- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
ateszm #25985 üzenetére
Marmint melyikre gondolod?
4.1.2 vagy 4.4.2
4.1.2 eddig jo nagy hiba nincs de nalam pl kicsi se.Visszajelzeseket meg varom itt a forumon
4.4.2 -t meg kis idore leallitottam mig dolgoztam a 4.1.2n illetve forraskod hianyaban hanyagoltam is.
De a 4.1.2 eddig stabil mint a beton. Habar lehet modositasokat eszkozolok rajta a mai nap folyaman.
Valtoztathato dpi illetve a gyari lancsert kukazom. Helyette apex lesz.
Elviseli myugodtam a custom dpi-Valamint nem akad gyors jobban banik az akkuval is illetve fele annyira nem eszik.Gyari lg lancher plusz telepakolom stabil minimum 700mb allandoan.
Mig az uj romommal apex ra cserelve custom dpi vel ami a gyar 320 helyett 240 lett plusz telepakolva atlagban 500-600 foglalt memom van.Ezeket fejlesztgetem benne gyenlore. De van letoltheto 4.1.2m
De az ujitasra meg kicsit varni kell.
De ahogy olvastam a Zaiben rc10 is valtott.
Ott is attertek custom dpi re plusz apexre. Viszont az megvan pakolva a rom.Nalam meg teljesen minimal. Sot tulsagosan is
Mivel a hidden menut is kigyomlaltamPlusz mellekesben dolgozom a google camerajan ami nem reg jelent ment de csak 4.4-s rendszereken megy.
Valahogy csak sikerul.4.1.2 ala bevernem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest