- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #15039 üzenetére
Nem tudom, de miért nem használod a beépített installert?
Én meg nem tudom kipróbálni ROM Manager - ben, mert csak az ingyenes van meg.
Nekem olyan eszméletlenül sztem nem zabálja az aksit... bár, nemtom...
Viszont, ami negatívum, nekem úgy tűnik, hogy a fényképezője sokkal rosszabb, mint a gyári JB... az végre rendesen meg volt csinálva, szép képeket készített...
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #14986 üzenetére
Jah, igen... nekem pár próba után elindult, lehet, hogy a szerver szarakodik...
Egyébként, leformáztam a belső memóriát, illetve nyomtam mindenféle resetet, többek között Factory - t is, most úgy tűnik, hogy jól látja a belső és külső memóriákat... kopp kopp
A teló éppen újrahúzza a dolgokat... megint
-
Cruiserke
tag
válasz
toto0569 #14905 üzenetére
Semmit nem kell, ha bemész a frissítések ellenőrzésébe akkor ott be tudod állítani h lássa a nighlykat és le is tölti. A letöltés végén felajánlja h feltelepíti, ekkor újraindul és magának törli azt amit kell ( am elég dalvik és a sima cache-t törölni, ha csak frissítessz.) újraindul és megy minden tovább.
Itt is van teljesítmény menüpont és fejlesztői lehetőség amit úgy érhetsz el, hogy bemész a "telefonról" menübe majd 7X rányomsz a build számra. Furának tűnhet de ekkor kiírja, hogy most már fejlesztő vagy és megjelennek a hiányzó menük. Ezután mint a legtöbb telónál a fejlesztői lehetőségekbe be tudod állítani a háttérfolyamat korlátozást. -
Naras
őstag
válasz
toto0569 #14848 üzenetére
Milyen mentést?
Egyébként, a CM felcseréli a Belső SD - t a külsővel... meg most valamiért nem tudok másolni rá...
Valami nagyon meg van keveredve a mount pontokkal, gondolom ezért is nem tudok rá másolni... a Belső tárhelyre a méretet jól írja ki, de az SD kari jön be, ha rákattintok, és fordítva... másolni meg egyikre sem tudok...
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #14845 üzenetére
Hát a ROM Manager - ből tudod felflashelni... de az All-In-One tool - t is használhatod...
Jah, aki felpakolta a CM - et, szüksége lehet az alap Google appokra...
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #14839 üzenetére
Play-ről tedd fel a ROM Managert, flasheld fel vele a CWM - et, majd töltsd le a legújabb CM Nightly - t, másold memkarira, majd újraindítás Recovery - ben, ott Install zip from SD Card, megkeresed a zip - et, feltesz... hangerő gombokkal navigálsz, bekapcs gomb az enter... install után Wipe cash, illetve advanced menü alatt Dalvik cache - t is...
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #14815 üzenetére
Elvileg Innen
De meg lehet próbálni talán a fentebb leírt file tartalmának módosítását...
Ha jól vettem ki, az adja meg, hogy a BL zárt, vagy nyitott... de nem tudom, csak egy tipp... és ha így van, akkor ezáltal vissza is lehet zárni... gondolom...Update: meglestem, mostmár ez a c0 a vége, eddig ha jól emléxem 00 volt, szal lehet ennyit kell átirogatni, és onnan "tudja" a teló, hogy BL Locked, vagy nem Locked, ergo, ha a hivatalos unlocker nem is működne verzió miatt, ez működhet...
-
Urby66
aktív tag
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #14565 üzenetére
Hát, nekem írta ugye, hogy Factory resetel éppen, stb, de nem mozdult tovább, hosszas bekapcs gomb nyomásra bekapcsolt, és nem tűnt el semmi... lehet, hogy csak a leak - et lehet kiütni, az official - t nem?
lambics82: Színkód alatt a szín feliratot kell érteni, pl. BLACK BLACK / WHITE WHITE... először nekem sem esett le anno...
Ha keleti régióba szánt, és nem az EU - ba, akkor a gyári frissítővel történő upgrade olyan ROM - ot pakol fel, amit oda szántak, és nem lesz magyar nyelv, de nincs ezzel semmi gond, mivel simán lehet rá EU - s ROM - ot is flashelni, csak másik progival, nem a gyári LG - vel... -
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #14521 üzenetére
Ha NEU/EUROPE OPEN-t tetted fel, akkor simán mehet ez. Annyi, hogy a telefonban nézd meg, hogy EUR-XXX verzió van-e.. Amúgy ja, a garanciával lehet gond, főleg a T-mobile-os verzióknál.
Kihagytam azt, hogy a Beállítások-fejlesztőknél az USB hibakeresés módot be kell kapcsolni, mert nekem anélkül nem ment. Mivel már eléggé fáradt vagyok, meg holnap korán reggel munka, így már nem állok neki a CM-nek, mert még azt is össze kell kaparnom így, mint ezt a bootloader nyitást.. Így is elment 2-3 órám mire sikerült a root meg a nyitás.
És nincs mit, ez csak természetes. Sajnos képekkel már nem tudok szolgálni a rootolás és a nyitás menetéről, de szerintem az írásos tutorial is elég így. Holnap folyt. köv..
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #14517 üzenetére
Sikerült a bootloader nyitása, lefordítottam, illetve magyarítottam a tutorialt, ami alapján csináltam. Fontos, hogy minden adatot és egyéb dolgot ments ki egy memóriakártyára, ha van, mert teljesen formázza a bootloader nyitás a telefon memóriáját.
Töltsd le, csomagold ki (pl.: Fastboot), majd installáld fel a fastboot-ot:
Fastboot
aztán töltsd le és másold bele az előbb letöltött mappába az ADB-t (csak simán kicsomagolodastboot/adb)
ADB
Következő lépés, hogy megnyitod az adb mappában a cmd.exe-t, majd ezután jöhet is a bootloader nyitás.1. Kapcsold be a telefonodat, úgy hogy a SIM kártyád benne van, majd várd meg, míg talál hálózatot (nem értem miért, de ha már így van a tutorialban, akkor hajrá).
2. Várj ezután pár órát (szerintem ez marhaság, én egyből csináltam, szóval nem kell várni).
3. Csatlakoztasd a telefonodat a számítógéphez (MTP pl..illetve én úgy csatlakoztattam, de szerintem így is kell).
4. A megnyitott cmd.exe-be írd be ezt a parancssort: "adb reboot oem-unlock" (idézőjelek nélkül természetesen).
5. A telefonod újra fog indulni, majd látod a "bootloader tutorialt", vagy mi a szöszt..Tehát eddig siker.
6. Két opciód lesz, az egyik, hogy megcsinálod az unlock-ot, a másik, hogy nem..Értelemszerűen..
6-1. Nyomd meg a Hangerő fel gombot, (majd a bekapcsoló gombot, de erre már nem emlékszem, majd észreveszitek), ha a bootloader unlock-olni szeretnéd.
6-2 vagy megnyomhatod a bekapcsoló gombot, ha mégsem akarod unlockolni.
7. Szépen elindítod az unlockolást, majd pirossal kiírja, hogy Download Mode, majd Running Factory Reset for the first bootloader unlock :: please wait...
8. Ezután kiírja, hogy Done.... és újraindul a telefonod (na már most, nekem nem indult újra, úgyhogy lehúzod az USB-ről, majd kiveszed az akksit és újraindítod manuálisan)Ha elindult a telefonod, akkor a tárcsázóba 3845#*880#, majd a Bootloader... kikeresed, ráböksz, és kiírja, ha sikerrel jártál, hogy Unlock, Lock helyett. Nekem így sikerült ezen leírás szerint megcsinálni, mert a többi módszerrel az istennek sem akart sikerülni.
EUR-XXX verziójú telefonoknál működik.A ROOT-olást és a BOOTLOADER UNLOCK-ot, meg majd a CM10.1-ről majd készítek egy rendes tutorialt, amit majd kitehetnénk az elző hozzászólásba, vagy tudom is én. A holnap nap majd összeszerkesztek egyet, vagy nyitok erről egy külön fórumtémát, vagy egy blogot. Vaagy, csinálok az oldalamra egy külön ehhez kapcsolódó oldalt.
-
törölt tag
válasz
toto0569 #14444 üzenetére
+1
A JB-vel nekem sem volt még soha semmi gondom. Én szeretem és a világ összes kincséért sem váltok vissza ics-re. Persze, az ics is remek volt, de nálam a jb még fokozta a megelégedettség érzését. Az akku, ahogy nézem és mérem, kb. 20%-al tud többet, mint ics alatt. -
MasOyama
őstag
válasz
toto0569 #14249 üzenetére
Nem engedi átállítani semmit sem. Nincs ilyen opció. ICS ben volt még, most JB van fent. Amúgy is azt írja, hogy max. 80 angol karakter...
Amúgy meg nagyon gyorsan merül a telefon. Este 100% on hagytam, reggelre 75% ra merült, úgy, hogy airplane módban volt, és a feladatkezelőben minden ki volt lőve. 8 óra alatt kb. 25% ot esett, eddig ez max 2-3% volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest