- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
Tálydi #23119 üzenetére
Ha mar CM romot hasznalsz a garid ugrott. A bootloader nyitaskor elmeletileg megy a levesbe a gari. De van ahol elfogadjak igy is es nem szolnak erte
Garit meg utalom alapbol. Inkabb fizetek csak ne kelljen honapojat varni a telefonra. Meg hat a garis ugyintezes sem a legjobb es leggyorsabb. -
hanics
aktív tag
válasz
Tálydi #23104 üzenetére
Én szétszedtem saját magamnak és kitisztítottam, nem nagy ördöngösség csak figyelmesen és óvatosan kell szétkapnia gépet.
Amúgy megvan kb 15 perc alatt.
De csak is akkor ha értesz hozzá és persze saját felelősségre...
15 perc alatt míg szétszedtem leizzadtam először vagy 5x és kb 5 szál cigaretta kíséretében csináltam megGariba hogy megcsinálják, hááát szerintem nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged