
CM - en van magyar nyelv. A hivatalos CM oldalról bármelyik jó, de mellé telepíteni kell a hozzá tartozó Gapps-et. Itt nem tudom mi a menet (nexuson csináltam régebben) de gondolom bootloadert nyitás és custom recovery.Bogarássz a YouTube-on videókat, és ha úgy érzed meg tudod csinálni akkor álj neki
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, segítség kellene, van itt olyan aki S3-ast cserélte erre ? Ez már nem fagyogat, vagy újraindul mint a 2X ? 1:1-ben(S3 / LG G) megéri a csere ? Köszi a tapasztalatokat
-
inkubator
aktív tag
-
heidrich
senior tag
válasz
lacka111 #9442 üzenetére
Volt régen S3-mam, hát kamera az bizony jobb sokkal mint a G-é, hardverben és kijelzőben mindenképp a G a nyerő. Persze utóbbi az szubijektív, valaki az AMOLED-et pártolja, igazából nekem volt S3 és S4-em is, szerettem a kijelzőt.
Ha szoftvesen nézed, akkor is ez a helyzet, kinek mi tetszik felület szempontjából, mondjuk az lecserélhető. S3-hoz ha jól tudom most jött ki a hivatalos 4.3, G kicsit le van maradva a 4.1.2-vel de igazából ezzel sincsen semmi bajom, baromi gyors és smooth.
Akkuidő szempontjából kb. szerintem egyszinten vannak, talán kicsit erősebb az S3.
Én a G-t venném a helyedben, így, hogy volt régen S3-mam.
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok. Nagy dilemába vagyok. Galaxy nexusról szeretnék váltani, a két kiszemelt telefon egy s3 lte és az LG g. Sajnos lg-t nem nagyon tudom kipróbálni a környéken, így a ti segítségeteket szeretném kérni. S3-hoz képest mivel járnék jobban/rosszabbul a G-vel?
-
Muki94
aktív tag
Elég sok HSZ gyűlt össze, néhányra reagálnék.
Ha a saját töltőjéről lassan tölt, igazából nincs miről beszélni, egyértelműen hibás a töltő. Arra nincs gari, venned kell egy másikat. Ajánlom a Belkineket, azok stabil, tüskementes 5V-ot állítanak elő, de egy 1A vagy feletti Samsung töltővel is jól járunk. Egyébként ezek az 1,3Amperes (nem is nagyon láttam más telefonnál ekkorát!) LG töltők mocskosul fütyülnek. Gondolom gagyi benne a kis tekercselés.
Nekem is volt térerő problémám... khm, sőt, a com.android.phone folyamatosan FC-zett.
Megoldás: SIM csere. Hozzátenném, hogy amivel először próbáltam ,az egy teljesen új, 3 napos sim volt. S3-ban még működött a G előtt.
V10H-t használok, kezdetektől fogva ezt használtam a gyáriak közül, soha nem dobta el a hálózatot, mindig elérhető vagyok. Telekomos SIM, SEA régiókód a telefon dobozán. Viszont ha manuálisan váltok 2G és 3/4G közt, eldobja a hálózatot.
Egyébként a 4G korrektül működik, akadásmentesen vált LTE, HSPA és UMTS és Edge között.A Snapdragon battery guru semmit nem ér, maximum a folyamatosan netért és elzabálandó ramért rinyáló appokat lehet vele kiszűrni, az akkuszint függő energiatakarékosság nem egy nagy was is das...
Eco módot lehet kapcsolgatni, kikapcsol 2 magot, kevésbé melegszik a cucc, de fogyasztásban nem igazán fog megmutatkozni, az appok nagy része nem is képes 2 magnál többet használni. Ezen felül a telefonban a kijelző a legnagyobb fogyasztó(persze ha beragad egy app, és 100% tekeri a procit, lezabálja az akkut, de nem ez az általános használati mód).
LGNPST-t egyszer használtam, mert faszán beragadt a telefon az LG logóhoz, sem fastbootba, sem recoverybe nem lépett be, csak download módba. Mondjuk meg kellene említenem, hogy nem volt rendszer a telefonon, előtte TWRP-vel formáztam a system partíciót.
+1: Ha hibátok, és nem tudjátok a miértjét, nyugodtan használjátok a gombkombinációs factory resetet, sok problémát megold.
Nem régóta van nálam a készülék, de visszacserélem a konkurens márkára, mert olyan gyengeségekbe, korlátoltságokba botlok a G-vel kapcsolatban, amit nem tudok elfogadni. Sajnos sok a kompromisszum, én pedig nem ezt vártam.
Ettől függetlenül néha be fogok nézni a topicba, hátha tudok segíteni, jó telefonozgatást mindenkinek, és sok türelmet a 4.4-hez -
Muki94
aktív tag
válasz
choco01 #9148 üzenetére
Ha tutira porbiztos helyen akarod felrakni, akkor fürdőszoba, tusolás után... ugye a vízpárában megragadnak a porszemek.
Fogsz bármilyen plasztik kártyát ( személyi, bankkártya, stb..),az belerakod egy darab rongyba, ezzel lehet majd a buborékokat jó erősen kitaszigálni a fólia alól.
Felhúzod a felrakandó fólia 1-es számozású réteget, az védte a ragadó felületet.
hosszában megfogod, és a telefon valamelyik rövidebb oldalán elkezded rárakni... szépen engeded rá a fóliát, ahol bubi keletkezik, azt szépen kitolod a bankkártyáddal. Próbáld féloldalasan rárakni, úgy könnyebb lesz tologatni a buborékokat. Ha hibázol, felhúzol kicsit a fólián, és visszaengeded. Nem sérül, semmmi baja nem lesz.
Ha felkerült az egész, szépen kijátszod a maradék levegőt alóla, majd a megmaradt utolsó, lehúzandó réteget is lehúzod (2-es számozású cetli). Megtörlöd a frissen felrakott védőfóliát jó alaposan, és kész is vagy.
Az imént raktam fel én is egy fóliát, fáradtan, félhomályban, poros szobában. A végeredmény ettől függetlenül hibátlan, nem is látszódik.izoli76:
Mindenféle rosszindulat nélkül, mivel én is G tulaj vagyok, és igen sok telefon megfordult már a kezeim között... Nézz szét még egyszer a piacon.
S3 LTE lesz az a készülék, ami maradéktalanul helyt tud állni. Tudom, szappantartó, meg műanyag...
DE: -lesz 4.3 vagy 4.4 frissítés
- kamerája nagyon korrekt képeket lő, sajnos az N4 és a G is harmatos.
- a tárhely 16/32Gb, viszont bővíthető
- A benne található Wolfson audio chip szintén mosolyt csal az arcodra ( pozitív értelemben)
-prémium garancia
- Mivel az LTE verzióban 2Gb ram van, már nincsenek olyan reccenések, ami a simában volt, mert nem fogy el a memória...Ellenben mindkét LG is szerethető, mert masszívak; van, akinek az IPS jobban megfelel ( valóban jobb!); hm... passz.
-
Muki94
aktív tag
válasz
eladogeppc #9128 üzenetére
Hopsz, lemaradt ez a fontos dolog, az enyémhez is járt egy fólia!
Az a bajom az ilyen rápattintósakkal ,hogy csak a telefon oldalát védi. Nem egyszer ejtettem ki zakó mellzsebéből az S3-at, és a TPU tok kerete felfogta az ütést, a kijelző sértetlen maradt.
Nos, ez a Nillkin csak oldalt véd, inkább csak jobb fogást biztosít. /No kevésbé csillapítja az ütést, ha arra kerül sor/
SZERK: Próbáld ki, hogy ha a felső peremre ejted, mi történik -
koxminator
senior tag
Na akkor én is hozzátenném a tapasztalataimat a térerő mizériához, aztán mindenki levonhatja belőle a saját következtetéseit..
Szóval ugye SWS a teló, magyar 10H, vágott több éves SIM kártyával, amely már S3-ban is 1 évig minden hiba nélkül szolgált. Ennél ugye írtam már, hogy 1-2x kellett újraindítani, mert ugyan a térerőt fullra jelezte, de nem lehetett hívást kezdeményezni és fogadni.
Tegnap megint előjött a hiba, hipp-hopp. Hősök tere környéke, ami azért nem Szibéria térerő szempontjából. Mondom jó, újraindítom. Ok, újraindul, indítok egy hívást, beszélek 2-3 percet, leteszem. Pár perc múlva ismét akarok hívni valakit: a térerő fullon, a H+ jelölés (ami ott azon a helyen mindig az, és sosem mászik le kisebbre) már csak "E"-t mutat. A hívás indításakor az "E" eltűnik, de a hívás sem jön létre, nagy csend van, majd egyszercsak megszakad. Mondom jó, mégegyszer megpróbálom, de ugyanez történik. Elkezdek szídni mindent, ami eszembe jut, és mégegy restart. Utána ugyanez. Még nagyobb szidalmak, a ház már kezd összedőlni (mondogatom magamban, nem akarok G2-őt venni, nem akarok G2-őt venni, jó ez nekem). Gondolok egyet, fogom, bemegyek a hálózatválasztóba és fixen rárakom Vodafone WCDMA-ra (előtte automatikus hálózatválasztáson volt), és...
Láss csodát, azonnal visszamegy H+-ra, 2-3 órát telefonáltam azóta, semmi baj azóta sem.
Történet vége.. -
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
A hívás közbeni hangerő nektek megfelelő? Ugyanaz a helyzetem, mint anno a 4X-szel volt. Alig hallom a másik felet, maximum hangerővel is. Nem torz vagy ilyesmi, csak borzasztó halk.
Jelenleg V10f-EUR baseband van rajta, CM10.2 alapú rommal. Gyárival is ugyanez volt a helyzet. Nem viszem vissza a boltba, mert kizártnak tartom, hogy hardveres gond lenne.
Most kezdem normálisan használatba venni a telefont egy S3 után, de a kamerában is csalódtam sajnos. Rosszabb fényviszonyok közt már elhalálozik. És nem kell sötétnek lennie, elég egy sima szoba.
Kicsit bosszantónak tartom, hogy fókuszáláshoz nem használja a villanófényt, mert az S3 pl. teljes sötétben is értékelhető eredményt tudott felmutatni emiatt. -
ad4m1337
aktív tag
Hello,
segítségeteket szeretném kérni: használtan szeretnék valamilyen androidos telefont venni, lehetőleg kiforrott rendszerrel, ez alatt azt értem, hogy az adott gyártó által rápakolt felülettel ne legyen gond. A limit: 70k,
eddig ezeket néztem ki: Nexus 4, Galaxy S3, LG 4X HD, LG Optimus G
mi lenne a legjobb alternatíva? A lényeg, hogy szoftveresen ne legyen gond és lehetőleg "sokáig" tudjam frissíteni. A fenti telefonok közül az új androidot csak a Nexus 4 fogja megkapni? Illetve lesz valami óriási előnyöm, ha olyan telefont választok amit sokáig lehet frissíteni?
Előre is köszönöm!
-
Muki94
aktív tag
válasz
Rotor82 #8928 üzenetére
Samsungoknál azért volt értelme ( itt igazából csak fő szériára gondolok :S1, S2, S3, note..), mert volt dedikált dac bennük. S1 és S3 az wolfson volt, S2 pedig yamaha. Azokba van értelme belenyúlni,viszont egy SoC-ba implementálttal nagy változást sajnos nem lehet elérni, maximum az EQ-val lehet picit játszani.
-
rotobot
tag
válasz
csababarca #8595 üzenetére
Köszi, nagyon brutál a G2-ő.
S3, S4 em volt előtte, de azokhoz képest is más kategória.
Mondjuk az S3 at nagyon szerettem, semmivel nem tud többet az s4. Sőt.Néha lassabb volt mint a jó öreg S3. Ezért adtam el.
Most belepróbálok az LG be. Eddig nagyon tetszik. -
koxminator
senior tag
Én meg boltból vettem haveron keresztül (azt sem tudom, melyikből van
, svájci kódosat kaptam, svájci szoftverrel. Kapott ez már szingapúri szolgáltatóst, németet, most magyar van fent.
1x-2x előfordult már nálam is, hogy annyira nem volt térerő, hogy ihaj, de ezt leszámítva semmi gondom nincs vele (ezt meg betudom a vodafone csodálatos 97%-os lefedettségű hálózatának - ja és nekem vágott kártyám van, amit már az S3-ban is használtam és azzal sem volt gond sosem).Egyébként megnézném már egy G2-őt élőben, tapiznám. Annyira unalmasan jó ez a G, hogy szokatlan és még mindig nem hiszem el.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
choco01 #7986 üzenetére
Szerintem a wifi és a gps is rendben van,egy 1 antennás kis tp-link routert 2-3 falon át 10m-ről még lát.
A gps érzékenysége a jobbak közül való,az S3-asénál jobb,kb mint a Htc Evo 3d-é(ha ez mond valamit).
Gyakorlatban:szinte minden időjárási viszonyok közt képes 20mp alatt meghatározni a pozíciómat úgy,hogy előtte több 10km-rel messzebb használtam utoljára(3 betűs navit használok).Azt nem tudom hogy a Glonass rendszert használja-e,mert nem utal rá semmi működés közben,de jelet stabilan tartja, -
-
kovicska
aktív tag
Igen, sajnos úgy van, de engem különösebben nem zavar.
Én nem régen váltottam erre a telefonra, Samus S3-ról, hidd el azzal sokkal több probléma van, sokszor a falhoz akartam vágni, egy nagy rakás ........
Az LG még ha ilyen apró hibák is vannak, sokkal jobb telefon, egy percre sem bántam meg a cserét. -
volt sony z gyebb telokat, es m sony arc s s2 4x... lattam s3 at es eddig ez a leggyorsabb android meg alap rommal is.. fozottel se volt ennel jobb. Szoval tenyleg nem latom ertelmet ennel cserelni max a kameranal ha valakit zavar, de meg akksiban is nagyon jo ez a telo..
-
törölt tag
válasz
CoroStar86 #7640 üzenetére
Nincs annak a feketének semmi baja, tölts le gy HD Black háttérképet és olyan fekete lesz a kijelző, hogy nem tudod elkülönböztetni a kávától.
Írom ezt annak fényében, hogy előtte Amoled készülékem volt(S3). -
nash2
tag
válasz
snorbi82 #7490 üzenetére
Nagyon vicces voltál....
Ne ferdíts, én nem a jelenleg kapható két legjobb kamerás mobilhoz hasonlítottam, hanem a tavalyi Xperiákhoz, de ennél még az én régi S3-asom és lejjebb idézett hozzászólásból az annál gyengébb S3 mini is különb volt.
Csak NielsX hozzászólásából innen tudok idézni :
"Véleményem szerint ezek a képek nem annyira jók. Nagyon mosottak a részletek és a fény mintha túl világos lenne az összes képen, összességében nem ezt vártam mielőtt megnyitottam a képeket és elolvastam a kamerával kapcsolatos tesztet. Miért van annyira megdícsérve ha akárki ránéz azt látja hogy ez nem üti meg a fentebb említett mini szintjét sem? A telefon tudásához és árához képest illett volna egy jobb kamerát belerakni (szerintem)."
Azért egy szint már elvárható 2013-ban nem ? És ez még az egy évvel ezelőtti olcsóbb modellek szintjét sem hozza.
-
csinturi
tag
Samsung S3 vs Lg Optimus G hezitálásom megoldódott. Lg lett belőle.
-
kovicska
aktív tag
válasz
DjBlero #7235 üzenetére
Én is folyamatosan cserélgettem a romot, de valahogy egyik sem tetszett, na de nekem voltak gondjaim az S3-al.
Előtte L9 volt, és semmi gondom nem volt vele, ezért is vettem meg a g-ét.Itt a link, remélem letudod tölteni és hasznát veszed : [link]
Jó éjt, megyek aludni, mert reggel gálya.
Üdv -
csinturi
tag
-
kovicska
aktív tag
Nekem a mai napig S3 volt, hát nagyon nem voltam tőle elájulva, véleményem szerint talán a Sami legrosszabb telefonja, 1 év alatt 2X szervizelték, és csak nem sikerült a hibát elhárítani ( beszédhang eléggé torzít ) ami még nem tetszett hogy eléggé lomha telefon, ha megnézed a fórumát, sokan panaszkodna a lassúsága miatt.
Nekem volt L9 Lg-ém, hát magasan veri az S3-at.
Ma rendeltem én is G-ét, szerintem azt vegyél.
Az S3 üzemideje átlagos használattal 2 nap.Ez az én véleményem, nagyon örültem hogy eltudtam adni.
-
mex28
csendes tag
Sziasztok! Most tervezem, hogy a 4x HD-ről váltanék. Két mobilt néztem, S3 és persze az optimus G. Inkább az utóbbi tetszene, de leginkább az üzemidő az ami számítana. A 4x HD eléggé eszi az aksit, ha nyomkodom, bár deep sleep-ben egész jól elvan 2G mobilhálózat bekapcsolása mellet kb 2%/órával. Viszont pl 1 óra böngészés az 25-30% volt, film lejátszás 2 óra kb 30%.
Olvasgattam a fórumban mindenféle üzemidővel kapcsolatos véleményeket, de érdekelne szerintetek, ha játék nem számít, inkább film nézés, kevés netezés, de leginkább a folytonos 2G mobilhálózat a viber miatt, hogy mennyivel lehet többet várni ettől a G-től? Esetleg van olyan akinek mindkettő volt? Jobb az S3?
Köszi előre is a segítséget azoknak, akik bármiféle infót írnak. -
kovicska
aktív tag
válasz
Csabesz666 #7207 üzenetére
Nagyon sokat gondolkoztam hogy valami GSM boltban veszem meg, de sajnos már egyszer megjártam, annó vettem egy Sony-t, na az olyan kókány volt mint ha kötelező lett volna, pedig újként árulták.
Jelenleg s3-ast használtam, de talán a Samu legrosszabb telefonja, egy kalap...... már alig vártam hogy megszabaduljak tőle, ma végre sikerült 75-ért eladnom, ezért is rendeltem meg az Lg-ét, így közel egy 20-ast ráfizetek, de nekem megéri.
Hát egy kicsit én is sokalltam az árát, de ez van, ha már DPI akkor legalább a telefon legyen drága !!!!!
-
koxminator
senior tag
-
kovicska
aktív tag
Sziasztok !
Október elején készülök én is venni egy ilyen telefont, az S3-as samut cserélem le.
OTG kábellal működik a teló ? mert régebben volt L9-em, azon nem lehetett használni, -
zzola
titán
Üdv!
Van köztetek valaki, aki Samsung S3 vagy Note 2-ről váltott erre a készülékre? Note 2-t szeretném cserélni kisebbre, de igazából a beszédhang minőségére és hangosságára lennék kíváncsi.
Köszi! -
cyberkind
félisten
1-2 hónapon belül gondolok venni, addig tudok várni !
Az S4-et nézegettem de az még drága, az S3-ban meg keveslem a 8 megapixelt, de nem tudom hogy valóban kevés-e ?
Most Nokia N8-am van, amin Symbian van, ami lassú és már nagyon unom, ezért szeretnék valami olyasmit ami Androidos és aránylag jó a kamerája ! -
nash2
tag
válasz
cyberkind #6809 üzenetére
Az a baj, hogy a senki nem tud semmit a frissítésről. Én S3-ról váltottam G-re, minden tekintetben jobb, kivéve a kamerát. Nincs benne semmilyen képstabilizálás, szoftveres sem, problémás a kevés fényben autofókuszálás. A fókuszálás hiba feltétezések szerint szoftveres, ezért (is) várja mindenki a 4.2-es frissítést, hátha abban már javította az LG. Közben megy a pletyka hogy a 4.2 a G2 miatt kimarad, majd 4.3-at kap, de senki nem tudja mikor.
Száz szónak is egy a vége, a kamera az S3-hoz képest nálam gyengébb...rosszabb képeket csinált, főleg kevés fényben, hiába 13 mpixel 8 helyett.....Minden más teljesen rendben van.Ha a kamera fontos, akkor szerintem más modell(ek) után kellene nézned, vagy várnod kellene, hátha kijavítják.
A Nexus 4 kamerájáról nem tudok nyilatkozni, de állítólag az sem nagy szám.A kihangosító perfekt, hangos, tiszta, nem torzít.
-
koxminator
senior tag
válasz
Balázs1986 #6762 üzenetére
Megnéztem most egy Samu S3-ashoz adott gyári headsettel, sajnos nem reagál semmit a hangerőgombokra. A felvevő gombra amúgy nekem is 79-es kódot ad.
Viszont nézegettem a Skullcandy füleseket és ott árulnak egy olyan átalakítót pár száz forintért, ami segíthet ezen a dolgon (kérdés, hogy működik-e illetve hogy csak Skullcandy fülessel működik-e). Jó lenne egy olyan hely, ahol ki lehetne próbálni, nem szívesen adnék ki érte 15ezret feleslegesen...
-
sajo13
senior tag
válasz
dave_gahan #6727 üzenetére
Szerintem a Telenornál azért nincs készlet hiány a G-ből, mert irtó drágán adják, ezért a legtöbb ember inkább GSM boltból veszi.
Én is megtapogattam a G2-t, nekem csúszós műanyag háznak tűnt, a G szerintem prémiumabb érzést kelt, a G2-t inkább az S3-hoz hasonlítanám anyaghasználatra. A hátsó gomb a G2-b használható, viszont a hangerőgombok hátul már kevésbé.
-
inkubator
aktív tag
Még hogy az S3 hátlapja sz@r gagyi, ha valami történik csak az marad életben mint az alábbi [hirdetés] is mutatja. Kommenteket is olvassátok el!
-
koxminator
senior tag
válasz
snorbi82 #6027 üzenetére
azt a media_profiles.xml módosítást tartalmazza alapból, ami már régóta fent van xda-n...
a többi része lehet, hogy jó, de én ennél a telónál személy szerint már nem érzem a romolás szükségességét úgy, mint annó S3-nál..ott kellett, mert a Samu egy rakás szarul csinálta meg a szoftvert, az LG itt meg nagyon is jól -
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #5970 üzenetére
Így van, meg tudom erősíteni ezt én is. Előtte S3-am volt, annak is nagyon jó volt a hangereje, ez pedig egy fokkal sem rosszabb, sőt..lehet, hogy ott szoftveres vagy hardveres probléma lehetett, simán el tudom képzelni, hiszen a spanyol független 10G-vel nekem kihangosítási problémáim voltak (amióta visszaraktam a német 10F-et, azóta ez már nincs, minden szép és jó)
Egyébként meg abban igazat adok, hogy bármilyen telefont is vesz meg az ember, mérlegeljen előtte, sőt, a legfontosabb, hogy fogja a kezébe, nyomogassa, nézze meg, mielőtt megveszi. Én is mindig ezt mondom, hogy utána ne legyen probléma (jó, hogy ezt mondom, mert pont a G az első telefon, amit nem így vettem
de ettől még 1 fikarcnyit sem bántam meg, az eddig legjobb telóm, ami volt, sőt, a legjobb, amit a kezembe fogtam, pedig volt már elég sokféle telefon a kezemben). Ja és nem vagyok az LG fizetett ügynöke, a Galaxy S1 és a Note 10.1 itt van a G mellett, az arany3-as
-
Lecs@
addikt
Igen most vitték el. Fura eddig, de sok a pozitiv dolog. S2 imádnivaló amúgy ( nekem jobb mint az S3 pl ) Ha kamera, gps, zene úgy teljesít, akkor nem bánom meg a váltást ( 15 000 Ft - ot raktam az S2 - höz )
Nekem kell két nap, és akkor van véleményem csak. Most optimalizálom, belakom, SSLauncher, stb
-
Lecs@
addikt
Sziasztok! Ennél a készüléknél maradt a döntésem. ( HTC One X + , Huawei P6 , S3 Közül ) Szeretném felrakni azt a Spanyol Romot. Mindent letöltöttem, mindent leírás alapján csináltam, de valamiért abban a KDZ programban, nem sikerül kicsomagolni a spanyol rom fájljait. 2 szer letöltöttem, tehát a rom az egyben letöltődött. Van valakinek ötlete mi lehet ez ? Köszönöm !
Ez volt kiírva nekem : [link]
-
demyen
tag
sziasztok. Ma lecseréltem az S3 telót egy Optimus G-re. szép, jó. de Egyenlőre nem tudm összekötni USB vel a PC-vel. valamiért mindig azt irja ki, hogy az eszközillesztő telepitése sikertelen.
mit kell csinálnom, hogy files-okat meg minden másolni tudjak?
usb drivert felraktam.
Köszi -
rento
őstag
Sziasztok!
A napokban váltottam S3-ról egy Optimus G-re, hát mit ne mondjuk nagyon bejön a teló. Sokkal gyorsabb mint az s3, illetve a 2gb ram is jótékony hatással van nagyon a telóra. Százalékos akku kijelzést szeretnék az állapotsávba. Tudna valaki egy xda-s linket esetleg? Vagy alapból is benne van a beállításokban, csak én vagyok a vak és nem találom?! Előre is köszönöm a segítséget!
-
Lecs@
addikt
Szerbusztok! 3 készüléket néztem ki magamnak. Ha segítenétek nekem dönteni, persze amennyire lehet nem egyből saját készülék felé húzva válaszolni legyetek kedvesek.
Szempontjaim : Viszonylag mind3 egy árfekvésű készülék, ezért érdekelne kinek mi a véleménye, és mind3 Topikban ugyanezt a kérdést fogom feltenni. A lényeg nálam , a legfontosabb kritériumok, amik döntőek lennének :
1 : pontos, jó GPS
2 : kijelző láthatósága, fényereje
3 : hangzás ( úgy külső mint belső )
4 : támogatottság, fejlesztés
5: képek és videók minőségeA kiszemelt készülékek :
1 HTC One X +
2 LG Optimus G
3 Huawei Ascend P6Esetleg, de nem vagyok benne biztos, Galaxy S3 LTE készüléket ide sorolni. Megköszönném, ha segítenétek a döntésben !
-
törölt tag
válasz
Davebowman #5627 üzenetére
Nem tudom, de nekem van OTG kábelem, gyári Samsung még az S3 időkből, de azt nem kezeli a G, márpedig tudtommal az OTG az OTG, mindegy, hogy Samsung vagy LG, ha csak nem kell valami alkalmazás a G-hez, hogy felismerje.
-
válasz
Serius1974 #5640 üzenetére
E-bay-en megéri nézelődni, ami jó a Galaxy S3-ra, erre is! Én ott vettem, csak már nem árulják, nemtudom belinkelni.
-
lesli.h
aktív tag
válasz
koxminator #5580 üzenetére
Most rendeltem egy Samsung EHS 64AV tipust,amit a Note2-höz adnak,de lehet hogy meg egyezik az S3-hoz kapottal. Viszont akkor azzal sem fog működni valószínűleg. A te S3-od hogy szól a G-vel?
-
válasz
jooker82 #5403 üzenetére
biztos, hogy ditektben így nem tettem/teszem, inkább az a helyzet, hogy néhány ember véleményét fenntartásokkal kezelem, viszont erre meg okom van, például a korábbi telefonjával kapcsolatban olyanokat kérdezett és írt privátban számomra, ami miatt nem vehetem mérvadónak a néhány napos/hetes "tapasztalatát", ami alapján lehúzza a korábbi telefonját, és isteníti az újat - függetlenül attól, hogy milyen telefonja volt, és milyen van most, tehát szó sincs arról, hogy kimondott típus - akár a g - jelenlegi használóit üldözném!
hidd el, te - és sokan mások - is így gondolnád/gondolnátok, ha látnád/látnátok adott levelezéseket...
ezek ellenére sem szoktam leírni senkiről nevesítve, hogy mi a helyzet!
ettől függetlenül, jelenlegi g tulajnak is segítettem nem is egynek privátban is - akár igazolhatják is -, szóval nincs problémám ezen téma lakóival sem, pedig ha privátban keresnek meg, úgy pláne szelektálhatnék...
aki g-t hoz szoftverezésre, annak is olyan korrekt módon segítek, mint más típus tulajdonosainak!
a telefonok kigyulladásával kapcsolatban; sok gyártó típusa (s3, s4, i5, one x...stb) kigyulladt, vagy rázott meg embereket, de rendre az a vizsgálat eredménye, hogy pocsék minőségű, után gyártott töltő, akkumulátor...stb volt az ok, és így nem is lehet csodálkozni, meg felesleges adott gyártót vqgy típust szidni! -
Tóni bácsi
csendes tag
No, délután meg is érkezett a telefon, fehér színű és singapuri az adatok alapján.
Az első feladat amit meg kellet oldanom a Imac és a telefon összekapcsolása, de sikerült. Ezen kicsit csodálkoztam, hogy helyből nem tudja a háttértár funkciót. Na mindegy
, egyébként Andriod File Transfer a megoldás.
A szoftver 10d, ez van beleírva. Viszont mikor szoftver frissítésre kattintok azt írja ki hogy még nincs regisztrálva! Mit kell tenni?
Azt hiszem lesznek még kérdéseim, előre is elnézést ha butaságot kérdeznékGyors tapasztalatok:
A képernyő nagyon szép, gyors mint a veszedelem, htc után szokni kell a rendszert de igyekszem. A füles átlagosan szól, szerintem egy jobb minőségűt beszerzek. Nagyon egyben van, nem recseg ropg. Igen jó a fogása, nekem luxuxs érzést kelt (volt a kezemben, note2, S3, xperia Z, S4, HTC több fajta), de ez nagyon ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest