Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper888
csendes tag
Helló
nekem is ilyen telefonom van x4 HD (gyári 20b) és már kicsit meguntam az üres képernyő nézegetést...
sokszor nagyon lassú a felülete, nincs semmi fent, csak az alap dolgok vannak fent, ami telefon megvételekor fent van és azok frissített verziója, már amelyiknek van ilyen..
jelenleg van kint sok rom, 4.1 - 5.1.1 ig.. az lenne a kérdésem, hogy melyik az a rom, amiben nagyjából rendesen megy a teló, megy a wifi, mobilinternet, lehet böngészni, e-mail nézni, és a kamera is használható!
Előre is köszi!
Sniper
Új hozzászólás Aktív témák
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest