Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmsbalint
csendes tag
válasz
SziberTomi #12685 üzenetére
Illetve még annyi, hogy csak az EU-s telóknak van hivatalos LG garija. A többieknél a bolt vállal garanciát, ahol veszed. Mindkettő esetben egy év.
Egyébként a fórumban találtam én is az egyetlen EU-s forrást: Expansys
De ez plusz pénz (+ ~20%) -
nikkor
aktív tag
Lehet, hogy triviális dolgot kérdezek, de hol van a telefonon a mikrofon?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Azért mert ázsiai nem fog kínaiul válaszolni
Minden okés,nekem is többek között ázsiai van és semmi baja.Boltként tudom ajánlani a B-tel-t is.
Ha már eldzsi...most vettünk tv-t és hűtőt is tőlük,kíváncsi leszek.A tv eddig szuper(sztem jobb mint a samu,de a nagy kedvencem a sharp még mindég). -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mire gondolsz "rendben lét" alatt? Ugyanaz a készülék, csak nem tudod OTA-n frissíteni, hanem van egy KDZ-s folyamat, amit végig kell csinálni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
TrueWhitee #12682 üzenetére
A gyári Samsung 3500/5db... szerintem ez elég olcsó.
-
TrueWhitee
tag
válasz
DJ. Ru$y #12679 üzenetére
Jó drága...4000Ft.. Nálam van feleslegben kettő... Se kocsim, se olyan dolog, amire használnám. Szóval van két darab (egy OFFICE mode és egy CAR mode) NFC LG Tag+-om eladó.
Expansys.hu-n 3975 Ft... Olcsóé' eladom...
-
Badboys
őstag
Jó estét mindenkinek vissza csábultam a 4X HD re a mai nappal 3 hónap után.
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Sajnos az érintőpanel csere után van egy gondom: a mikrofonnal van valami baj, mert majdnem mindenki, akivel telefonon beszélek panaszkodik az én hangerőmre. Sérülés után, javítás előtt ilyen egyáltalán nem volt.
Vajon beállítási, vagy szerelési probléma lehet? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
pockhome #12677 üzenetére
Kezdenék kételkedni az árúban... megette őket?
Mondjuk innen: http://nfcinfo.hu/nfc-matrica/Tomi!
A gyári ROM-ról kb. 10 hozzászólással feljebb írtuk, hogy mennyire jó. Ne nagyon keress EU-sat, ha keresel is ne számíts sok jóra... nem Play!-ből minden droidra van flash. -
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Desire X-ről szeretnék váltani. A mobil romolás nélkül is megfelelő? Nem nagy szeretek haxolni. És van hozzá kompatibilis Adobe flash player, ami jól is működik.Aki esetleg mostanában vett, tudna ajánlani olyan boltot, ahol EU-s készüléket forgalmaznak?
Köszönöm előre is a segítséget! -
pockhome
senior tag
NFC-tageket hol lehet hozzá venni ill. mennyiért?
-
Nmsbalint
csendes tag
válasz
kotibus #12661 üzenetére
Hi!
Profilváltónak ajánlom a Myprofiles-t. Én ezt használom. Óriási progi. 400HUF.
Éjszaka kikapcsolja a WIFI-t és halkít, mire ébredek visszakapcsolja.
A kocsiban autoanswer-t és vezetésmódot kapcsol, plusz egy vezetős szoftvert. (Car Home ultra)
Ha kiszállok a kocsiból a melóhelyen, akkor GSM cella alapján kapcsolja az office profilomat, WIFI-be.
Megbeszélésekkor diszkrétebb profilt kapcsol automatikusan.
Ha hazaérek, akkor GSM infók alapján kapcsolja befelé az otthon profilt, Wifi BE és sync BE.Szóval rohadt jó. Bár én még csak gyökértelefonnal használom, mert nagyon lassan érkezik meg a telóm az Expansys-tól (10 napos készlethiány). De ha jövő héten meglesz a 4X-em, akkor már a Blutooth-ot is automatikusan tudom ki-be kapcsoltatni a kocsiban az NFC matricával.
(ettől az utolsó mondattól talán picit kevésbé lett OFF a hozzászólásom)
-
kotibus
csendes tag
válasz
TrueWhitee #12670 üzenetére
Hálásan köszönöm! Megtaláltam a megfelelőt.
-
Mitics
tag
válasz
Scooter74 #12668 üzenetére
Jól döntöttél!
A OneX-et én is néztem, de rengeteg helyen azt olvastam, hogy az akkuja borzasztóan alul méretezett. Nálam ezért bukott el. A Nexus 4-et én elvből elkaszáltam 2 dolog miatt. A pofátlan ára miatt, amire felemelték, mire hozzánk ért. Ha nagyon ráizgultam volna, angliából be tudtam volna hozatni barátommal, de ettől függetlenül is elbukott volna a bővíthetetlensége miatt.
Olyanról nem halottam, hogy annyira melegedett volna a Nexus, hogy elrepedt a hátlapja
Az már azt jelentené, hogy el is kell dobnod, mert égési sérüléseket okoz
Hát nem tudom...
Amúgy melegedés minden Tegra 3-as jellemzője, de a frissítésekkel ezeket csökkentik. Egyébként én csak hallomásból ismerem a melegedést, még 1x sem melegedett nekem fel semennyire sem, mert nem gyilkolom
Szerintem a te "hármasodból" a 4X a nyerő! -
TrueWhitee
tag
válasz
TrueWhitee #12669 üzenetére
-
TrueWhitee
tag
válasz
kotibus #12661 üzenetére
Anno, linkeltem egy programot, amiben elég sok mindent be lehet állítani, hibernáltatni a telefont energiatakarékosság szempontjából. Ha jól emlékszem, volt ilyen beállítási lehetőség is, mármint a hanggal való szórakozás.. Na meg, automata kikapcsolja a wifi-t, adatkapcsolatot stb.. neked csak az intervallumot kell beállítani, meg hogy mit szeretnél. Ja, a link.
-
Scooter74
őstag
válasz
Mitics #12667 üzenetére
Én úgy voltam, hogy sokat gondolkodtam azon, hogy melyik telefon legyen. HTC ONE X;NEXUS 4;és a 4X HD.
Néztem a teszteket is és a 4X mellet döntöttem ahogy itt is mondta valaki nem egy tömeg cucc ami minden ember kezében ott van. A Nexus 4-ben meg 2 dolog nem tetszik az a 16GB hátértár amiből csak 12 a tied ez még annyira nem is zavarna de az üveg hátlap az márt igen. Főleg ahogy olvastam, ha megkergeted a telefont akkor a túlmelegedés miatt meg is repedhet. -
Mitics
tag
válasz
Scooter74 #12666 üzenetére
Az erővel nem lesz bajod, ne aggódj miatta
Ez tényleg az a telefon, amit teljesen felesleges mókolni.
A gyári hibátlanul fut rajta. Még nem jött ki a hivatalos JB, de annyira jó a gyári 4.0, ami most fut rajta, hogy szerintem csak akkor érdemes JB-re váltani, ha neked szükséged van azokra a plusszokra, amivel többet tud.
Ebben a pillanatban még nincs kint hivatalosan a JB. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én abszolút nem is váromNekem tökéletes a 4.0 és a hibátlant nem cserélem le.... vagy is a biztosat a bizonytalanra.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Scooter74 #12663 üzenetére
Zárt bootloaderrel? (Jó félig kész JB alatt már nyitva van) De ICS alatt zárt volt a bootloader. Szóval gyári. Ez nem az a telefon, amit haxolni kell minden nap.
Van bőven elég tesztere szerintem az LG-nek... meg alapvető funkciók amik úgy néz ki bekerülnek még nincsenek benne... szóval ez valahogy nagyon véletlen kijött.
-
Scooter74
őstag
És még egy kérdés!
Nem lehet az, hogy az LG azért szivárogtata ki a JB mert tudja azt, hogy úgyis felteszik és a visszajelzések alapján tudja javítani a végleges változatot? -
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
Én is szert tettem egy telóra. (N8-ról váltottam). Az elmúlt napokban ismerkedtem a kezeléssel.
Az a kérdésem, hogy a "Hang" profilnál van más profil kialakítására, vagy csak ez a 3 van.
Éjszakára ugyanis a csengetés hangját állítom 30-ra az értesítéseket pedig 0-ra, majd reggel vissza.
Erre valami profilt lehet csinálni ebben az UI-ben, vagy van rá más megoldás? -
Scooter74
őstag
Ezért veszem én a 4X-t a telenornál mert az biztos,hogy eu-s. Ha függetlent akarok akkor meg cirka 7 ezerért hivatalossan tudom függetlenitetni a telefont.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egyetértek Mitics-csel, nem fog EU-sat kapni még ha kérsz sem! Nem éri meg nekik beszerezni az EU-sat vagy a jó Isten se tudja, de nem erőltetik, a nagykerek a beszerzést. Lehet az ázsiain nagyobb a haszonkulcs.
-
Szila|H|
tag
Haha
Köszönöm
-
Mitics
tag
válasz
Ferenczi Áko #12653 üzenetére
Igen, nekem is sikerült KDZ-vel
Hidd el, ha én megcsináltam, akkor mindenki megcsinálja
-
Mitics
tag
válasz
Szila|H| #12652 üzenetére
olyan pici rá az esély, hogy EU-sat kapsz, hogy inkább ne is számíts rá
Az Ujgsm-mel az átlagnál több a probléma, legalább is a hsz-ek szerint. De van legalább 6-7 sufni gsm, ahol az itteniek vették a 4X-et.Már sok helyen 85 alatt van, nem kell fölé menni
(Úgy látszik ma nem sokan vagyunk)
-
Szila|H|
tag
Sziasztok!
Remélem lassan én is tulajdonosa leszek a 4X-nek...
Sokat gondolkodtam hogy milyet vegyek ugyanis "álmaim teloja" a Motorola Razr XT910-es volt de mivel ennyire lement a 4X-ára egyértelművé vált hogy melyik lesz.
Olvastam a hozzászólásokat, hogy volt Ujgsm-el pár para viszont ismerősöm ott vette a Sony xperia pro-át és teljesen meg volt elégedve a bolttal, igaz visszaküldte mert fagyott a rendszere de megcsinálták. És viszonylag olcsón adják és nem szándékozok 85fölé menni.
Van nagyobb különbség ázsiai és eu-s telefon között frissítés szempontjából? Gondolom esély rá hogy rendelésnél eu-sat kérek nem igen fogják érdekelni. Nokia C5-03 után igen nagy váltás lesz szerintem -
pockhome
senior tag
még egy kérdés: azt hol tudom megnézni a telón belül, hogy v10h van e rajta?
a pixelhibán kívül mire figyeljek még vásárláskor? -
pockhome
senior tag
válasz
Mitics #12641 üzenetére
Nem 12 megas .raw fotokat akarok vele csnalni
Tisztaban vagyok vele hogy egy fenykepezogep jobb kepet csinal, nem is 41mpx-es nokia kamerara szamitok, de azert me legyen kivehetetlen a kep, erted...szoval olyan felso-kozep kategoriat varok el ettol a kameratol, foleg ilyen procival mogotte a videokat is akadasmentesen vegye fel, ennyi az elvarasom
-
Mitics
tag
válasz
pockhome #12640 üzenetére
Jaaaj a fotó témát ne indítsuk el
Inkább az ezzel kapcsolatos általános szabályok: ha profi képeket akarunk, akkor vegyünk fényképezőt
Én ha fotózni akarok, akkor előveszem a két fényképezőgépem közül azt, amelyik a helyzethez legjobban alkalmazható és nem a telefonért nyúlok
De... nappal, normális fényviszonyok között SZERINTEM teljesen jó képeket csinál. És a legtöbben ezzel így vagyunk itt
Viszont este és sötétbe nem nagyon lehet vele jó képeket lőni, ahogy MÁS TELEFONNAL SEM!
Ha tisztában vagyunk azzal, hogy egy telefont nem fotózásra találtak ki, akkor meg leszünk vele elégedve
De szerintem mindezeket te is tudod
Én eddig, amiket nappal fotóztam, tökéletesen jók voltak. De amit a legjobban szeretek benne, hogy villámgyors ebben isSzóval aki egy kicsit is ért a fotózáshoz, az nem fog csodákat várni tőle, de arra, amire kitalálták (hirtelen jött ötlettől vezérelve lekapjál vele bármit nappali fényviszonyok között és az használható is legyen...) arra SZERINTEM tökéletes
-
pockhome
senior tag
válasz
Mitics #12639 üzenetére
En is szeretnek egyet, de most elobb a telefon legyen meg, mert ra kell potolnom, aztan ha ujra lesz penzem veszek egyet
nekem csak az ágy mellett van, de minden este toltom hogy reggel 100-rol induljak. Ugy erzem magam biztonsagban
Netan jon egy nem vart dolgozat akkor a google ott legyen mellettem
Mondjuk most hogy ujra android, eleinte jatszani fogok par jatekkal, de nem lesz szamottevo
Meg a kamera csinaljon szep kepet, videot es kesz. Erre kell nekem a telefon -
Mitics
tag
válasz
pockhome #12638 üzenetére
Én néha szoktam rádiót hallgatni. Pl. edzés közben, kb 80 perc, de az alig szív valamit az akkuból. Elhanyagolható. A többit illetően nehéz megjósolni, hogy meddig fogja bírni neked, mert függ attól is, hogy hogy hallgatsz zenét. Valaki elindítja és hagyja, hogy menjen. Az szintén nem szív sokat. De nekem volt már olyan, hogy képtelen voltam végig hallgatni egy számot és állandóan nyomkodtam és ugráltam a számok között
Persze akkor sokkal többet merül. Ha videózol is mellé, akkor már abszolút egyedi lesz az akku használatod. Majd kiderül, mennyit filmezel vagy youtube-ozol. Minden azon múlik, hogy mennyit használod a kijelzőt és mennyi dolog fut a hátérben. Azt hiszem ennél általánosabb szabály nincs
Egy dolgot mondhatok tutira: semmivel sem gyengébb az akkuja, mint a legtöbb telefonnak. Szerintem jól méretezték. De én nem is szoktam pánikolni ez miatt, mert nincs olyan hely nekem napközben, ahol nincs töltőm.Van az ágyam mellett éjszakára, van autós töltőm a kocsiban és van töltőm a melóhelyen is. Gyakorlatilag szinte soha nem maradok töltő nélkül
Arra a "szinte soha" alkalmakra meg gondolkozom egy hordozható USB töltőn
Hát igen, szeretek mindenre felkészülni
-
pockhome
senior tag
válasz
Mitics #12635 üzenetére
Koszonom szepen. Ha tobbet bir mint az iphone 4, akkor nekem mar jo. Jatszani nem jatszok rajta. Inkabb a net, zene, video amit inkabb nyomatok, de azt nonstop
Viszont azert akarok eros, megbizhato telefont mert asztali gep helyett is a telefont hasznalom, kevesebbet is fogyaszt, nameg ha radugom hdmivel a monitorra/tvre akkor meg megjobb lesz az elmeny (remelem).
Ezert is kell a nagy kijelzo. Es mivel megszoktam a retina kijelzot, nem szeretnek pixeles kepet nezni.
Elotte azert alaposan kiprobalgatom, bar semmi bajom az almaval, csak mar meguntamSzerk.:
Nem szeretem 100-on hasznalni a kijelzot, eleg erzekeny a szemem.
Szerintem nekem is elegendo lesz az akkuido, de ha meglesz, mindenkeppen megirom a szemelyes tapasztalataimat! -
Mitics
tag
válasz
pockhome #12625 üzenetére
Szóval kedves pockhome!
Lac-coo kedvéért precízen válaszolok nekedAz én "normál használatom": Reggel 6:20-kor lehúzom töltőről, non-stop szinkronizáció (4 fiók e-mailjei, naptár, időjárás, kb 40-60 perc dumálás, 2-2,5 óra nyomkodás min., néha több, ha híreket is olvasok, kicsi FB, nem játszok rajta, általában nekem bőven elegendő az 50%-os fényerő, ezzel sokkal tovább bírja. Ha nem kint a szabadban használod nap közben, akkor javaslom, te is próbáld ki, nekem bőven elegendő. Elképzelhető, hogy Lac-coo telója azért merül 10% körülire estére, mert ő 100%-on haszálja. Nekem az felesleges. Szóval nekem ilyen használattal 30-40%-ra merül estére, de volt már olyan, hogy az átlagnál kevesebbet használtam, mert nem volt időm nyomkodni csak úgy
és 2 napig bírta. Másnap este dugtam csak töltőre, addigra merült 8-10%-ra. Szóval a lényeg, ahány user, annyi féle merülés. De ha beírod a keresőbe ott legfelül, hogy "használat" vagy "meddig bírja" és hasonlók, nagyon jó képet kaphatsz a valóságról
Ha megvan a telód, itt mindenre választ kapsz, mert mindenkinek van már tapasztalata ebben vagy abban! -
Mitics
tag
válasz
-Mosquito- #12634 üzenetére
Köszönöm a tökéletes választ! Nekem ma nem megy ilyen egyszerűen
-
Mitics
tag
válasz
Lac-coo #12633 üzenetére
Itt a legtöbbünknek nem kell spórolni estére. Én is egész nap nyomkodom a telefonom, folyamatos szinkronizáció, sok e-mail, naptár irogatás és simán bírja spórolás nélkül és ha nem kell spórolnom, akkor teljesen mindegy, hogy lefekvéskor, mikor töltőre dugom, 10-20 vagy 40%-on áll. A lényeg, hogy simán kibírta. A kérdező egy átlagos, normál használatot kérdezett, arra az én válaszom teljesen jó. Ha neked spórolni kell estére, akkor jobban igénybe veszed, mint egy átlag user. Ennyi. Vagy be van ragadva valami appod, vagy fut valami a háttérben.
A hülyeség a te aláírásodban van, mivel csak elenyésző számban vannak pixelhibás darabok. Gondolom követed rendesen a fórumot az elejétől kezdve... bár akkor nem írnál ilyet le.
Mellesleg ahány user, annyi féle használat. Ha valaki átfutja a fórumunkat, akkor gyorsan kiderül számára, hogy normál használat mellett röhögve kibírja estig az akku... és milyen használattal kell spórolósra venni az akkut, mivel számtalanszor leírtuk már. Kötekedés helyett inkább te is olvasd végig a fórumot.
De nyugi, tudom, hogy követed a fórumot, mert te vagy azon kevesek egyike, akik mindenen találnak csomót, csak vissza kell olvasni a hsz-aidatDe ilyen is kell
Általában szó nélkül hagyom ezeket, csak ma elgurult a leszarom tablettám
-
Lac-coo
őstag
válasz
Mitics #12629 üzenetére
Szóval a lényeg, hogy bármit teszel, mindig kibírja addig, míg éjszakára rádugod a töltőre.
Ez mekkora hülyeség, amit most írtál !!!! Én szinte soha nem játszom, mailt írogatok rendszeresen, netezek is, és általában nap végére már spórolás van , 10 % alatt. ami nem rossz, mert a többi sem tud többet , de hülyeséggel ne oltsuk már a népet!!!
-
pockhome
senior tag
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Tehat megeri valtani
Remelem nemsokara ujra feltunok itt egy hsz-al csak akkor mar tulajkent -
Mitics
tag
válasz
Van benne arc felismerés, többszörös.
Nekem éppen kibírja napig töltés nélkül, de én nem játszok vele. Én telefonnak használomDe ha igénybe is veszem, akkor sem merülök 30% alá estére soha. Szóval a lényeg, hogy bármit teszel, mindig kibírja addig, míg éjszakára rádugod a töltőre
-
Quqesz
nagyúr
válasz
TEX-nek volt Defy-je ilyen összehasonlításban ő tud segíteni.Ez a készülék a legjobb ár/érték arányú gép a piacon szerintünk.Átlagosan nekem 1 nap 6-18 óra között bírja(folyamatos 3G,5 mail és 2 időjárás szinkron mellett).A kamerában portré funkció és rábökős fókusz van.Arcfelismerés nincsen(talán JB??),v nem tudok róla....(bár észrevettem volna sztem).Csak ajánlani tudom a telót,október óta nyúzom és jó készülék.Haveromnak szifon 5-je van és sok alkalmazást hagyott nyitva/futni,le is fagyott neki és csak a hard reset élesztette újra.Na itt ilyen nincsen.....
Dj
egyre gondoltunk.. -
pockhome
senior tag
Sziasztok
iPhone 4-rol szeretnek valtani. Tul korlatolt nekem az ioS. Szerintetek jo dontest hozok? Nagyon megtetszett ez a 4x
Anno motorola defy-m volt androidosba legutobb, attol mennyivel jobb?
Ill ami a tesztben nincs benne: a kameraban van arc/mosolyfelismero funkcio?
Nektek atlagosan mennyit bir az akksi?
Elore is koszi a valaszokat! -
Quqesz
nagyúr
-
Scooter74
őstag
Hétfőn dolgozik spanom a telenornál úgy hogy megyek be hozzá és rendelem meg nála a 4X-m remélem tud fehéret rendelni nekem. Mekkora a max sd kártya amit kezel a telefon?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
csababarca #12616 üzenetére
Amit androidon nem lehet megcsinálni, az nem létezik.
Android szoftveres topikban lehet tudnak ebben segíteni.
-
csababarca
őstag
Egy csomó telónál látom,pl legutóbb egy blackberryn,hogy a facebook le van szinkronizálva a naptárral,és kiteszi a kezdőoldalra a születésnapokat.
Androidon ezt nem lehet megcsinálni? -
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy JB-ből melyik frissítést kapjátok meg?
Ami nekem is fent van a Nexus S-n a 4.1.2-st vagy márt a 4.2-t?
Mert a 4.2-s bent van a panoráma kép készítés is és ha jól tudom akkor a Nexus4 kamerája pont olyan mint a 4X-é és akkor csak a softwert kell megírni rá, és ti is tudnátok panoráma képet csinálni. -
Wieder12
tag
V10H szoftver alatt iszonyatossan zuhan az akksi, task killer van. Előtte villágított a kijelző 4 órát, most kb 2órát tud ugyan olyan használat mellett! Valaki erre esetleg megoldást? Esetleg akksi haldoklik? Másnak volt ilyen problémája? Válaszokat előre is köszi!
-
Lacka89
aktív tag
válasz
amduser #12605 üzenetére
újra indítom a telót és vissza rakja két magra. ezeket az egyszerűbb megoldásokat próbáltam már. sőt leszedtem mind a 3 verziót letöröl vissza rak alapra töröl újra indít és két mag :S Legalábbis az antutu teszt két magon fut csak. nekem is már csak a hard reset jut eszembe.de gondoltam hátha vki okosabbat tud mondani.De köszi azért
-
Lacka89
aktív tag
Szevasztok miota egyszer hasznaltam az lg gearboxot azota ha letorlom letiltva marad ket mag :S pedig ranyomok h apply...nem tudom ugy leszedni h vissza ne vegye.mit csinaljak?nem mintha nem ferne el telefonon de minek legyen rajta ha nem kell. Elore is koszi
-
Scooter74
őstag
Èn meg nexus ról fogok áttèrni ugyanis tele van a hócipöm a nyers droiddal meg azzal hogy laggol. Meg mostanába nagyon bejön a 4x. Haverom meg esküszik a kukacos almára ö azt mondja hogy vegyek szifon 5-t mert rohadt jó de nem èrti meg nekem nem kellene mèg ingyè sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest